Προς το περιεχόμενο

Nintendo Wii Hacking - mod/ backup/ homebrew topic [Ενημερώθηκε Αυγ 2011]

panther_512
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γιατι να μην βαλει αφου κυκλοφορησε το hack και δεν δουλευει σωστα!

Με το source δωσμένο είναι καθαρά θέμα χρόνου η βελτίωση και το 80+%

Εγώ έχω άλλη απορία..

Έχω το classic controller για wii kαι δεν το έχω ανοίξει ποτέ..

Υπάρχει κάποιος emulator για snes/genesis Που να το υποστηρίζει καλά;

Ψήνομαι αρκετά να παίξω super mario bros 3 σε tv και με classic controller και όχι στο ρημαδοpsp.. :P

Links and guides καλοδεχούμενα με οποιοδήποτε τρόπο ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κατεβάστε το homebrew browser.Είναι ένα πρόγραμμα που ελέχει μέσω ίντερνετ όλα τα νέα homebrew προγράμματα και παιχνίδια, σου τα εμφανίζει σε κανάλια, σου λέει μια μικρή περιγραφή και σε αφήνει να τα κατεβάσεις και τα εγκαθιστά αυτόματα.

Με το source δωσμένο είναι καθαρά θέμα χρόνου η βελτίωση και το 80+%

Εγώ έχω άλλη απορία..

Έχω το classic controller για wii kαι δεν το έχω ανοίξει ποτέ..

Υπάρχει κάποιος emulator για snes/genesis Που να το υποστηρίζει καλά;

Ψήνομαι αρκετά να παίξω super mario bros 3 σε tv και με classic controller και όχι στο ρημαδοpsp.. :P

Links and guides καλοδεχούμενα με οποιοδήποτε τρόπο ;)

Αμέ εγώ έχω τον Snes9x_GX (DL) και μιλάμε είναι τέλειο υποστιριζεί το κλασσικό χειρηστίριο και είναι πανέυκολο (το έχω βάλει στο homebrew channel και δεν πεδεύομε) έχει και saves και όλα λέμε ;););););)

A να σημείωσω κιόλας οτί είναι το μόνο που υποστίριζει και usb flash disk άν έχεις γεμίσει την κάρτουλα σου με δίαφορα και σου περισεύει κανα φλασάκι έκανες την τύχη σου :D

Κατεβάστε το homebrew browser.Είναι ένα πρόγραμμα που ελέχει μέσω ίντερνετ όλα τα νέα homebrew προγράμματα και παιχνίδια, σου τα εμφανίζει σε κανάλια, σου λέει μια μικρή περιγραφή και σε αφήνει να τα κατεβάσεις και τα εγκαθιστά αυτόματα.

Έχει επιλογή να τα κατεβάζεις καπάκια μέσω Wii γιατι αν γίνετε κάτι τετοίο θα αναφονήσω "Sweeeet" γιατί πεδεύομε με τον card reader στο pc.. :P

Έχει επιλογή να τα κατεβάζεις καπάκια μέσω Wii γιατι αν γίνετε κάτι τετοίο θα αναφονήσω "Sweeeet" γιατί πεδεύομε με τον card reader στο pc.. :P

Μα αυτό κάνει ;)

Αμέ εγώ έχω τον Snes9x_GX (DL) και μιλάμε είναι τέλειο υποστιριζεί το κλασσικό χειρηστίριο και είναι πανέυκολο (το έχω βάλει στο homebrew channel και δεν πεδεύομε) έχει και saves και όλα λέμε ;););););)

A να σημείωσω κιόλας οτί είναι το μόνο που υποστίριζει και usb flash disk άν έχεις γεμίσει την κάρτουλα σου με δίαφορα και σου περισεύει κανα φλασάκι έκανες την τύχη σου :D

:D

Μόλις μου έφτιαξες τη μέρα ;p

:-D:-D

thnx

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα!

υπάρχει μήπως κανείς στην ευρύτερη περιοχή του Γέρακα που να έχει το Zelda? Αν υπάρχει θα ήθελα να το δανειστώ για πάρα πολύ λίγο. ή να περάσω με το wii μου για να βάλουμε το homebrew, ότι σας βολεύει.

Ακόμα και αν ξέρετε κάποιο video club στην ευρύτερη περιοχή που να το έχει προς ενοικίαση θα με βοηθούσατε πάρα πάρα πολύ!!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Επεξ/σία από panoz
σιγά μη δεν έκανα ορθογραφικό..

Ανακοινώθηκε το wiikey2 ! Στο gbatemp υπάρχει ήδη κάμποση συζήτηση, οι περισσότεροι κράζουν λόγω ελλειπούς υποστήριξης για το wiikey 1. Ωστόσο για όποιον ενδιαφέρεται υπάρχει προσφορά για τα μέλη του gbatemp από ozmodchips, μείον 15 au dollars (10 τα μεταφορικά και 5 ακόμα...), δηλαδή βγαίνει λιγότερο από 30 ευρώ.

ΑΝ και ΠΟΤΕ, και μέχρι να υποστηρίζει και gc backups (σημαντικό για μένα και για πολλούς..)...

Αλλά γενικά το chip είναι εύκολη λύση προς το παρών και φθηνή (μη τρελαθούμε, κοστίζει λιγότερο από ΕΝΑ αυθεντικό παιχνίδι...)...

Εγώ που το έχω stock προς το παρόν, το σκέφτομαι...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...