Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://hbc.hackmii.com/download/

Ξανακανεις το hack και θα εχεις ενα νεο channel (ενα κυμα )

Στην SD card θα κανεις φακελους οπως λεει στο readme του the_homebrew_channel π.χ apps/backup/boot.dol

Μετα θα το φορτωσει στο channel και θα το τρεξεις.

Μου βγαλε error αλλα διαβασα οτι ειναι απτο δισκακι...εχω DVD+R αλλα θελει DVD-R.

Για δοκιμασε αν εχεις DVD-R

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Ο οδηγός μάλλον μια χαρά είναι και εγώ είμαι γκαγκά, γιατί ούτε εσένα καταλαβαίνω φίλε μου...

1) Το Homebrew Channel Beta που να το βρώ, και πως το εγκαθιστώ? Είναι WAD και το βάζω στο φακελο WAD και το τρέχω με το WAD Installer???

2) Πες οτι το έκανα το renaming, ΠΩΣ το τρέχω??? :cry::cry:

Σορρυ ρε παιδια, αλλα μολις χθες το πηρα...

(τουλάχιστον το XBOX το είχα καταλαβει... εδώ... μπα...)

Κατέβασέ το από εδώ:

http://www.mediafire.com/?fdv92xoymvz

τοποθέτησέ το στο φάκελο WAD στην SD κάρτα σου,αν δεν υπάρχει ο φάκελος δημιούργησέ τον.Τρέξε το wad installer και μόλις φορτώσει θα σου πεί να πατήσεις το reset.Θα το κάνει εγκατάσταση και μετά είσαι έτοιμος.

Δημοσ.

Οκ..

Τώρα έχω το Homebrew Channel (με το κύμα), το WAD Installer και Uninstaller.

Τι άλλο χρειάζεται να κάνω???

Έχω εγκαταστήσει το DVDx Installer με την επιλογή normal (χωρίς modchip) και έκανε και update το Homebrew Browser την πρώτη φορα. Πλέον μπαίνει μέσα και έχει ένα σωρό καλούδια.

Αυτό σημαίνει οτι μπορώ τώρα να κατεβάσω ένα ISO, να το κάψω και να το παίξω???

-----Προστέθηκε 13/10/2008 στις 02 : 17 : 45-----

Οκ..

Τώρα έχω το Homebrew Channel (με το κύμα), το WAD Installer και Uninstaller.

Τι άλλο χρειάζεται να κάνω???

Έχω εγκαταστήσει το DVDx Installer με την επιλογή normal (χωρίς modchip) και έκανε και update το Homebrew Browser την πρώτη φορα. Πλέον μπαίνει μέσα και έχει ένα σωρό καλούδια.

Αυτό σημαίνει οτι μπορώ τώρα να κατεβάσω ένα ISO, να το κάψω και να το παίξω???

Μήπως κάποιος καλός σαμαρείτης μπορεί να μου απαντήσει???? Απλά με αυτό το softmod είμαι έτοιμος για backup-games ή έχω καταλάβει όλο το consept λάθος και απλά μπορώ να παίζω homebrew έτσι???:-)

Ευχαριστώ,:-)

Δημοσ.
Συμφωνα με τον οδηγο ομως ε? patched iso με common-key

Το οποίο σημαίνει οτι παίρνεις το ISO με drag and drop και το πετάς πάνω στο .exe οπότε ξεκινάει και η διαδικασία δημιουργίας του partition.iso. Αυτό μόλις τελειώσει το γράφεις σε DVD-R (και σε χαμηλό burning speed) και προτείνεται γι αυτή την περίπτωση το imgburn. Θεωρητικά με το που το κάψω, το βάζω στο slot και.... παιζει???

Μπά... με αυτά που έχω διαβάσει δεξιά και αριστερά... κάτι ακόμα πρέπει να λείπει... και με κάποια videos που είδα στο youtube, οι τύποι τρέχουν ένα ISO Loader και μετά παίζει το game. Εν τω μεταξύ... κάπου πρέπει να έχω παραλείψει εκείνο το step με το CIOS.... Θα δούμε το απόγευμα που θα πάω σπίτι... κάτι τελευταιο... Υποτίθεται οτι τα scrubbed games, ΔΕΝ πρέπει να περάσουν απο to .exe αρχείο σωστα???B)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι και αφου εχεις το dvd μεσα, τρεχεις το boot.dol με το homebrew channel. Αλλοι λενε με DVD-R ,αλλοι με DVD+R ... θα δοκιμασω συντομα.

Το step που αφησες ειναι σημαντικο...

-----Προστέθηκε 13/10/2008 στις 04 : 50 : 18-----

Τελικα δε χρειαζεται DVD-R , τωρα παιζω το Alone in the Dark με DVD+R

Το προβλημα ηταν στην εγγραφη me to imgburn.

Με το μανισιο firmware δε γινοταν η αλλαγη του booktype. Αν βγαλει error ,θες modified firmware.

I figured out how to fix a common error called "ERROR! Ret = -4100" that appears while loading the disk from the ISO Loader. It's a burning issue: just follow these steps:

1) Open Imgburn

2) Click on Write image to disk

3) Click on the little book icon in the bottom-right corner

4) Choose your DVD brand (if you don't owe a listed brand you have to solve this manually by downloading some hacked firmware... I don't know how to do it so don't ask me)

5) On "Change for" choose "Drive for DVD+R media"

6) On "new setting" choose DVD-ROM

7) Click CHANGE and hit OK.

Now burn your DVD with a DVD+R. This should solve the -4100 error.

Επεξ/σία από tsakonas
Αυτόματη ένωση μηνυμάτων
Δημοσ.

Ok... then...!!!

Θα δοκιμάσω το απόγευμα και θα αναφέρω και εγώ τα αποτελέσματα.

Ελπίζω να βγάλω άκρη με το CIOS και το boot.dol γιατι ακόμα δεν έχω καταλάβει τον τρόπο που τα βάζεις/τρέχεις... :rolleyes:

Πάντως το γεγονός με το DVD+R και DVD-R, πιστεύω θα βοηθήσει πολύ κόσμο....

Όλοι αναφέρουν DVD-R εκτός απο το SSBB το οποίο θέλει DL-DVD...

Τι να πω...

(Με βλέπω να πηγαίνω για Modchip... Πήρα τηλ και μου δίνουν το D2Pro μαζι με την πλακέτα για solderless λειτουργεία, στα ?70...θα γλιτώσω απο πολύ φασαρια... :mad:)

Δημοσ.

Παιδια ξερουμε αν εχει φερει ο θειος το Fifa 2009 Wii?

Εψαξα και βρηκα μερικα αλλα δεν κατεβασα γιατι ειδα πολυ λιγους seeders και επιφυλασσομαι μηπως και ειναι fake...

Δημοσ.

το homebrew channel εχει και ιντερνετ browser ή οχι?

γιατι θα είναι ο μονος λογος για να το βαλώ αν το βάλω

Δημοσ.
Υπαρχει και παιζει κανονικα.

Θα μπορουσες να μου στειλεις ενα λινκ με π.μ εαν δε σου κανει κοπο?

Δημοσ.
Ναι και αφου εχεις το dvd μεσα, τρεχεις το boot.dol με το homebrew channel. Αλλοι λενε με DVD-R ,αλλοι με DVD+R ... θα δοκιμασω συντομα.

Το step που αφησες ειναι σημαντικο...

-----Προστέθηκε 13/10/2008 στις 04 : 50 : 18-----

Τελικα δε χρειαζεται DVD-R , τωρα παιζω το Alone in the Dark με DVD+R

Το προβλημα ηταν στην εγγραφη me to imgburn.

Με το μανισιο firmware δε γινοταν η αλλαγη του booktype. Αν βγαλει error ,θες modified firmware.

:lol: Έτοιμο...!!!

Τα έβαλα όλα, και με το Wii Backup Loader παιζουν όλα ρολόϊ...!!!

Δοκίμασα το BomberMan και παιζει θαυμάσια αν εξαιρέσουμε τον χρόνο φόρτωσεις που ειναί τρομερά δραματικός... και επίσης την εισαγωγή των 15 λεπτών...!!!!

Επίσης να προσθέσω οτι έγραψα σε DVD+R σύμφωνα με τις οδηγίες για το imgburn και παιζει θαυμάσια...!!!

Σας ευχαριστώ όλους παιδιά..!!! Εξαιρετική δουλειά...!!! Θα προσπαθήσω να κάτσω και να γράψω ένα Guide For Dummies με βάση τις οδηγίες του gherudos και όλες τα post του tsakonas, μαζί με τα files της SD που πήρα και απο το warez-bb.

Θαυμάσι δουλεια... σας ευχαριστώ όλους...!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...