Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μη βάλεις τσιπάκι,νοίκιασε το Zelda Twilight Princess ή δανείσου το από κάποιο φίλο σου και πέρασέ του το twilight hack και διάβασε τις οδηγίες για softmod.Ελπίζω να μην έκανες το τελευταίο firmware update όμως.

Δυστυχώς του έκανα. Δεν είχα ασχοληθεί με το wii πριν το αγοράσω και δεν ξέρω τα "κόλπα" του.

Μου λένε να του βάλω το wiitop επειδή είναι καινούργιο. Έχουν δίκιο ή να κοιτάξω κάτι άλλο, όπως το wiikey 2?

Δημοσ.

Τώρα να περιμένεις.Δεν μας είπες καν τι κονσόλα πήρες.Δεν μπορείς να βάλεις ότι να ναι πάνω.Ίσως και να μην δέχεται καν τσιπάκι ή να είναι τόσο δύσκολο να μπει που δεν το αναλαμβάνει κανείς.Πες μας λίγο τον κωδικό της κονσόλας.

Δημοσ.
Μόλις κυκλοφόρησε και η νέα έκδοση του Wiigator Backup Loader:

http://rapidshare.com/files/157464007/backuplauncher0.3_beta.tgz.html

πλέον τα βίντεο δεν κολλάνε,επίσης παίζει και καθαρά ISO χωρίς να τα έχετε κάνει patch.

Το link λέει ότι κατεβάστηκε το αρχείο 10 φορές (download limit) και πάπαλα τώρα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

As always Thank you! :o

Και μια ερώτηση, είπες πιο πάνω ότι με τον καινούριο loader δεν χρειάζεται να patchάρουμε τα παιχνίδια.

Με τα ήδη patchαρισμένα που έχουμε τι γίνεται? Τα τρέχει κανονικά ή πρέπει να τα ξαναγράψουμε καθαρά???

Επεξ/σία από Chaos3X
Δημοσ.

Εγώ πάντως έβαλα ios5 Installer από τον "Muzer", το shop updater από τον "Muzer" πάλι, έκανα εγκατάσταση το custom IOS με το IOS37-64-v2070.wad, αναβάθμισα το Homebrew Channel, μετέτρεψα όλα τα apps που είχα boot.elf σε boot.dol με το powerpc-gekko-objcopy για να είναι συμβατά με τη νέα έκδοση του HBC και τέλος έκανα το update από το DVD του Disaster. Στην συνέχεια έκανα δοκιμές. Το Παιχνίδι παίζει, το GeckoOS που είχα ως κανάλι δουλεύει κανονικά, το gecko os μέσα από το HBC δουλεύει χωρίς πρόβλημα, οι εφαρμογές δουλεύουν και αυτές μέσω HBC, στο Wii Shop μπαίνει μια χαρά και ένα wiiware regionfree που είχα, δούλεψε και αυτό δίχως ζήτημα. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν δουλεύει το wad manager (ως αυτόνομο κανάλι/μέσω του HBC). Αλλά αυτό πιστεύω θα διορθωθεί σύντομα.

Δημοσ.

εχω χασει λιγο την μπαλα.. ισων να γινω λιγο κουραστικος αλλα τελικα μπορουμε να παιξουμε παιχνιδια στο wii χωρις να το τσιπαρουμε αλλα να φορτωνουμε κατι απο καπου και να παιζουμε copies??

Δημοσ.
εχω χασει λιγο την μπαλα.. ισων να γινω λιγο κουραστικος αλλα τελικα μπορουμε να παιξουμε παιχνιδια στο wii χωρις να το τσιπαρουμε αλλα να φορτωνουμε κατι απο καπου και να παιζουμε copies??

Να διαβάσεις τον οδηγό μου,είναι μερικές σελλίδες πίσω,εν συντομία ναι μπορείς να παίξεις κόπιες σε dvd χωρίς έξτρα διαδικασίες αρκεί να έχεις firmware 3.3 ή 3.2 χωρίς να έχεις κάνει το τελευταίο firmware update.

Δημοσ.

Μπερδεύτηκα... Είπα να κάνω το softmod σε ένα φίλο μου που δεν έχει chip και διαβάζοντας τον οδηγό http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2362685&postcount=2124 λείει κάπου για DVDXinstaller. Σε τι χρειάζεται αυτό? Η καινούργια έκδοση του Wiigator Backup Loader 3.0 beta έχει μέσα ένα CIOS Installer. Αν ανανεωνόταν ο οδηγός για την καινούργια έκδοση... Ή πείτε μου ότι είναι το ίδιο απλά αντί για το τάδε αρχείο βάζεισ το τάδε. Ευχαριστώ!

Δημοσ.

καλησπέρα, έχω μια ερώτηση στις γενικά σύντομες αναβαθμίσεις του backup luncher χρειάζετε να σβήνουμε πρωτα τη προηγούμενη έκδοση? ή να το ρίχνουμε απο πάνω? μπορούμε να κρατήσουμε και τις 2?? λόγο κάποιον games ή θα πρέπει να τα ξανακάψουμε χωρείς το patch?

Δημοσ.

Μπορείς να κρατήσεις και τους 2.

-----Προστέθηκε 29/10/2008 στις 02 : 20 : 20-----

κυκλοφόρησε downgrader για όσους έκαναν το τελευταίο update,κυκλοφορεί στα γνωστά μέρη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...