Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενεργοποιήθηκε και το IOS της 3.4 και πλέον όσοι έχετε το wiiconnect24 ON θα σας έχει ενεργοποιηθεί και θα σας έχει σβήσει όλα τα homebrew και το twilight hack.

Δημοσ.

Εγώ το είχα ΟΝ και μου άναψε το σλοτ. Εχω μέσα την 3.3Ε και μου έβγαλε ότι υπάρχει αναβάθμιση μετά τις 18-11. Ευτυχώς δε μου έσβησε τίποτα.

Δημοσ.

Ερώτηση: Με πιο πρόγραμμα αφαιρούμε το update από ένα παιχνίδι? Μιλάω πάντα για το firmware update και όχι για update που χρειάζονται μερικά παιχνίδια για να παίξουν.

πχ, το Metroid Corruption άμα το περάσω στο WiiBrickBlocker και του αφαιρέσω τα update δεν μου παίζει, ενώ αν το αφήσω να το κάνει παίζει κανονικά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από ότι φαίνεται το νέο NFS δεν παίζει με κανένα γνωστό τρόπο ούτε με hard ούτε με soft mod.

Αλλοι λένε ότι πρέπει να γίνει εγκατάσταση του IOS53.wad άλλοι του IOS55.wad αλλά ακόμα δε διακινδυνευσα να δοκιμάσω τίποτα.

Αναμένουμε λοιπόν. Από ότι φαίνεται μάλλον δυσκολέψανε τα πράγματα μετά το σοφτ μοντ και αγριέψανε οι γιαπωνέζοι

EDIT

Τελικά το έκανα και δούλεψε ως εξής:

-Εχω d2pro και 3.2E system firmware

-Εγκατέστησα το IOS55 -μόνο- από το wad manager

-Έκαν brickblock το iso

-Παίζει μια χαρά

Απλά δε ξέρω τι "πείραξα" και ίσως έχω επηρεάσει με την εγκατάσταση του IOS55.wad

EDIT2

Πάντως πραγματικά δεν άξιζε τον κόπο. Το παιχνίδι είναι μάπα, τα γραφικά του χάλι μαύρο. Προτιμώ να το παίζω έτσι με τέτοια γραφικά στο PC και για HD στον υπολογιστή...

Επεξ/σία από epsilon753
Δημοσ.
ρεύμα παίρνει;

φιλε μου ρευμα δεν επερνε καθόλου...

μετά από 4 ώρες περίπου το ξανα έβαλα στη μπρίζα και άναψε κανονικά...

οπότε προσοχή με τα κινητά, τη κονσόλα και το μετασχηματιστή του...

Δημοσ.

Καμμιά αξιόπιστη πηγή γιά backup αρχεία υπάρχει? Επειδή αυτές που έχω εγώ είναι απελπιστικά αργές (Με ΡΜ παρακαλώ)

Δημοσ.

Υπάρχει τρόπος να διαγράψουμε/καθαρίσουμε όλα τα channel ticket; Εκτός φυσικά από τον κλασικό τρόπο με wad uninstaller, γιατί διέγραψα μερικά channel μέσω του Wii (και όχι με wad uninstaller) αλλά δεν θυμάμαι ποια ήταν αυτά. Δηλαδή θα ήταν ευχής έργον να υπήρχε ένα προγραμματάκι που να καθαρίζει όλα τα tickets με την μια. Δεν θέλω να αφήνω ίχνη ;-)

Δημοσ.
Ερώτηση: Με πιο πρόγραμμα αφαιρούμε το update από ένα παιχνίδι? Μιλάω πάντα για το firmware update και όχι για update που χρειάζονται μερικά παιχνίδια για να παίξουν.

πχ, το Metroid Corruption άμα το περάσω στο WiiBrickBlocker και του αφαιρέσω τα update δεν μου παίζει, ενώ αν το αφήσω να το κάνει παίζει κανονικά.

Κάποιος που να ξέρει?

(Έχω μερικά παιχνίδια έτοιμα για κάψιμο και πρέπει να τα σβήσω, δεν παίζει χώρος, μην τα κατεβάζω πάλι)

Δημοσ.

Είδα σε προηγούμενες σελίδες ότι το wii πλέον δεν χρειάζεται τσιπάκι για να παίξει τα backup. Μπορεί κάποιος να μας πεί τι χρειάζεται για να γίνει αυτό γιατί από το αρχείο του post δεν κατάλαβα πολλά και να μας πει επίσης αν είναι αξιόπιστο. Σκέφτομαι να πάρω τα χριστούγεννα ένα wii και δεν θέλω να δώσω και για τσιπάκι αν είναι δυνατόν.

Δημοσ.
Είδα σε προηγούμενες σελίδες ότι το wii πλέον δεν χρειάζεται τσιπάκι για να παίξει τα backup. Μπορεί κάποιος να μας πεί τι χρειάζεται για να γίνει αυτό γιατί από το αρχείο του post δεν κατάλαβα πολλά και να μας πει επίσης αν είναι αξιόπιστο. Σκέφτομαι να πάρω τα χριστούγεννα ένα wii και δεν θέλω να δώσω και για τσιπάκι αν είναι δυνατόν.

Στο παρακάτω αρχείο υπάρχουν όλα τα απαραίτητα προγράμματα και οδηγίες για το πως να τα εγκαταστήσετε και να μπορείτε να παίζετε back-up παιχνιδιών στο χωρίς τσιπ Wii σας.

Προσοχή: ΜΗΝ αναβαθμίσεται σε 3.4 ακολουθήστε τις οδηγίες προσεκτικά

>
http://rapidshare.com/files/165003674/Wii_Softmod.rar

Είναι αξιόπιστο και δουλεύει σίγουρα, αρκεί να ακολουθίσετε σωστά τις οδηγίες όπως λέω παραπάνω, οι οποίες υπάρχουν μέσα στο αρχείο και είναι αναλυτικές, πιο αναλυτικές δεν γίνεται.

Δημοσ.

Πολιτική της Νιτεντο είναι να μη ρίξει τις τιμές στις κονσόλες της εφόσον είναι πρώτες στις πωλήσεις. Μόνο αν βρεις καμιά προσφορά από κατάστημα με μορφή "κράχτη".

Δημοσ.
Έχει ανακοινωθεί καμια έκπτωση για τα χριστούγεννα μπας και το τσιμπούσουμε και οι υπόλοιποι?[/quote

γιατι δεν κοιτας να βρεις απο αγγελια εγω πηρα μαζι με το φιτ 200Ε και το παιδι που μου το εδωσε το ειχε ενα μηνα και μου εδωσε και την αποδειξη για να εχω εγγυηση

κατα καιρους εχω δει να δινουν μονο την κονσολα καπου στα 150Ε

Δημοσ.

παιδια εγω αγορασα το wii απο σιγκαπουρη και ειναι jpn region!

αυτος μου ειπε οτι ειναι κρακαρισμενο και οτι παιζει ολα τα region

Δοκιμασα το wii sport το αναγνωριζε αλλα δεν το διαβαζε!

Υπαρχει τροπος να το κρακαρω ή θα πρεπει να βρω το zelda σε jpn region?

Δημοσ.

Ή θα παραγγείλεις από νετ το Ζέλντα για να βάλεις το Τουαιλάιτ χακ ή θα πάρεις ένα τσιπάκι με κλιπάκι από Ελλάδα θα το βάλεις και ησύχασες. Ουτως ή αλλως δεν έχεις να ανησυχείς για εγγύηση. Επιπλέον η τοποθέτηση του κλιπ είναι πανεύκολη και όποτε θέλεις το βγάζεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...