Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας και παλι.

Τελικως chipαρα τη κονσολα μου με wiikey 2 (με τον hard way με 5 κολλησεις).

Αντιμετωπισα προβληματα μιας και ηταν η πρωτη φορα που ασχολουμαι με ηλεκτρονικα (βραχυκυκλωση, σπασιμο πορτακιου καλωδιοταινιας) και παρολαυτα τελικα δουλευει μια χαρα και παιζει ολα τα backups μεχρι τωρα.

Η κονσολα μου δειχνει μια ιδιαιτερη συμπαθεια στα δισκακια Philips και μια ιδιαιτερη αντιπαθεια στα TDK.

Το wiiclip ηταν η χειροτερη αποτυχια μου μιας και ποτε δεν δουλεψε, οσο και αν εβγαλα τα δοντακια εξω, μαλιστα, πηγε να κοψει τα ποδαρακια του dms.

Η ερωτηση μου τωρα...

Εχω αναβαθμισει πριν την εγκατασταση του wiikey σε 3.4Ε και ολα μια χαρα.

Παρολαυτα σημερα μου ηρθε μηνυμα απο τη Nintendo να κατεβασω νεο update για το Wii menu οπως λεει.

Ειναι καποιος γνωστης αυτου?

Να το κανω αφοβα?

Δημοσ.

Ρε παιδία έχω d2cpro (οχι d2pro) και κατέβασα το guitar Hero World Tour και δεν παίζει. Δν φταιει το dvd το εγραψα 2-3 φορες και γενικά ποτε δν ειχα προβλημα μεχρι τωρα με τις εγγραφες... Το Wii διαβάζει ακομα κοπιες. Καμια ιδεα?

Δημοσ.

Παιδιά ερώτηση. Αν έχει τσιπάκι το wii μπορείς να του περάσεις και το iso loader σε περίπτωση που το τσιπάκι δεν είναι καλό. Επίσης τι μάρκα dvd είναι καλά για γράψιμο;

Δημοσ.
Παιδιά ερώτηση. Αν έχει τσιπάκι το wii μπορείς να του περάσεις και το iso loader σε περίπτωση που το τσιπάκι δεν είναι καλό. Επίσης τι μάρκα dvd είναι καλά για γράψιμο;

Ενοείται οτι μπορεις το θεμα ειναι αν φταεί το τσιπακι εαν δν σου διαβαζει τα backups , δηλαδή δοκίμασες αν παίζουν τα Original δισκάκια αν δν παίζουν ουτε αυτα τότε έχει πρόβλημα το Rom... Verbatim - R παίζω και εγώ και δν εχω κανένα πρόβλημα (πέρα απ'το Guitar Hero World Tour) που δεν ξέρω τι ακριβως φταίει..

Δημοσ.

Δεν δοκίμασα ακόμη, γιατί δεν έχω το wii. Απλά επειδή θα πάρω ένα μεταχειρισμένο με τσιπάκι και δεν ξέρω ποιο είναι ρώτησα σε περίπτωση που δεν κάνει δουλειά.

Δημοσ.

Παίδες καλησπέρα...

Την βοήθεια σας παρακαλω...!!!

Εχω στο Wii το 3.3E και χρησιμοποιούσα μέχρι σήμερα το Backup Launcher 0.3 (προφανώς οχι αυτο με το GAMMA γιατι κάπου έχασα επεισόδια και δεν ξέρω τι είναι αυτό!). Σήμερα πήρα το WiiKey2 με WiiClip το οποίο και έβαλα εγώ. Λοιπόν, προσπάθησα να ξεκινήσω να διαβάσω κάποιο από τα backups που είχα γράψει σε DVD και σε όλα γράφει "Unable to Read Disk". Το περίεργο της υπόθεσης είναι οτι έγραψα σε ένα DVD το software απο το site της WiiKey που σου επιτρέπει να κάνεις τις ρυθμίσεις που θές μέσα απο ένα menu. Το DVD το αναγνωρίζει ως Gamecube Disk και ξεκινάει κανονικά. Μέσα στο menu δείχνει τις επιλογές που έχεις (π.χ. Original Read Speed, DL Read Speed, Backup Read Speed, Region Free και άλλα). Αρα αντεγραμμένα δισκάκια προφανώς διαβάζει. Έκανα κάποιες αλλαγές, πάτησα save settings και μου είπε οτι τα έσωσε, αρα προφανώς αναγνωρίζει το chip κα του κάνει και save τα settings. Επίσης μου δίνει την πληροφορία οτι έχω D2E. Τα άλλα τα backups όμως γιατί δεν τα διαβάζει??? Μήπως γιατί τα έχω κάνει convert με το Backup Creator with Gui??? Όσα και αν δοκίμασα τζίφος....

Τώρα κατεβάζω το NFS Undercover να δω τι παιζει και σκέφτομαι να το γράψω σε 4χ και χωρις να το κανω convert. Αν δεν παίξει... εχει κανεις να προσθέσει κατι??? Μήπως τελικά αυτά μετα IOS που είχα κάνει, επηρρεάζουν την λειτουργεία του Modchip???

Φιλε gherudos εσυ που ξέρεις τα πολλά και ο νους σου κατεβάζει... ξέρεις κάτι???

Any help appreciated ...!!!:cry:

Ευχαριστώ παιδιά...

Δημοσ.
Παίδες καλησπέρα...

Την βοήθεια σας παρακαλω...!!!

Εχω στο Wii το 3.3E και χρησιμοποιούσα μέχρι σήμερα το Backup Launcher 0.3 (προφανώς οχι αυτο με το GAMMA γιατι κάπου έχασα επεισόδια και δεν ξέρω τι είναι αυτό!). Σήμερα πήρα το WiiKey2 με WiiClip το οποίο και έβαλα εγώ.

...

Να ρωτήσω γιατί προτίμησες να βάλεις chip;

Δημοσ.
Να ρωτήσω γιατί προτίμησες να βάλεις chip;

Γιατί το πήρα σε καλή τιμή και γιατί αν μη τι άλλο...είμαι μ@κ@κ@κος και δεν βρίσκω χρόνο (ήδη εχω χάσει περίπου 10 σελίδες απο αυτό το thread) για να κάνω update τις γνώσεις μου... :-( Θέλω απλά να κατεβάζω κάτι και απλά να το παίζει....:lol: Από χαζομάρα δλδ περισσότερο οχι τίποτε άλλο σοβαρότερο...

Φυσικά και δεν θα τα παίζει ;)

Πρέπει να είναι καθαρά ISOs χωρίς να τα έχεις περάσει από κάποιο patch.

Χμμμμ...τουλάχιστον αφού έκανα και την σκέψη οτι μπορεί να φταίει και αυτό... είναι ένα βήμα προόδου...!!! Επίσης και τα scrubbed δεν θα παίζει ή τα scrubbed είναι εκδόσεις που έχουν αφαιρεθεί μουσικές και intros???

Σας ευχαριστώ για την άμεση απάντηση πάντως...!!!

Δημοσ.

Αν είσαι στο 3.3Εv3 και 3.4Ε δεν θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα scrubbed δισκάκια από το disk channel.Φυσικά και μπορείς όμως μέσω της Ocarina ή Gecko Loader.Αλλά αν είσαι στην 3.4 καλύτερα να κάνεις downgrade σε 3.3Ε γιατί κάθε φορά θα σου σβήνει τα channels όταν θα κάνεις restart το Wii.Τα scrubbed είναι ISO που έχει αντικατασταθεί το garbage data με strings από μηδενικά κι έπειτα έχει υπογραφεί με ένα παλιό κλειδί το οποίο μπορεί να αναγνωρίσει το Wii.Τα garbage data είναι άχρηστα οπότε μην αγχώνεσαι,κάνοντας αυτή την αλλαγή απλά τα ISO καταλαμβάνουν μικρότερο μέγεθος όταν συμπιεστούν.

Δημοσ.
Αν είσαι στο 3.3Εv3 και 3.4Ε δεν θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα scrubbed δισκάκια από το disk channel.Φυσικά και μπορείς όμως μέσω της Ocarina ή Gecko Loader.Αλλά αν είσαι στην 3.4 καλύτερα να κάνεις downgrade σε 3.3Ε γιατί κάθε φορά θα σου σβήνει τα channels όταν θα κάνεις restart το Wii.Τα scrubbed είναι ISO που έχει αντικατασταθεί το garbage data με strings από μηδενικά κι έπειτα έχει υπογραφεί με ένα παλιό κλειδί το οποίο μπορεί να αναγνωρίσει το Wii.Τα garbage data είναι άχρηστα οπότε μην αγχώνεσαι,κάνοντας αυτή την αλλαγή απλά τα ISO καταλαμβάνουν μικρότερο μέγεθος όταν συμπιεστούν.

Αν και το Ocarina δεν το ξέρω... θα ψάξω να το βρω και να διαβάσω....σίγουρα είμαι σε 3.3E...δεν ξέρω τι v ακριβως... (πως το βλέπω αλήθεια???). Μου αρκει που θα μπορώ να παιζω όμως γενικότερα...

Δημοσ.

Γεια σας και καλος ιρθα στην παρεα σας

εχω 2 Wii το ενα τσιπαρισμενο (για να παιζω τα back ups μου) και το αλλο κανονικο

εχω περασει και στα 2 στο homebrew channel και δουλεβουν ολα κανονικα εχω ενα προβλημα στο ατσιπαριστο Wii μου αφου απο 2,1 το πηγα 3,4 και ακουσα οτι δεν ειναι καλο αυτο τωρα τα εχω και τα 2 στο 3,2 το ενα ομως δεν μπορω να τρεκσω τις κοπιες μου (στο ατσιπαριστο)με το προγραμα backuplauncher0.3 οταν φορτονει κατι βγαζει αντι να μου δειξει το πως θα τρεξει το παιχνιδι αλλα δεν καταλαβενω τι λεει γιατι εχει ξανα πατιμενα τα γραματα απο πανω δευτερη φορα

κανενας που εχει πειρα να με βοηθησει?:cry:

Δημοσ.

μπορεις να μου πεις ποια χρειαζετε να τα ξανα εγκαταστισω ολα απο την αρχη και να ξανα προσπαθησω??

η καμια παραπανω βοηθεια αν μποριτε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...