Προς το περιεχόμενο

Nintendo Wii Hacking - mod/ backup/ homebrew topic [Ενημερώθηκε Αυγ 2011]

panther_512
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Geia sas,eixa parakolou8hsei tin sizitisi prin me to oson afora to spasimo to wii kai psi8hka na to kanw kai egw.Me thn voh8eia enos filou mou katafera na perasw to homebrew channel kai na vlepw DVD's me thn voh8eia to mplayer...eimai sundedemenos sto internet kai epeidh exw polu kali sunedh katevasa kai kapoia apps apo to brew browser...twra 8elw na rwthsw:exw katevasei ena paixnidi (Naruto) einai PAL,to ekana burn se DVD-R kai se xamilo speed gia an graftei kala (SONY) alla den paizei...ti prepei na kanw?eixa diavasei se ena allo forum oti prepei na exw kai ena prog opou na diavazei iso arxeia isxuei?(kai parephptontws to dvd pisteuw to eggrapsa kala dld ekana exact to game kai evala to arxeio iso kai to ekana burn me to nero)epishs otan evala to dvd perimena na to fortwsei kai ston kanoniko launch(ekei pou dixnei to disko na gurnaei :P) unable to read the disc,phga kai mesa apo to brew alla tpt...gherudos epeidh apo ti eida esu eisai o pro plz dwse ena xeri voh8eias.....:P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν και δεν θα έπρεπε να σου απαντήσω μιας και γράφεις στα greeklish κι επίσης αναφέρεσαι σε πειρατικό υλικό,διάβασε το παρακάτω:

κατβάστε αυτό

http://rapidshare.com/files/146590622/PSPGR_wii_loader.rar.html

κάνετε εγκατάσταση το CIOS36_rev5-64-v1042.wad

έπειτα κάνετε εγκατάσταση το DVDX(installer.dol),το τρέχετε και πηγαίνετε στις επιλογές advanced κι επιλέγετε 249

έπειτα ανοίγουμε ένα αρχείο .txt και μέσα γράφουμε λδ*"^…“δHΩΕEs�χ <--κάντε το copy paste αυτό ξεκινώντας από το λ και τελειώνοντας στο χ

και το κάνουμε αποθήκευση ως common-key

έπειτα κάνετε patch το ISO σας με το backup-creator.exe(πρέπει να είναι στον ίδιο φάκελο) το γράφετε σε dvd

έπειτα χρησιμοποιώντας το Homebrew Channel φορτώνετε το dvd-backup.dol και το τρέχετε.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!

Αν κάνετε εγκατάσταση πειρατικά παιχνίδια VC(Virtual Console) να έχετε υπόψην σας ότι η κάθε εγκατάσταση αφήνει

πίσω της υπολείματα γνωστά ως tickets ή αρχεία .tik με τα οποία μπορεί η Nintendo να καταλάβει αν έχεις

παίξει πειρατικά παιχνίδια VC στο Wii σας.Αν δεν θέλετε να γίνει αυτό τότε πολύ απλά μην παίζετε πειρατικά παιχνίδια

ή χρησιμοποιείστε το wad uninstaller channel για να τα κάνετε απεγκατάσταση και να σβήσουν τα αρχεία .tik

Για να γίνει αυτό τοποθετήστε στον φάκελο Ε:\WAD\ όσα αρχεία θέλετε να απεγκαταστήσει και τρέξτε το wad uninstaller.

Ακόμη να έχετε υπόψην σας ότι αν κάνετε Update στο τελευταίο firmware update θα ξεχάσετε τα homebrew,επίσης με το

τελευταίο update και το Nintendo Channel η Nintendo μπορεί να ξέρει τι παιχνίδια παίζετε και αν τα έχετε πληρώσει

ή αν τα παίζετε πειρατικά,όσοι λοιπόν παίζουν πειρατικά παιχνίδια καλό θα ήταν να μην χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες online γιατί μπορεί να σας κάνουν ΒΑΝ ή μπορείτε απλά να μην κάνετε το τελέυταίο firmware update.

Το PSPGR δεν είναι υπεύθυνο για τη μη σωστή χρήση του οδηγού.Ο οδηγός γράφτηκε για εκπαιδευτικούς λόγους.

Και να θυμάστε: Η πειρατία σκοτώνει τη δημιουργικότητα,υποστηρίζετε τους προγραμματιστές αγοράζοντας τα προϊόντα τους...

Το παραπάνω κείμενο ή μέρος του κειμένου απαγορεύεται να αναδημοσιευτεί σε άλλους διαδικτυακούς

ιστότοπους χωρίς την έγκριση του συγγραφέα του.

Gherudos

PSPGR Team 2008

http://www.pspgr.uni.cc

Επειδή έχω χάσει λίγο τη μπάλα...έχω wiikey (v1) και firmware 3.2 στο Wii. Υπάρχει κάποιο tutorial να μου προτείνετε για να εγκαταστήσω το homebrew channel και, με δυο λόγια, τι χρησιμεύει?

Επίσης, υπάρχει κάποιο tutorial για το πως εγκαθιστώ το 1.9 firmware (http://www.wiikey.cn/legacy/) και πως χρησιμοποιώ το 1.9 config disc στο wiikey?

Τελικά θα βάλω d2pro.. καλός ο loader αλλά έχει πολλά glitches και είμαι ανυπόμονος!

Ερώτηση :

Μπορούν όλα τα NTSC παιχνίδια να παίξουν στα δικά μας wii με brickblocker και regionfrii ?? Με ενδιαφέρουν κυρίως τα ιαπωνικά!!!

gheroudos ειλικρινα συγγνωμη δεν ηξερα οτι δεν επρεπε να γραφω greeklish...και για αυτα που αναφερθηκα σε πειρατικο υλικο,δεν το ηξερα ειμαι καινουριος στο site γι'αυτο..θα ακολουθησω τις συμβουλες σου,ευχαριστω που παρ'ολα αυτα με βοη8ησες.:)(θα τα κανω με εναν φιλο μου αυτα και 8α σου στειλω αποτελεσματα)και παλι ευχαριστω

Ikaros εφόσον έχεις το Wiikey το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να κατεβάσεις το iso image του homebrew channel από το επίσημο site, να το κάψεις σε ένα dvd και στη συνέχεια να το τρέξεις στο Wii. Όλα τα άλλα γίνονται αυτόματα....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Ikaros εφόσον έχεις το Wiikey το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να κατεβάσεις το iso image του homebrew channel από το επίσημο site, να το κάψεις σε ένα dvd και στη συνέχεια να το τρέξεις στο Wii. Όλα τα άλλα γίνονται αυτόματα....

Now you are talking...δεν το ήξερα. Ευχαριστώ, "τρέχω" να το κατεβάσω.

edit:

Ατύχησα...μου βγάζει το εξής μήνυμα λάθους:

"An error has occurred. Press the Eject Button and remove the disc, then turn the wii console off and refer to the Wii Operations Manual for help troubleshooting."

Επεξ/σία από ikaros2

Είσαι σίγουρος ότι κατέβασες το σωστό; Δηλαδή αυτό the_homebrew_channel-beta_8-iso-EUR.tar.gz;

Τότε ίσως φταίει το δισκάκι που χρησιμοποίησες. Κάψτο με μικρή ταχύτητα (2x ή έστω 4x).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Είσαι σίγουρος ότι κατέβασες το σωστό; Δηλαδή αυτό the_homebrew_channel-beta_8-iso-EUR.tar.gz;

Τότε ίσως φταίει το δισκάκι που χρησιμοποίησες. Κάψτο με μικρή ταχύτητα (2x ή έστω 4x).

Ναι το the_homebrew_channel-beta_8-iso-EUR.tar.gz κατέβασα. Θα δοκιμάσω με άλλη μάρκα dvd και πιο χαμηλή ταχύτητα. Thanks.

edit:

Όντως με άλλη μάρκα dvd και γράψιμο σε 1x ταχύτητα γράφτηκε σωστά.

Επεξ/σία από ikaros2

Λογικα κανονικα.

Το συγκεκριμενο δεν το εχω δοκιμασει αλλα ολα τα αλλα compress που εχω δοκιμασει οταν τα αποσυμπιεζεις αν δεν κανω λαθος γινονται κανονικα σε μεγεθος.Ειναι μου φαινετε τα λεγομενα scrubbed η καπως ετσι τελοςπαντων

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...