Προς το περιεχόμενο

Nintendo Wii Hacking - mod/ backup/ homebrew topic [Ενημερώθηκε Αυγ 2011]

panther_512
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά έχει βγει ή θα βγει κανένα παιχνίδι της προκοπής ή η κονσόλα μου έχει πεθάνει προ πολλού και δεν το ξέρω? Εχω να το αγγίξω ένα χρόνο γιατί δεν έχει βγει κανένα παιχνίδι που να αξίζει!

Τί γίνεται? Την παράτησαν την κονσόλα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μάλιστα.........

Το Disaster Day of Crisis το έπαιξες?

Το James Bond Quantum Of Solace?

Το My Sims Kingdom?

To Sam and Max?

To Lego Batman?

To Crash mind over mutant?

To Megaman 9?

To FIFA 09?

To De Blob?

To Strong Bad episode 1?

To Strong Bad episode 2?

To Strong Bad episode 3?

To World of Goo?

To Wario Land Shake it?

To Naruto: Clash of Ninja Revolution 2?

To Dokapon Kingdom?

Μιάς και έχεις να παίξεις ένα χρόνο, σίγουρα έχει πολλά ακόμα παιχνίδια. Απλώς σου γράφω τα πιό καινούργια....

Παιδιά έχει βγει ή θα βγει κανένα παιχνίδι της προκοπής ή η κονσόλα μου έχει πεθάνει προ πολλού και δεν το ξέρω? Εχω να το αγγίξω ένα χρόνο γιατί δεν έχει βγει κανένα παιχνίδι που να αξίζει!

Τί γίνεται? Την παράτησαν την κονσόλα?

Τα παιχνιδια τα ψαχνεις εσυ και οχι αυτα. Η κονσολα εχει παρα πολλα παιχνιδια για να παιξεις και παλια και καινουρια.Αν τα εχεις παιξει ολα τα παιχνιδια τοτε δεν φταιει η κονσολα. Οι κυκλοφοριες ειναι σχεδον μηνιαιες οποτε κατι θα εχει να βρεις να παιξεις. Αλλα απ οτι καταλαβα δεν σου αρεσουν τα παιχνδια του wii γενικως γιατι τα περισσοτερα ειναι platform και μινι games οποτε μαλλον εισαι για αλλη κονσολα.Και οχι η κονσολα δεν εχει πεθανει, ισα ισα που υποσχεται στους κατοχους του ακομη πιο πολλα και διασκεδαστικα games που σημαινει οτι εχει ακομη μελλον.

Ολα αυτά που αναφέρετε τα παιχνίδια με αφήνουν παγερά αδιάφορο. Τα θεωρώ τραγικά και της πλάκας για την εποχή. Αφήστε που κάποια από αυτα τα παίζω στο 360. Και αφήστε που κάποια από αυτά τα έχω γράψει και δεν τα έπαιξα καν! Εννοώ παιχνίδια επιπέδου ζέλντα και μάριο. Όχι τσου τσου ρόκετ και άλλες αηδίες για παιδάκια...

Μπερδεύτηκα... Είπα να κάνω το softmod σε ένα φίλο μου που δεν έχει chip και διαβάζοντας τον οδηγό http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2362685&postcount=2124 λείει κάπου για DVDXinstaller. Σε τι χρειάζεται αυτό? Η καινούργια έκδοση του Wiigator Backup Loader 3.0 beta έχει μέσα ένα CIOS Installer. Αν ανανεωνόταν ο οδηγός για την καινούργια έκδοση... Ή πείτε μου ότι είναι το ίδιο απλά αντί για το τάδε αρχείο βάζεισ το τάδε. Ευχαριστώ!

Loipon...

Vima 1o: Kanoume oles tis odigies opws poli analitika analiontai sto link apo panw...

Vima 2o: Vazoume to Wiiigator anti tou allou loader pou iparxei sto link...

Vima 3o: Katevasa ena paixnidaki iso apo ton theio mou (Top Spin 3). Egrapsa to iso se DVD me tis odigies (taxitita 4 ktl ktl ktl..)

Vima 4o: ti kanw meta? vazw to DVD sto Wii anoigw Homebrew? genikws den kserw ti na kanw gia na paiksw k na euxaristisw ton theio mou....!!!!

Έκανες Update μήπως;

Αν εννοείς firmware έχω το 3.1Ε...

Έβαλα το Homebrew Channel 9 (από 8) και τον Backup Launcher 0.3 (από 0.1) και το cIOS που χρειάζεται ο 0.3 για να τρέξει φυσικά. Η εγκατάσταση του τελευταίου έγινε μέσω internet.

Να σημειώσω ότι το connect24 το έχω απενεργοποιημένο (αλλά το στο internet είναι κανονικά συνδεδεμένο) . Μήπως φταίει αυτό???

Και κάτι τελευταίο, μήπως υπάρχει καμιά ''ιδανική'' πόρτα που αν ανοίξουμε στο router θα τρέχει καλύτερα το on line κομμάτι??? Εγώ χρησιμοποιώ για το Wii από 55200 - 55250.

-----Προστέθηκε 29/10/2008 στις 02 : 09 : 17-----

Loipon...

Vima 1o: Kanoume oles tis odigies opws poli analitika analiontai sto link apo panw...

Vima 2o: Vazoume to Wiiigator anti tou allou loader pou iparxei sto link...

Vima 3o: Katevasa ena paixnidaki iso apo ton theio mou (Top Spin 3). Egrapsa to iso se DVD me tis odigies (taxitita 4 ktl ktl ktl..)

Vima 4o: ti kanw meta? vazw to DVD sto Wii anoigw Homebrew? genikws den kserw ti na kanw gia na paiksw k na euxaristisw ton theio mou....!!!!

Βήμα 2ο: Θα πρέπει να εγκαταστήσεις και το cIOS που περιέχεται μαζί με τον Backup Loader 0.3 για να μπορέσει να τρέξει ο τελευταίος.

Βήμα 4ο: Αν τα έχεις κάνει ΌΛΑ σωστά θα βάλεις το DVD στην κονσόλα σου, θα ανοίξεις το Homebrew Channel και εκεί μέσα θα βρείς την εφαρμογή Backup Loader. Θα την τρέξεις και στο σχετικό μενού θα πατήσεις load game.

So Simple... ;)

-----Προστέθηκε 29/10/2008 στις 02 : 26 : 49-----

Έβαλα το Homebrew Channel 9 (από 8) και τον Backup Launcher 0.3 (από 0.1) και το cIOS που χρειάζεται ο 0.3 για να τρέξει φυσικά. Η εγκατάσταση του τελευταίου έγινε μέσω internet.

Να σημειώσω ότι το connect24 το έχω απενεργοποιημένο (αλλά το στο internet είναι κανονικά συνδεδεμένο) . Μήπως φταίει αυτό???

Βρήκα λύση. Είχα παλιά έκδοση του Homebrew Browser (0.2.1b).

Έβαλα την πιο καινούρια (0.2.3b) και όλα δούλεψαν σωστά. :P

Και κάτι τελευταίο, μήπως υπάρχει καμιά ''ιδανική'' πόρτα που αν ανοίξουμε στο router θα τρέχει καλύτερα το on line κομμάτι??? Εγώ χρησιμοποιώ για το Wii από 55200 - 55250.

-----Προστέθηκε 29/10/2008 στις 02 : 09 : 17-----

Βήμα 2ο: Θα πρέπει να εγκαταστήσεις και το cIOS που περιέχεται μαζί με τον Backup Loader 0.3 για να μπορέσει να τρέξει ο τελευταίος.

Βήμα 4ο: Αν τα έχεις κάνει ΌΛΑ σωστά θα βάλεις το DVD στην κονσόλα σου, θα ανοίξεις το Homebrew Channel και εκεί μέσα θα βρείς την εφαρμογή Backup Loader. Θα την τρέξεις και στο σχετικό μενού θα πατήσεις load game.

So Simple... ;)

-----Προστέθηκε 29/10/2008 στις 02 : 26 : 49-----

Βρήκα λύση. Είχα παλιά έκδοση του Homebrew Browser (0.2.1b).

Έβαλα την πιο καινούρια (0.2.3b) και όλα δούλεψαν σωστά. :P

Ksexasa...apo ekdoseis update ktl...exw Homebrew 8

firmware sto Wii 2.2

kai tis ipolipes eksodeis update tis ksereis mias kai einai autes apo to link kai to wiigator to teleutaio link pou exoun postarei..

Euxaristw gia tin grigori apantisi sou.. kai gia tin voitheia sou..

(exw ftiaksei to kanali sto Wii kai emfanizetai kanonika san channel.. alla anoigw to kanali kai emfanizei to tipota..keno...prepei profanws na proxwrisw stis ipolipes egkatastaseis k vimata...e?)

episis mia deuteri protasi...mipws na formarw ksana tin karta SD na kanw k update sto Wii mexri tin ekdosi 3.2??? i den paizei kanena rolo? polloi lene na min kanoume kanena update...

Ksexasa...apo ekdoseis update ktl...exw Homebrew 8

firmware sto Wii 2.2

kai tis ipolipes eksodeis update tis ksereis mias kai einai autes apo to link kai to wiigator to teleutaio link pou exoun postarei..

Euxaristw gia tin grigori apantisi sou.. kai gia tin voitheia sou..

(exw ftiaksei to kanali sto Wii kai emfanizetai kanonika san channel.. alla anoigw to kanali kai emfanizei to tipota..keno...prepei profanws na proxwrisw stis ipolipes egkatastaseis k vimata...e?)

episis mia deuteri protasi...mipws na formarw ksana tin karta SD na kanw k update sto Wii mexri tin ekdosi 3.2??? i den paizei kanena rolo? polloi lene na min kanoume kanena update...

Η αλήθεια είναι ότι έχεις παλιό firmware όμως δεν ξέρω αν παίζει κανέναν ρόλο στο πρόβλημά σου.

Δοκίμασε να κατεβάσεις το καινούριο Homebrew Channel 9 και βάλε τον Backup Loader 0.3 να τρέξει μέσα από κει και δές αν έχεις αποτέλεσμα. Στην τελική θα πρέπει να σου εμφανίζεται το μενού Loader. Αν και πάλι δεν δεις φως μπορεί να φταίει το iso που έχεις ή ακόμα και το δισκάκι που το έχεις κάψει (εγώ χρησιμοποιώ Verbatim DVD - R, το καίω με Img Burner σε ταχύτητα 2,4).

Τώρα όσον αφορά το firmware σου περίμενε να σου απαντήσει κάποιος πιο έμπειρος...

Η αλήθεια είναι ότι έχεις παλιό firmware όμως δεν ξέρω αν παίζει κανέναν ρόλο στο πρόβλημά σου.

Δοκίμασε να κατεβάσεις το καινούριο Homebrew Channel 9 και βάλε τον Backup Loader 0.3 να τρέξει μέσα από κει και δές αν έχεις αποτέλεσμα. Στην τελική θα πρέπει να σου εμφανίζεται το μενού Loader. Αν και πάλι δεν δεις φως μπορεί να φταίει το iso που έχεις ή ακόμα και το δισκάκι που το έχεις κάψει (εγώ χρησιμοποιώ Verbatim DVD - R, το καίω με Img Burner σε ταχύτητα 2,4).

Τώρα όσον αφορά το firmware σου περίμενε να σου απαντήσει κάποιος πιο έμπειρος...

Wrea..mallon tha egkatastisw kanena update firmware gia to Wii ews 3.2 opws lene oi perissoteroi...tha katevasw kai to update tou Homebrew (to opio to katevazw mesa apo to idio kanali pou zitaei update swsta??)

k prospathw ksana apo tin arxi vima vima...ti lete??

Ολα αυτά που αναφέρετε τα παιχνίδια με αφήνουν παγερά αδιάφορο. Τα θεωρώ τραγικά και της πλάκας για την εποχή. Αφήστε που κάποια από αυτα τα παίζω στο 360. Και αφήστε που κάποια από αυτά τα έχω γράψει και δεν τα έπαιξα καν! Εννοώ παιχνίδια επιπέδου ζέλντα και μάριο. Όχι τσου τσου ρόκετ και άλλες αηδίες για παιδάκια...

Μάλιστα.....

Προσπέρασες στο έτσι το Disaster Day of Crisis, το Dokapon Kingdom, το De blob, το νέο Sam and Max, το World of Goo.....

Και η πλάκα είναι ότι μπήκες μέσα στο Wii-hacking topic για να διαμαρτυρηθείς για τα παιχνίδια του Wii....

Φιλική συμβουλή: Πούλησε το Wii σου ή χάρισέ το σε κάνα παιδάκι που θα το εκτιμήσει περισσότερο....

lol παιδια θυμαμαι ειχα ρωτησει για τσιπακια πολυυυυυυυυ καιρο πριν, αλλα απο τοτε δεν ασχοληθηκα καθολου. Ηθελα να τελειωσω το zelda πρωτα...

Τωρα παω και βλεπω σε sites οτι δε χρειαζεται καν τσιπ, αλλα παλι τα βλεπω ακαταλαβιστικα.

Μπορει καποιος να εξηγησει σε γηινη γλωσσα, σε καποιον ποθ κατα λαθος εβαλε το τελευταιο update πως γινεται να παιξει backups?

Μιλαμε για αναλυτικα βηματα, για ενα ατσιπαριστο ευρωπαικο wii, αγορασμενο οταν πρωτοβγηκε, και που εχει το τελευταιο update.

π.χ. 1) κανε downgrade 2) βαλε το ταδε και ταδε προγραμμα 3)success!

αμα βοηθαει εχω το zelda original.

thanks in advance!

Wrea..mallon tha egkatastisw kanena update firmware gia to Wii ews 3.2 opws lene oi perissoteroi...tha katevasw kai to update tou Homebrew (to opio to katevazw mesa apo to idio kanali pou zitaei update swsta??)

k prospathw ksana apo tin arxi vima vima...ti lete??

loipon mallon ola ok k me Backup version 0.3 kai 0.1 kai DVDX kai CIOS 249...

neo provlima...mou esteile o theios mou to eurwpaiko TOP SPIN3... prepei na to grapsw san ISO arxeio se ena DVD-R me taxitita 2.4 i na kapsw to image se DVD-R me taxitita 2.4?

ps. ekana kai ta dio k molis anigw tous backuploader k epilegw launch game pagwnei se mauri othoni....any help is much appreciated...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...