Προς το περιεχόμενο

Nintendo Wii Hacking - mod/ backup/ homebrew topic [Ενημερώθηκε Αυγ 2011]

panther_512
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Guys μια ερωτηση.

Για να παιξω NTSC παιχνιδια στο Wii μου(Wiikey) χρειαζεται καποια επιπλεον διαδικασια?

Εγραψα κανονικα οπως ολα τα αλλα παιχνιδια το No More Heroes,αλλα δεν το διαβαζει.

Το PAL το διαβαζει κανονικα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ότι software εγκαθιστάς μέσω του homebrew channel γράφεται στην SD κάρτα ή γίνεται να το έχεις σε ένα δικτυακό share (π.χ. στο HTPC σου) και να το κάνεις stream?

Ποια είναι η μεγαλύτερης χωρητικότητα SD κάρτα που δέχεται το Wii?

kalispera kapios filos pio panw eipe gia to wario,evala to warioland shake !

kollaei sto eisagwgiko video me apotelesma na kanei na fortwsei kana 10lepto ,e[isis molis perasw tin prwti apostoli ekei pou gyrizw stin arxi k bainw stin porta apo opou irtha petaei mavri othoni! simvainei k se allous ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα σας παιδιά και καλή ξεκούραση (Κυριακή σήμερα)...

Θα την πετάξω και εγώ λοιπόν την ατάκα μου, αν και έχω κάτσει και έχω διαβάσει αρκετά, δεν έχω καταλάβει τους συνδιασμούς. Δλδ:

Χθές αγόρασα ένα Wii (Γουίίίίί....!!!!!).... και... ως συνήθως μ@λ@κάκος... έκανα το update... (αμέσως εγώ, μόλις δω update να το κάνω). Τελικά έχω πάει στην έκδοση 3.3 όπως καταλαβαίνετε. Τι γίνεται τώρα;

1) Μπορώ να πραγματοποιήσω τον οδηγό του φίλου gherudos ή οχι πλέον?

2) Αν υποθέσουμε οτι ναι (κάπου διάβασα οτι υπάρχει hack και για την 3.3) τι μπορώ να κάνω με αυτό? Δλδ, μπορώ παιχνίδια που κατεβάζουμε π.χ. σε isos να τα τρέξουμε?

3) Αν οχι, η μονη λύση είναι modchip?

4) Αν ισχύει το 3, τότε μάλλον wiikey??? Έχει την μεγαλύτερη υποστήριξη απο οτι έχω καταλάβει.

5) Τα αρχεία WAD και τα άλλα, τι ακριβώς είναι?

6) Το homebrew channel είναι κάτι σαν τον installer του iphone που σου επιτρέπει να κατεβάσεις custom applications/games απο τα δικά τους repositories?

7) Ποιό είναι το σύνολο των προγραμμάτων (π.χ. homebrew channel, loader κ.λ.π) που πρέπει να εγκαταστήσει κάποιος για να υποθέσουμε οτι μπορεί να παίζει παιχνίδια (όπως προείπα isos) χωρίς modchip (και αν και εφόσον ισχύει οτι με την 3.3 μπορείς να κάνεις αυτή την δουλεια :-( )

8) Τα διάφορα αυτά sources απο που τα κατεβάζετε? Υπάρχει κάτι σαν το wii-hacks που τα έχει μαζεμένα και είναι αξιόπιστη πηγή?

9) Υπάρχει κάποιο guide που μπορείς να κάνεις ripp original dvds από φίλο για να τα γράψεις μετά εσύ ως backup και να τα παίζεις?

10) Θέλω πάρα πολύ να παίζω VC Games (όπως π.χ. απο SNES)... είναι τόσο επικίνδυνο να γίνεις ban απο την Nintendo? Πως το προσπερνάμε αυτό?

11) Αν υποθέσουμε οτι κάποιος έχει βάλει modchip ή έχει κάνει τα softmods, τι configuration πρέπει να έχει στο WiiConnect24 και στα άλλα που "μιλάνε" με την Nintendo για να προστατευτεί και να μείνει unbanned?

Θεωρήστε δεδομένο οτι έχω SD 2GB, και μπορώ ανά πάσα στιγμή να πάρω στα χέρια μου το Zelda απο φίλο που το έχει (και δεν έχει κάνει καμια κίνηση "σπασίματος" και αυτός!!!)

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την υπομονή σας και το κουράγιο να διαβάστε ένα τόσο μεγάλο post και πιθανόν να μπείτε στον κόπο να απαντήσετε. Σας ευχαριστώ θερμα..

P.S: Πραγματικά μακράν το ποιό ενημερωμένο thread για Wii στην Ελλάδα.:-D

P.S.2: Ειλικρινά όμως... Το ΠΟΙΟ ενημερωμένο....

Επεξ/σία από roulitsas

Καλημέρα σας παιδιά και καλή ξεκούραση (Κυριακή σήμερα)...

Θα την πετάξω και εγώ λοιπόν την ατάκα μου, αν και έχω κάτσει και έχω διαβάσει αρκετά, δεν έχω καταλάβει τους συνδιασμούς. Δλδ:

Χθές αγόρασα ένα Wii (Γουίίίίί....!!!!!).... και... ως συνήθως μ@λ@κάκος... έκανα το update... (αμέσως εγώ, μόλις δω update να το κάνω). Τελικά έχω πάει στην έκδοση 3.3 όπως καταλαβαίνετε. Τι γίνεται τώρα;

1) Μπορώ να πραγματοποιήσω τον οδηγό του φίλου gherudos ή οχι πλέον?

2) Αν υποθέσουμε οτι ναι (κάπου διάβασα οτι υπάρχει hack και για την 3.3) τι μπορώ να κάνω με αυτό? Δλδ, μπορώ παιχνίδια που κατεβάζουμε π.χ. σε isos να τα τρέξουμε?

3) Αν οχι, η μονη λύση είναι modchip?

4) Αν ισχύει το 3, τότε μάλλον wiikey??? Έχει την μεγαλύτερη υποστήριξη απο οτι έχω καταλάβει.

5) Τα αρχεία WAD και τα άλλα, τι ακριβώς είναι?

6) Το homebrew channel είναι κάτι σαν τον installer του iphone που σου επιτρέπει να κατεβάσεις custom applications/games απο τα δικά τους repositories?

7) Ποιό είναι το σύνολο των προγραμμάτων (π.χ. homebrew channel, loader κ.λ.π) που πρέπει να εγκαταστήσει κάποιος για να υποθέσουμε οτι μπορεί να παίζει παιχνίδια (όπως προείπα isos) χωρίς modchip (και αν και εφόσον ισχύει οτι με την 3.3 μπορείς να κάνεις αυτή την δουλεια :-( )

8) Τα διάφορα αυτά sources απο που τα κατεβάζετε? Υπάρχει κάτι σαν το wii-hacks που τα έχει μαζεμένα και είναι αξιόπιστη πηγή?

9) Υπάρχει κάποιο guide που μπορείς να κάνεις ripp original dvds από φίλο για να τα γράψεις μετά εσύ ως backup και να τα παίζεις?

10) Θέλω πάρα πολύ να παίζω VC Games (όπως π.χ. απο SNES)... είναι τόσο επικίνδυνο να γίνεις ban απο την Nintendo? Πως το προσπερνάμε αυτό?

11) Αν υποθέσουμε οτι κάποιος έχει βάλει modchip ή έχει κάνει τα softmods, τι configuration πρέπει να έχει στο WiiConnect24 και στα άλλα που "μιλάνε" με την Nintendo για να προστατευτεί και να μείνει unbanned?

Θεωρήστε δεδομένο οτι έχω SD 2GB, και μπορώ ανά πάσα στιγμή να πάρω στα χέρια μου το Zelda απο φίλο που το έχει (και δεν έχει κάνει καμια κίνηση "σπασίματος" και αυτός!!!)

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την υπομονή σας και το κουράγιο να διαβάστε ένα τόσο μεγάλο post και πιθανόν να μπείτε στον κόπο να απαντήσετε. Σας ευχαριστώ θερμα..

P.S: Πραγματικά μακράν το ποιό ενημερωμένο thread για Wii στην Ελλάδα.:-D

P.S.2: Ειλικρινά όμως... Το ΠΟΙΟ ενημερωμένο....

Θα ακολουθήσεις κανονικά τον οδηγό μου αλλά θα χρησιμοποιήσεις αυτό το twilight hack:

http://www5.atpages.jp/wiihack/tool/twilight-hack-v0.1-alpha3b.zip

Θα ακολουθήσεις κανονικά τον οδηγό μου αλλά θα χρησιμοποιήσεις αυτό το twilight hack:

http://www5.atpages.jp/wiihack/tool/twilight-hack-v0.1-alpha3b.zip

Δυστυχώς ... μάλλον το κατέβασαν αγαπητέ gherudos...:cry:

Μήπως υπάρχει άλλο source???

HI GUYS ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΕΧΕΙ ΜΙΠΟΣ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΙΑ ΛΥΣΗ ΣΤΟ SSBB WI-FI ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ PLAYER ONLINE?

Τo ssbb εχει αθλιο online ... πρεπει να περιμενεις αρκετα για να βρεις καποιον για να παιξεις. Εκτος αν εχεις φιλους στο rooster οποτε τα πραγματα ειναι πιο ευκολα και καλυτερα.

Μπορεις να βρεις friend codes στο ιντερνετ αν ψαξεις.

Το ιδιο προβλημα ισχυει και για το wii pro evolution soccer.

Το καλυτερο online game για το wii αυτη τη στιγμη ειναι το mario kart.

-----Προστέθηκε 12/10/2008 στις 04 : 32 : 58-----

Με το backup loader και γενικα με τα chip ποια DVD ειναι καλυτερα? Δοκιμασα DVD+R και δεν παιζουν...καπου διαβασα μονο DVD-R backups?

Εδω και 2 χρονια χρησιμοποιω -R και δεν ειχα κανενα προβλημα. +R εχω μονο το ssbb που ειναι dual layer και παιζει μονο αυτο.

:shifty:

Οκ... το έχω κάψει λοιπον...!!!

Πήρα το zelda απο το φιλο, ακολούθησα τον οδηγο... μέχρι το σημειο που λέει να φορτώσουμε τα dol files... Εκει τα έχασα...Προσπαθώ να μαθω πως γίνεται αυτο δεξια και αριστερα και τα έχω κάψει....

Βρήκα και αυτο... http://wiibrew.org/wiki/Setting_up_your_Wii_for_Homebrew όπου περιλαμβάνει τον Installer 1.4 που κάνει και για 3.3..... Μπά... τπτ....

Το μόνο που έχω καταφέρει μέχρι στιγμής είναι να έχω το WAD Installer, WAD Uninstaller και το Homebrew launcher. Την συνέχεια όπως είπα με τα dol, κάπου την χάνω... λιγη βοήθεια????

Στο Homebrew launcher (εκεί δοκίμασα μπας και τρέχει τα dol) βγαζει κάτι κουτάκια και αν πατησεις το Home στο remote σου βγαζει 4 επιλογες.

Retour --> Πάει πίσω στα κουτάκια

Menu Wii --> Πάει στο αρχικο Wii Menu

Redemarrer Loader --> Το πατάω αλλά σκάει και κολλάει (κλείνει μόνο αμα βγαλω ρευμα)

Eteindre Wii --> Κάνει stand by.

?????

P.S.: Για το data.bin χρησιμοποιησα το beta1 και οχι το alpha3 γιατι θεώρησα οτι η beta ειναι ποιο νεα έκδοση. Εκανα χαζομάρα??? Μπορώ να τα βγάλω και να τα ξανακανω απο την αρχή???

Ευχαριστώ θερμά...

Και γω εκει ειχα κολλησει... ο οδηγος ειναι λιγο ακαταλαβιστικος...

βαλε το homebrew channel beta (google it), καντο εγκατασταση και βαλε φακελους οπως λεει στο readme του.

Μετα μετονομαζεις το install.dol se boot.dol και θα το τρεξεις (advanced-IOS249)

Και γω εκει ειχα κολλησει... ο οδηγος ειναι λιγο ακαταλαβιστικος...

βαλε το homebrew channel beta, καντο εγκατασταση και βαλε φακελους οπως λεει στο readme του.

Μετα μετονομαζεις το install.dol se boot.dol και θα το τρεξεις (advanced-IOS249)

Ο οδηγός μάλλον μια χαρά είναι και εγώ είμαι γκαγκά, γιατί ούτε εσένα καταλαβαίνω φίλε μου...

1) Το Homebrew Channel Beta που να το βρώ, και πως το εγκαθιστώ? Είναι WAD και το βάζω στο φακελο WAD και το τρέχω με το WAD Installer???

2) Πες οτι το έκανα το renaming, ΠΩΣ το τρέχω??? :cry::cry:

Σορρυ ρε παιδια, αλλα μολις χθες το πηρα...

(τουλάχιστον το XBOX το είχα καταλαβει... εδώ... μπα...)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...