Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλημέρα σε όλους.

Πρώτη φορά ποστάρω στο συγκεκριμένο θέμα για το Wii, ως νέος κάτοχος.

Από την πρώτη στιγμή ασχολήθηκα αρκετά με το θέμα του softmode, μιας και δεν θέλω να τσιπάρω την κονσόλα μου.

Μετά από πολλές αναζητήσεις και διάβασμα σε αρκετά forums, έκανα την τελευταία αναβάθμιση της Nintedo και μετά ακολούθησα το αντίστοιχο tutorial για επαναφορά των IOS κλπ.

Πλέον έχω ΗΒ Channel, Wad installer, Backup Loader 0.3 και όλα τα καλούδια.

Έχω όμως ένα πρόβλημα που δεν μπορώ να το ξεπεράσω, όσο κι αν έχω ψάξει στο ίντερνετ και έχοντας διαβάσει πολλά άρθρα και ολόκληρα topics (στο συγκεκριμένο του insomnia διάβασα ίσως και πάνω από 150 σελίδες !!!).

Γράφω παιχνίδια iso σε δισκάκια, ακολουθώντας τις διάφορες οδηγίες (εγγραφή σε χαμηλή ταχύτητα, χρήση συγκεκριμένης μάρκας DVD-R, π.χ. Verbatim κλπ), αλλά όταν τα βάζω στο Wii και προσπαθώ να τα τρέξω από τον Backup Loader (τον έχω και μέσω HB Channel, αλλά και σαν ξεχωριστό Channel) μου εμφανίζει πάντα ένα μήνυμα, το οποίο λέει : " This is not a DVD ......No DVD in drive...." ή κάτι τέτοιο. Το μήνυμα δεν είναι ιδιαίτερα ευδιάκριτο γιατί σε μία γραμμή κειμένου προσπαθεί να χωρέσει 2 σειρές με αποτέλεσμα οι 2 προτάσεις να πέφτουν η μία πάνω στην άλλη.

Επίσης το Drive του Wii κάνει πολύ θόρυβο όταν προσπαθεί να διαβάσει το DVD, αλλά πάντα βγάζει αυτό το μήνυμα. (δοκίμασα τις διάφορες ριθμύσεις του Backup Loader, αλλά τίποτα. έχω κάψει πάνω από 20 δισκάκια από διάφορες μάρκες σε διάφορες ταχύτητες, μέχρι και 1χ...)

Διάβασα ότι σε πολλούς κολλάνε παιχνίδια κλπ, αλλά στους περισσότερους εμφανίζεται τουλάχιστον μία μαύρη οθόνη, ή κάποια εισαγωγική.

Έχει κάποιος αντιμετωπίσει κάτι αντίστοιχο? Τι μπορεί να φταίει?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Να αλλάξεις dvd recorder,πάρε ένα pioneer και θα είσαι άρχοντας 20-30Ε κοστίζει από eshop.

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Να αλλάξεις dvd recorder,πάρε ένα pioneer και θα είσαι άρχοντας 20-30Ε κοστίζει από eshop.

Εγώ με Samsung και LG δεν έχω κανένα πρόβλημα...

Δημοσ.

Εγώ έχω PIONEER το 106 και πάλι μου βγάζει το ίδιο πρόβλημα. Βέβαια έγραψα με imgburn σε +R. Λέτε αυτό να έκανε πρόβλημα?

Θα δοκιμάσω κα -R.

-----Προστέθηκε 8/11/2008 στις 07 : 33 : 21-----

Ούτε με -R έγινε κάτι. Μου βγάζει ένα μύνημα σαν No DVD identified (δεν φαίνεται καλά επειδή προσπαθεί να γράψει 2 γραμμές σε μία). Καμμιά καλή ιδέα ή τσάμπα κάναμε το κόπο?

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Αν και σύμφωνα με τις οδηγίες του gherudos οτι το νεο backup loader παιζει και non-patches isos, αλλα και patched εγω εξακολουθω και τα patchaρω... Κανένα δεν μου εχει εμφανισει πρόβλημα με recorder LG και δισκάκια ακόμα και DVD+R (με τις απαραίτητες ρυθμίσεις βέβαια για τα +). Μηπως να δοκιμάζατε και αυτο ρε παιδες???

λέω εγω τώρα....

Δημοσ.
Καλησπέρα σας,

Αν και σύμφωνα με τις οδηγίες του gherudos οτι το νεο backup loader παιζει και non-patches isos, αλλα και patched εγω εξακολουθω και τα patchaρω... Κανένα δεν μου εχει εμφανισει πρόβλημα με recorder LG και δισκάκια ακόμα και DVD+R (με τις απαραίτητες ρυθμίσεις βέβαια για τα +). Μηπως να δοκιμάζατε και αυτο ρε παιδες???

λέω εγω τώρα....

Θα το δοκιμάσω και αυτό, μιας και δεν έχει μείνει και τίποτα άλλο.

Δεν εχω θέμα να πάρω καινούριο DVD Recorder, αρκεί να ξέρω ότι αυτό είναι το πρόβλημα και ότι έτσι θα λυθεί.

Δημοσ.

Να προσθέσω και εγώ οτι με Pionner 105d όλα παίζουν μια χαρά...σε +R δισκάκια και imgburn σε 4Χ(και πριν χωρίς chip,και τώρα με chip).

Δημοσ.

Ούτε και με αυτό έγινε κάτι.

Το μύνημα είναι

No DVD identified

Τι άλλο μπορεί να είναι?

Και δοκιμασμένο με 2 διαφορετικά DVD. Και τα 2 pioneer που δε μου έχουν χτυπήσει κανένα dvd μέχρι τώρα.

Μήπως είναι εύκολο να μου στείλει κάποιος ένα δικό του DVD που δουλεύει γιά να δω αν δουλεύει και σε μένα?

Τα iso τα γράφω με το imgburn σε 2.4x σε Verbatim DVD-R.

Προσπαθώ να τα παίξω με Wiigator 3 και backup launcher. Νόμιζα ότι είχα βάλει το 0.3 αλλά στην εκκίνηση μου δείχνει ότι είναι 0.1. Παίζει αυτό κανένα ρόλο?

Το iso πρέπει να έχει κάποιο συγκεεκριμένο όνομα πριν γραφτούν ή με όποιο όνομα νάναι?

Το δικό μου είναι su-solace(compress).iso και είναι 4.37 Gb. Μετά το patch έχει όνομα su-solace(compress)(converted).iso και διάσταση 3.99 Gb. Τα DVD τα έγραψα και με XP και με Vista αν παίζει κάποιο ρόλο αυτό.

Κάποια βοήθεια?

Κάποιο δικό σας DVD που δουλεύει?

Δημοσ.
Ούτε και με αυτό έγινε κάτι.

Το μύνημα είναι

No DVD identified

Τι άλλο μπορεί να είναι?

Και δοκιμασμένο με 2 διαφορετικά DVD. Και τα 2 pioneer που δε μου έχουν χτυπήσει κανένα dvd μέχρι τώρα.

Μήπως είναι εύκολο να μου στείλει κάποιος ένα δικό του DVD που δουλεύει γιά να δω αν δουλεύει και σε μένα?

Τα iso τα γράφω με το imgburn σε 2.4x σε Verbatim DVD-R.

Προσπαθώ να τα παίξω με Wiigator 3 και backup launcher. Νόμιζα ότι είχα βάλει το 0.3 αλλά στην εκκίνηση μου δείχνει ότι είναι 0.1. Παίζει αυτό κανένα ρόλο?

Το iso πρέπει να έχει κάποιο συγκεεκριμένο όνομα πριν γραφτούν ή με όποιο όνομα νάναι?

Το δικό μου είναι su-solace(compress).iso και είναι 4.37 Gb. Μετά το patch έχει όνομα su-solace(compress)(converted).iso και διάσταση 3.99 Gb. Τα DVD τα έγραψα και με XP και με Vista αν παίζει κάποιο ρόλο αυτό.

Κάποια βοήθεια?

Κάποιο δικό σας DVD που δουλεύει?

3.99?? αυτο μαλλον πρεπει να ειναι προβλημα. Τα το .ιςο των παιχνιδιων πρεπει να ειναι 4.37 απαραιτητα για να παιξει.Οταν ειναι ζιπαρισμενα δεν εχει σημασια μπορει να ειναι και 1 gb. Αλλα μετα το extract πρεπει να ειναι 4.37. Δοκιμασε να το χωρις το patch η καποιο παιχνιδι pal που δεν θα χρειαζεσαι patch για να το παιξεις.

Δημοσ.

ασχετο αλλα μηπως ειναι αυτο?

I figured out how to fix a common error called "ERROR! Ret = -4100" that appears while loading the disk from the ISO Loader. It's a burning issue: just follow these steps:

1) Open IsoLoader

2) Click on Write image to disk

3) Click on the little book icon in the bottom-right corner

4) Choose your DVD brand (if you don't owe a listed brand you have to solve this manually by downloading some hacked firmware... I don't know how to do it so don't ask me)

5) On "Change for" choose "Drive for DVD+R media"

6) On "new setting" choose DVD-ROM

7) Click CHANGE and hit OK.

Now burn your DVD with a DVD+R. This should solve the -4100 error.

Δημοσ.

Μήπως δεν καίς τα ISO σε DVD αλλά τα πετάς χύμα στο DVD και περιμένεις να δουλέψει;

Πρέπει να επιλέξεις την επιλογή burn image to disk ή write image to disk μέσα από το imgburn και να τα καίς πάντα στο 4χ.

Δημοσ.

Αυτό επιλέγω και σε ταχύτητα 2.4x.

Μόνο αν βρω κάποιο δίσκο που δουλεύει σίγουρα μπορώ να εντοπισω το πρόβλημα. Μπορεί να μην έχει γίνει σωστά το hackάρισμα.

Μπορεί κάποιος να μου στείλει κάτι? PM αν μπορεί κάποιος και έχει τη διάθεση.

Δημοσ.

To DVD installer? Χρειάζεται κι αυτό? Νόμιζα ότι με το δικό σου downgrader δε χρειάζεται. Κάτσε να δοκιμάσω.

Μήπως χρειάζεται και το cIOS fix?

-----Προστέθηκε 9/11/2008 στις 10 : 26 : 48-----

Το έκανα, Το φόρτωσε αλλά σταμάτησε σε μαύρη οθόνη. Τώρα κάτι λείπει ακόμα. Λιγο ρε παιδά και τον φάγαμε τον Τούρκο...

Δημοσ.

0ax0ax0a0xa0xa0xa0xa0x0ax0ax0ax0ax0a

καλά ρε τι να σου πω δεν παίζεσαι :P

τι σχέση έχει ο downgrader με το backup loader :P

δεν σου παίζει γιατί έπεσες σε προβληματικό παιχνίδι,δοκίμασε με άλλο παιχνίδι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...