Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτο το switch πως ακριβως μοιαζει?:P

Και που μπορω να το βρω.

Επισης,στο EDIT σου λες οτι θα συνδεσω την ethernet του ρουτερ με το ιντερνετοκουτο,αλλα οπως ειπα δεν γινεται αφου παιρνει μονο απλο τηλεφωνικο καλωδιο.Εκτος κι αν εννοεις να το συνδεσω σε μια απο τις lan θυρες.Ασυρματη καρτα στο pc εχω,μια netgear η οποια ομως ειναι μονο δεκτης,δε λειτουργει σαν access point,μονο να συνδεεται σε αυτα γινεται.

Οσο για το ρουτερακι που μου προτεινες στη 2η λυση,αυτο(ή παρομοιο) ειχα και το εδωσα διοτι ειχε προβληματα οπως ειπα.

Οπως και να'χει,μπερδευτηκα :P

Αν μπορουσες να εξηγησεις λιγο περισσοτερο,θα ηταν καλα...

Υ.Γ Μονο μια IP μας δινουν...

Δημοσ.
Αυτο το switch πως ακριβως μοιαζει?:P

Και που μπορω να το βρω.

Επισης,στο EDIT σου λες οτι θα συνδεσω την ethernet του ρουτερ με το ιντερνετοκουτο,αλλα οπως ειπα δεν γινεται αφου παιρνει μονο απλο τηλεφωνικο καλωδιο.Εκτος κι αν εννοεις να το συνδεσω σε μια απο τις lan θυρες.

Αυτό ακριβώς, στη lan θύρα θα το συνδέσεις. Άμα έχει και πάνω από μια lan συνδέεις και το pc και καθάρισες, δε χρειάζεσαι switch (απ'αυτό που έγραψες υπέθεσα ότι έχει μόνο μια)

Ασυρματη καρτα στο pc εχω,μια netgear η οποια ομως ειναι μονο δεκτης,δε λειτουργει σαν access point,μονο να συνδεεται σε αυτα γινεται.

Δεν θα λειτουργεί σαν access point, σαν δέκτης θα λειτουργεί και θα συνδέεται στο router σου μαζί με το wii. Εφόσον όμως έχεις ethernet ελεύθερη στο router δεν σου χρειάζεται.

Οσο για το ρουτερακι που μου προτεινες στη 2η λυση,αυτο(ή παρομοιο) ειχα και το εδωσα διοτι ειχε προβληματα οπως ειπα.

Οπως και να'χει,μπερδευτηκα :P

Αν μπορουσες να εξηγησεις λιγο περισσοτερο,θα ηταν καλα...

Υ.Γ Μονο μια IP μας δινουν...

Πάμε από την αρχή: συνδέεις σε μια από τις ethernet του router σου το internetοκουτο. Σε μια άλλη συνδέεις το pc. To wii συνδέεται με τον router.

Το μόνο που έχεις να κάνεις για να δουλέψει απο δω και πέρα είναι να καταλάβει ο router πως το internet δεν έρχεται από adsl αλλά από μια ethernet. Αυτό ανάλογα με το router που έχεις μπορεί να είναι από πολύ εύκολο έως εντελώς αδύνατο. Γράψε το μοντέλο και ίσως κάποιος που το έχει να μπορέσει να σε βοηθήσει.

Πάντως ένας router σαν αυτόν στο link που έδωσα είναι η κατάλληλη συσκευή για τη δουλειά που θες να κάνεις. Οτιδήποτε άλλο θα σε παιδέψει λίγο, αλλά είναι καλή ευκαιρία να μάθεις χρήσιμα πράγματα :)

ΥΓ: Ιδέα άλλη, αν ολα αποτύχουν: η netgear που έχεις στο pc σίγουρα μπορεί να λειτουργήσει και σε ad-hoc mode. Δοκίμασε να τη συνδέσεις έτσι απευθείας με το wii, και κάνε bridge αυτή τη σύνδεση με αυτή του internet. Πιο αναλυτικά δεν ξέρω να σου το πω - όπου δεις ad-hoc, shoot, το πολύ πολύ να μη δουλέψει.

Δημοσ.

Sheik, εγώ πρίν πάρω ρούτερ, χρησιμοποιούσα τον nintendo Wi-Fi USB Connector και δούλευε και ακόμα δουλεύει άψογα.

Άμα πάρεις ένα τέτοιο σίγουρα θα ξεμπερδέψεις. Απλώς όμως το Wii σου θα βλέπει ίντερνετ μέσω του υπολογιστή σου, ο οποίος θα πρέπει να είναι ανοιχτός.

Αλλά, όπως το κατάλαβα, το όλο setup που θέλεις να φτιάξεις έτσι θα ήταν ούτως ή άλλως.

Δημοσ.
1. Δεν εχω καμια ορεξη να απανταω σε τρολς, αλλα εδω υφισταται πολυ πετυχημενο τρολ.

2. Με τη μηχανη αναζητησης βρισκεις ΟΛΑ τα ποστς. Συμπεριλαμβανονται 200κατι σελιδες.

Μηπως οι νεοι εδω μεσα πρεπει να διαβασουν και το Πολεμος Και Ειρηνη πριν ποσταρουν;

3. Face it. Σε ενα φορουμ που αφορα ΝΕΑ, παλιοτερες σελιδες ειναι το πολυ για posterity.

4. Δε χρειαζεται πολλη σκεψη να μπει ενα sticky με τα πιο updated νεα.

Δεν αφορουν κανεναν πλεον, νεα για updates που ειναι outdated/ canceled /disenfranchised.

5. Και στη χειροτερη μπορεις απλα να μην απαντησεις. Οσο για τα greeklish, exeis siniditopoieisei oti polloi postaroyn apo eksoteriko? Opou den iparxei elliniki glossa? Mipos na prepei na agorasoun kai Windows Greek gia to panepistimio tous?

6. άμα πια. Και για να γυρισω στο θεμα, ήξερα μονο ενα αξιοπιστο μαγαζι στη Μποταση που τσιπαρε wii. Kαι αυτο εκλεισε. Γι'αυτο και ρωταω ΞΑΝΑ, αν υπαρχει τροπος που να ΙΣΧΥΕΙ ΑΚΟΜΑ, να παιξει το wii backups χωρις chip.

Και για να αναλυσω, εαν τσιπαρω τη κονσολα, θα παιζει με το official update?

Δε ζητησα τη λυση του μεσανατολικου κιολας...

1. φαίνεται..
  2. προφανώς και δεν βρίσκεις όλα τα ποστ. προφανώς και πρέπει να βάλεις μια 'λέξη' αναζήτησης. Και προφανώς μπορείς να σορτάρεις τις απαντήσεις κατά ημερομηνία.. και επίσης προφανώς, εάν όλοι μας γράφαμε σε σωστά Ελληνικά, τότε η αναζήτηση θα έβγαζε σωστά αποτελέσματα..
  3. Έχεις απόλυτο δίκιο. τα threads αυτά θα έπρεπε να γίνονται split και τα παλιά posts να μπαίνουν στο αρχείο.. μήπως θες να το κάνεις εσύ? αλλά ξέχασα, εσύ βαριέσαι να διαβάσεις 3 σελίδες πίσω..
  4. σκέψη δεν χρειάζεται, χρόνος χρειάζεται, και άτομα που θα το κάνουν. μπορείς πάντα να δηλώσεις εθελοντής για κάτι τέτοιο..
  5. έχει ήδη ποστ-άρει φίλος greeklish -> greek converter, κάτι που αποδεικνύει πως όποιος θέλει μπορεί.. Λύσεις υπάρχουν ένα σωρό.
  6. Και γιατί να ΞΑΝΑ σπαταλήσει κάποιος το χρόνο του να ΞΑΝΑ γράψει αυτά που έχουν ΞΑΝΑ ειπωθεί πριν 4-5 σελίδες, και να μην κάτσεις εσύ να τις διαβάσεις υπομονετικά προς τα πίσω.. όχι δεν θέλει πολλή σκέψη.. εύκολο είναι. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και το 'αρχείο' που χωράει πολλά περισσότερα ποστ σε μια σελίδα. ούτε αυτό θέλει πολλή σκέψη. επειδή όμως τον έκανα τον κόπο να τη γράψω την έκθεση, θα σου απαντήσω εγώ : ΝΑΙ / ΝΑΙ. Ευχαριστημένος?

Μια φιλική συμβουλή: εάν χρειάζεσαι κάτι που ο κάτοχός του δεν έχει καμία υποχρέωση να σου δώσει, τότε καλό θα ήταν να έχεις α. ευγένεια και β. υπομονή.

Φιλικά

γνωστό καταζητούμενο troll

Δημοσ.
Tη βρήκαμε την άκρη!!! Το πρόβλημα ήταν ότι δεν μου αναγνώριζε τον WAD Manager... oπότε απλά ακολούθησα έναν διαφορετικό τρόπο και όλα ΟΚ.

Για όσους αντιμετωπίσουν το ίδιο πρόβλημα με μένα ή απλά δεν βρίσκουν άκρη ψάξτε για Wii ISO Loader!

Δηλαδη εχεις βαλει το homebrew το DVDx και το CIOS

Εναν ISO Loader (ποιον απο που?) και γραφεις το ISO σαν αρχειο και παιζει????

Δημοσ.

Πάμε από την αρχή: συνδέεις σε μια από τις ethernet του router σου το internetοκουτο. Σε μια άλλη συνδέεις το pc. To wii συνδέεται με τον router.

Το μόνο που έχεις να κάνεις για να δουλέψει απο δω και πέρα είναι να καταλάβει ο router πως το internet δεν έρχεται από adsl αλλά από μια ethernet. Αυτό ανάλογα με το router που έχεις μπορεί να είναι από πολύ εύκολο έως εντελώς αδύνατο. Γράψε το μοντέλο και ίσως κάποιος που το έχει να μπορέσει να σε βοηθήσει.

Λοιπον εκανα αυτα που μου ειπες.Το PC συνδεεται κανονικα στο ιντερνετ,πραγμα που σημαινει οτι το ιντερνετ "περναει" μεσω του ρουτερ απο το ιντερνετοκουτο στο πισι,απλα το ρουτερ δεν μπορει να το μεταδωσει ασυρματα.

Επαιξα αρκετα με τις ρυθμισεις του ρουτερ μηπως και τα καταφερω,αλλα παντα η γραμμη ηταν συμφωνα με το ρουτερ "physical down".

Αλλαξα του κοσμου τα πρωτοκολλα,εβαζα μεσα τις στανταρ ip και ρυθμισεις που μας παρεχονται εδω αλλα τζιφος.Οπως και να'χει,να'σαι καλα που ασχοληθηκες,ευχαριστω πολυ.

Για την ιστορια,το ρουτερ μου ειναι philips CGA5722N/TE

philipsbe6.th.jpg

Δημοσ.

@Sheik

Φίλε μου, δοκίμασε και το παρακάτω:

1. Ενεργοποίησε το "Internet Connection Sharing" στην κάρτα δικτύου που είναι συνδεδεμένη με το δίκτυο του ιδρύματος, και βγάλε το Bridge.
  2. Απενεργοποίησε οτιδήποτε έχει να κάνει με dhcp από το μενού του router.
  3. Κάνε τις συνδέσεις όπως ειπώθηκε μέχρι τώρα δηλαδη :

<Inet> ---> Lan1 <PC> Lan2 ---> <router> ))))) <wii>

αν όλα πάνε καλά, τότε το PC θα δώσει αυτόματα εσωτερική IP (192.168.0.x) στο wii και όλα θα παίξουν..

Στην lan1 ενεργοποιήσε το ICS. Μην ξεχάσεις να κάνεις και reboot.

Δημοσ.

ΔΟΥΛΕΨΕ!!!!!

Ευχαριστω παρα πολυ.

Το προβλημα ειναι τωρα οτι δεν μπορω να εχω προσβαση στη σελιδα του ρουτερ απο τοτε που απενεργοποιησα το DHCP.

Επισης,επρεπε να κανω κατι παραπανω,μολις το απενεργοποιησα το dhcp δε δουλευε τιποτα ετσι πηγα στις ρυθμισεις της συνδεσης και εδωσα ip 192.168.0.1 και mask 255.255.255.0.

Gateway & DNS servers δεν εβαλα,πρεπει να βαλω?Κι αν ναι,τι?

Δημοσ.

Ναι, φαντάστηκα (κακώς) ότι θα είχε κάποια ΙΡ από μόνο του το router..

Η 192.168.0.1 συνήθως πάει από μόνη της στο PC που έχει ενεργοποιημένο το ICS. Οπότε στο router έπρεπε να βάλεις κάτι άλλο.

Στην τελική, μπορείς να κατεβάσεις το (άθλιο συνήθως) λογισμικό που συνοδεύει το router, το οποίο (θεωρητικά αλλά και πρακτικά κατά 99,9%) θα βρει το router σου οτι IP και να του έχεις βάλει. και θα σε αφήσει να του κάνεις κάποιες βασικές ρυθμίσεις..

Αλλιώς κάνεις disable την Lan1, βάζεις καφωτή ΙΡ π.χ. 192.168.0.2 στην lan2 και θεωρητικά θα πρέπει να βλέπεις το router στην .0.1 οπότε και του βάζεις ΙΡ την πχ .0.234 και καθάρισες..

Δοκίμασε και πες μου.

Δημοσ.

Εκανα μια νεα συνδεση και μου εδωσαν ακριβως το ιδιο ρουτερ.Δεν εχω διαβασει ολες τις ερωτησεις και τα προβληματα που εχεις αλλα θα σου πω πως συνδεσα την κονσολα και το laptop ασυρματα.Στο wii/settings καπου γραφει το mac address .Το δηλωνεις στο router οπως και το mac address του computer σου θα συνδεθει αμεσως χωρις προβλημα. Ειναι καλος τροπος γιατι σου παρεχει και καποια σχετικη ασφαλεια ωστε να μην μπορει καποιος απο την γυρω περιοχη σου με την δικη σου συνδεση.

Δημοσ.

Εμένα βρε παιδιά δε μου εμφανίζει καθόλου τα WAD installer και uninstaller. Επειδή δεν έβρισκα το hack μέσα στο AIO κατέβασα ένα έτοιμο από ένα Wiibrew που υποτίθεται ότι φτιάχνει αυτόματα στην SD όλα τα folder με ότι χρειάζεται. Και ενώ και εκί υπάρχει το Wadinstaller όταν πάω να το κάνω εγκατάσταση μου βγάζει error.

Τα έκανα όλα πάλι από την αρχή αλλά όλο error μου βγάζει.

Αν έχει καμμία σημασία έχω από τα πρώτα Wii που κυκλοφόρησαν και το 3.3Ε.

Μου εμφανίζει τελικά το homebrowser chanel αλλά όχι wadinstall....

Εχετε καμμιά καλή ιδέα τι μπορώ να κάνω?

Δημοσ.

Ψάξε και εσύ για το Wii ISO Loader (πακέτο με προγραμματάκια) στα γνωστά μαγαζάκια, εμένα έτσι μου λύθηκε το πρόβλημα...;)

Δημοσ.

Μου δούκεψε (μάλλον...) με το Wii ISO Downgrader.

Θέλω τώρα να πάρω κανά "backup" να δοκιμάσω.

Ξέρει κανείς που βρίσκω τέτοια? (με PM please)

Δημοσ.

Παιδιά sorry αν έχει ξαναειπωθεί, απλά δεν μπορώ να ψάχνω όλες τις σελίδες:

Υπάρχει κάποιος οδηγός για να βάλω μέσα στο wii μου τα virtual console παιχνίδια (donkey kong κλπ)? Έχω το wiikey...

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους.

Πρώτη φορά ποστάρω στο συγκεκριμένο θέμα για το Wii, ως νέος κάτοχος.

Από την πρώτη στιγμή ασχολήθηκα αρκετά με το θέμα του softmode, μιας και δεν θέλω να τσιπάρω την κονσόλα μου.

Μετά από πολλές αναζητήσεις και διάβασμα σε αρκετά forums, έκανα την τελευταία αναβάθμιση της Nintedo και μετά ακολούθησα το αντίστοιχο tutorial για επαναφορά των IOS κλπ.

Πλέον έχω ΗΒ Channel, Wad installer, Backup Loader 0.3 και όλα τα καλούδια.

Έχω όμως ένα πρόβλημα που δεν μπορώ να το ξεπεράσω, όσο κι αν έχω ψάξει στο ίντερνετ και έχοντας διαβάσει πολλά άρθρα και ολόκληρα topics (στο συγκεκριμένο του insomnia διάβασα ίσως και πάνω από 150 σελίδες !!!).

Γράφω παιχνίδια iso σε δισκάκια, ακολουθώντας τις διάφορες οδηγίες (εγγραφή σε χαμηλή ταχύτητα, χρήση συγκεκριμένης μάρκας DVD-R, π.χ. Verbatim κλπ), αλλά όταν τα βάζω στο Wii και προσπαθώ να τα τρέξω από τον Backup Loader (τον έχω και μέσω HB Channel, αλλά και σαν ξεχωριστό Channel) μου εμφανίζει πάντα ένα μήνυμα, το οποίο λέει : " This is not a DVD ......No DVD in drive...." ή κάτι τέτοιο. Το μήνυμα δεν είναι ιδιαίτερα ευδιάκριτο γιατί σε μία γραμμή κειμένου προσπαθεί να χωρέσει 2 σειρές με αποτέλεσμα οι 2 προτάσεις να πέφτουν η μία πάνω στην άλλη.

Επίσης το Drive του Wii κάνει πολύ θόρυβο όταν προσπαθεί να διαβάσει το DVD, αλλά πάντα βγάζει αυτό το μήνυμα. (δοκίμασα τις διάφορες ριθμύσεις του Backup Loader, αλλά τίποτα. έχω κάψει πάνω από 20 δισκάκια από διάφορες μάρκες σε διάφορες ταχύτητες, μέχρι και 1χ...)

Διάβασα ότι σε πολλούς κολλάνε παιχνίδια κλπ, αλλά στους περισσότερους εμφανίζεται τουλάχιστον μία μαύρη οθόνη, ή κάποια εισαγωγική.

Έχει κάποιος αντιμετωπίσει κάτι αντίστοιχο? Τι μπορεί να φταίει?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...