Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σε όλους

καταρχάς να ευχαριστήσω με τη σειρά μου όλους σας για όλες τις πληροφορίες και για τα guides.

διάβασα αρκετές ώρες σχεδόν όλο το post, αλλά θα ήθελα μια διευκρίνηση. Κατέβασα τα guide και το AIO_Softmod_files. το wii μου έχει version 3.3. επίσης κατέβασα twilight-hack-v0.1-alpha3b αλλά και το twilight-hack-v0.1-beta1.zip. τελικά ποιό απο τα 2 κάνει για την έκδοση 3.3??

Ή μήμπος δεν χρησιμοποιώ τπτ περισότερο απο αυτα που βρίσκοντε στο AIO_Softmod_files????

Επίσης να αναφέρω οτι πήγα το wii για τσιπάρισμα και μου είπαν οτι εχει dc2 και οτι ακόμα καλύτερα να περιμένω...

κάνοντας το twilight hack αν αργότερα θέλω να τα σβήσω (χωρείς να βάλω τπτ απο vc) υποθέτω δεν θα έχω κανένα πρόβλημα..σωστά??

ευχαριστώ εκ των προτέρων

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
καλησπερα σε όλους

καταρχάς να ευχαριστήσω με τη σειρά μου όλους σας για όλες τις πληροφορίες και για τα guides.

διάβασα αρκετές ώρες σχεδόν όλο το post, αλλά θα ήθελα μια διευκρίνηση. Κατέβασα τα guide και το AIO_Softmod_files. το wii μου έχει version 3.3. επίσης κατέβασα twilight-hack-v0.1-alpha3b αλλά και το twilight-hack-v0.1-beta1.zip. τελικά ποιό απο τα 2 κάνει για την έκδοση 3.3??

Ή μήμπος δεν χρησιμοποιώ τπτ περισότερο απο αυτα που βρίσκοντε στο AIO_Softmod_files????

Επίσης να αναφέρω οτι πήγα το wii για τσιπάρισμα και μου είπαν οτι εχει dc2 και οτι ακόμα καλύτερα να περιμένω...

κάνοντας το twilight hack αν αργότερα θέλω να τα σβήσω (χωρείς να βάλω τπτ απο vc) υποθέτω δεν θα έχω κανένα πρόβλημα..σωστά??

ευχαριστώ εκ των προτέρων

Hello bro... Με το AIO_Softmod_files, δεν χρειάζεσαι κάτι περισσότερο να κατεβάσεις. Είναι όλα μέσα. Αν ακολουθήσεις τις οδηγίες μου, θα δείς οτι πουθενά δεν αναφερεται να κατεβάσεις κάτι άλλο πέρα από το AIO. Το twilight hack ναι αν θες βγαίνει. Αν και δεν νομίζω οτι υπάρχει λόγος, ακόμα και αν βάλεις modchip ;)

Φιλικά

Ηρακλής

Δημοσ.

καλησπερα απο μένα μετά από πολύυυυ καιρό.. το wii μου είχε παραδόσει πνεύμα κ η νορτεκ μου το αλλαξε με κάποιο νεότερο μοντέλο.. είπα να βάλω το σοφτμοντ αλλά κόλλησα στο εξής σημείο:

13) Τώρα επιλέξτε το DVDXInstaller και στην οθόνη κειμένου διαλέξτε "Advanced".

Επιλέξτε το ISO249 με τον σταυρό του Wiimote και πατήστε Install! Βγείτε απο

το DVDXinstaller.

με το που μπαίνω στο homebrew channel, μου βγάζει 2 επιλογές. το dvdx installer και το homebrew browser..

επιλέγω το dvdx installer και το κανω load. μετά πάω στο advanced install αλλά δεν μου βγάζει καμιά επιλογή του τι ISO να επιλέξω. αντιθέτως με αφηνει να αλλάξω το IOS αλλά δεν υπάρχει κανένα που να γραφει 249.

σε ποιο σημείο κάνω λάθος;

Δημοσ.

ειναι επόμενο βημα κ ετσι δεν το εχω κανει εγκατασταση μιας κ δεν εχω φτασει εκει.. να το κανω;

επισης αν θελω να σβησω μια εφαρμογη απο το homebrew channel, πως γινεται;

Δημοσ.

Ναι κανε πρωτα αυτο κ μετα λογικα θα στο βγαλει το IOS249.

Με το wad unistaller , βαζεις στο φακελο WAD οτι θες να unistall

Aaa , αν εννοεις απλα τα αρχεια στο φακελο apps , απλα τα σβηνεις...

Δημοσ.

:) τα καταφερα. τωρα μενει να βρω ενα παιχνιδι για να δοκιμασω. απορια σχετικα με τον οδηγο. σε μενα μονο επρεπε να κανω αναποδα καποια βηματα ή χρειάζεται λιγη διόρθωση;(πχ αυτο με το ios249 καθως και το twilight hack. έπρεπε να κανω στην αρχή αυτό αλλά στον οδηγό δεν το έγραφε πουθενά αυτο.. ούτε στον φάκελο είχε τα αρχεία του twilight hack save.

ευχαριστώ πάντως για την πολύτιμη βοήθεια. μου γλύτωσε πολύ χρόνο ο οδηγός.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ευχαριστώ πολύ για τη πολύτιμη βοήθεια αας!!

τα κατάφερα :)

μια ερώτηση αφού ακολούθησα όλο το guide, θα συμφωνήσω με τον φίλο kalair σχετικά με το twilight hack και τα 2 step που θέλουν ανάποδα, θέλω τώρα να περάσω μέσα την εφαρμογή για dvd/divx player.

κατέβασα το mplayer αλλα και το dvdlib. στο ένα βάζω μέσα και original dvd αλλά και αντεγραμμένο dvd ταινιας μπάινω στο μενού πατάω αλλά δε βγάζει τπτ μέχρι που πατάω home και εκεί μου δείχνει κάποια λάθοι.

στο άλλο μου βγάζει επιλογές για /sd /usb drive, από sd divx παίζει μια χαρά! Διάβασα ένα ξένο φόρουμ σχετικά για dvd play back και έλεγε για εγκατάσταση του dvdx πάλι, αλλά οταν μπαίνω για εγκατάσταση μου ξανα βγάζει τις επιλογές που περιγράφοντε στον οδηγό.

τι επιλέγω εδώ?? είπα να ρωτήσω μην κάνω καμιά πατάτα και αλλάξει η αρχική ρύθμιση με το iso249

Επίσης μια απορία ακόμη, μπορούμε με κάποιο τρόπο να περάσουμε το homebrowser ή και το dvd play back σε κάποιο channel έτσι ώστε να μη χρειάζετε να τα έχουμε στην SD?

Υ.Γ είπα να αναφέρω πως αν έχεις το firmware 3.3E το twilight hack 01alpha3b δεν μπαίνει βγάζει στην αντιγραφή στην αρχή οκ αλλά μετα γράφει οτι δεν έγινε. το σωστό twlight hack πρέπει να είναι το 01beta1 για 3.3E

Επεξ/σία από Isobitis_r
Δημοσ.

Νέα έκδοση του backup launcher από τον wiigator κατεβάστε τα από εδώ:

σε μορφή .dol για το homebrew channel

σε μορφή .wad για εγκατάσταση ως ανεξάρτητο κανάλι

Επίσης δείτε τη λίστα με όλα τα παιχνίδια που είνα συμβατά καθώς και τα προβλήματά τους(αν έχουν).

Backup Launcher Λίστα Συμβατότητας Παιχνιδιών

Επίσης σε λίγες ημέρες θα κυκλοφορήσει μια νέα έκδοση με την οποία τα videos των παιχνιδιών θα παίζουν στο 95%,δηλαδή σχεδόν χωρίς καμία απώλεια και καθυστέρηση.Επίσης στη νέα έκδοση δεν θα χρειάζεται να κάνετε patch τα παιχνίδια!!!Περισσότερες λεπτομέρειες σύντομα...

Δημοσ.

Επίσης δείτε τη λίστα με όλα τα παιχνίδια που είνα συμβατά καθώς και τα προβλήματά τους(αν έχουν).

Επίσης σε λίγες ημέρες θα κυκλοφορήσει μια νέα έκδοση με την οποία τα videos των παιχνιδιών θα παίζουν στο 95%,δηλαδή σχεδόν χωρίς καμία απώλεια και καθυστέρηση.Επίσης στη νέα έκδοση δεν θα χρειάζεται να κάνετε patch τα παιχνίδια!!!Περισσότερες λεπτομέρειες σύντομα...

Τέτοια να ακούω! Τέτοια! :-)

Δημοσ.

Ευχαριστούμε gherudos.....

Μου φαίνεται οτι ωδεύουμε σε μια εποχή softmod για το Wii όπως στο PSP??? Άντε με το καλο...!!!;)

Δημοσ.

etsi file geroundos, na mas kratas enimerous pws kai pws perimenoume :)

gia pes mas tis piges sou egw katevasa to gecko os 1.07 pou leei oti to kanei auto ,alla tzifos oute me patch ta paizei ta paixnidia me 1.06 ola ok k backup loader 1.0

Δημοσ.

παιδια το εβαλε κανεις αυτό??? οταν μπαίνετε μέσα στο backup launcher τι version σας δείχνει?? 0.1???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...