Προς το περιεχόμενο

Nintendo Wii Hacking - mod/ backup/ homebrew topic [Ενημερώθηκε Αυγ 2011]

panther_512
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Κατεβάστε αυτό το πρόγραμμα:

http://wum.talevas.com/releases/WUM-1.2-win.zip

και μπορείτε να αντικαταστήσετε το firmware update οποιουδήποτε παιχνιδιού με οποιοδήποτε firmware update της αρεσκείας σας.Δεν χρειάζεται να έχετε τα firmware update files σας τα κατεβάζει αυτόματα :)

Να κάνω μιά χαζή ερώτηση?

Η παραπάνω εφαρμογή είναι μόνο για όσους έχουν modchip ή δουλεύει κανονικά και μέσω του loader???

edit: Μόλις το δοκίμασα με τον Loader, δεν μου έβγαλε update. Άρα υποθέτω πως η συγκεκριμένη εφαρμογή είναι για όσους έχουν modchip. Κρίμα... :(

Επεξ/σία από Chaos3X
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή τα πράγματα δε βλέπω να προχωράνε σύντομα με το backup loader, λέω να πάρω ένα modchip. Σύμφωνα με το wiidrives.com, "There is a 100% chance the chipset is GC2-D2C2 (v2) and the drive has the new metal clip."

Απ'οσο κοιτάζω το καλύτερο είναι το d2pro, αλλά υπάρχει και το d2lite. Δεν έχω καταλάβει καλά τις διαφορές τους, αλλά η χρηματική διαφορά δεν είναι μεγάλη, οπότε λέω για d2pro. Διάβασα όμως για κάτι bugs και είπα να ρωτήσω εδώ...

Υπάρχει κάτι άλλο καλύτερο (wasabi?), ή να πάω για το d2pro? Μαζί με wiiclip v4c και μεταφορικά το βρίσκω 56 ευρώ. Καλά είναι ή να ξαναψάξω?

Επεξ/σία από winmik2kx

Μολις κατεβασα το πρωτο μου Wii are game.Ειναι αρχειο WAD.ΤΙ ακριβως κανουμε για να παιξει στο Wii?

Θέλεις για αρχή Twilight Hack και απο εκεί εγώ αυτό που έχω κάνει είναι εγκατάσταση το homebrew Channel ετσι ωστε να γλυτώσω να έχω το Ζελντα μέσα στο wii συνέχεια και απο εκεί με wad manager τα κάνεις εγκατάσταση και τα περνάει σαν channels

Δεν έχει την 3.3. Εγώ παίζω κανονικά (χωρίς modchip) με την 3.1.

Εννοείς ότι στα καινούρια wii fit βάζουν πλέον άλλη έκδοση μαζί? Εγώ το αγόρασα από Saturn την προηγούμενη Πέμπτη και σίγπυρα δεν είχε πάνω από 3.1 !

Δεν έχει την 3.3. Εγώ παίζω κανονικά (χωρίς modchip) με την 3.1.

Εννοείς ότι στα καινούρια wii fit βάζουν πλέον άλλη έκδοση μαζί? Εγώ το αγόρασα από Saturn την προηγούμενη Πέμπτη και σίγπυρα δεν είχε πάνω από 3.1 !

Έχεις δίκιο, κιι εγώ το έχω και κι έχει 3.1.

Δοκίμασε κανείς το καινούριο Loader? "Wii Backup Launcher"

Πείτε εντυπώσεις...

Υπάρχουν σχόλια πιο πίσω...

-----Προστέθηκε 28/9/2008 στις 07 : 55 : 48-----

Να κάνω μιά χαζή ερώτηση?

Η παραπάνω εφαρμογή είναι μόνο για όσους έχουν modchip ή δουλεύει κανονικά και μέσω του loader???

edit: Μόλις το δοκίμασα με τον Loader, δεν μου έβγαλε update. Άρα υποθέτω πως η συγκεκριμένη εφαρμογή είναι για όσους έχουν modchip. Κρίμα... :(

Κανείς γι'αυτο???????????????????????????

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα,

Χωρίς το γνήσιο cd του Zelda The Twilight Princess,υπάρχει περίπτωση να κάνω install το Twilight Hack και το Homebrew Channel και μετά τον backup loader??Σε μη τσιπαρισμένο wii?

Επεξ/σία από logothetis

Καλησπέρα,

Χωρίς το γνήσιο cd του Zelda The Twilight Princess,υπάρχει περίπτωση να κάνω install το Twilight Hack και το Homebrew Channel και μετά τον backup loader??Σε μη τσιπαρισμένο wii?

Όχι δε γίνεται. Αλλά πραγματικά αυτό το παιχνίδι τα αξίζει τα λεφτά του! :-)

Γεια σας.. Ειμαι νεο μελος και εχω διαβασει σχεδον ολο το topic και βρηκα αρκετες απαντησεις που εψαχνα και σας ευχαριστω. Ενα πραγμα δεν βρηκα πουθενα οθτε καν στο google. Οταν κανω connection το wii στο ιντερνετ μου βγαζει να κανω το update 3.3 το οποιο δεν κανω. Μερικες φορες ομως μου βγαζει ενα support update 11172 ?Μηπως ξερει καποιος γι αυτο και τι ειναι?

Πέρασε απ'τα χέρια μου και μένα το zelda και έβαλα twilight hack, homebrew channel, wad installer-uninstaller κλπ. Μάλιστα έγραψα και το Super Paper Mario και το φόρτωσε ok ο loader του waninkoko, αλλά δεν το έπαιξα καθόλου γιατί διαβάζω ότι κολλάει από ένα σημείο και μετά.

Γενικά κυκλοφορεί και 2ος backup loader από τον wiigator, ο οποίος απ' όσο ακούω είναι λίγο καλύτερος και έχει δώσει και το source. Ίσως να αξίζει να καθυστερήσω την αγορά modchip μέχρι να δω πως πάει. Gherudos ως πιο έμπειρος στο χώρο, πόσο πιστεύεις ότι χρειάζεται μέχρι να γίνουν playable σε ικανοποιητικό βαθμό τα παιχνίδια (εννοώ να παίζουν video κλπ, και ας υπάρχει μεγαλύτερο loading time...) ??

Επίσης και κάτι άλλο, επειδή θέλω να είμαι σίγουρος ότι κρατάω το wii μου όσο πιο "καθαρό" γίνεται: αν περάσω vc games wad αρχεία, με το wad uninstaller φεύγουν εντελώς η αφήνουν πίσω "σκουπίδια" ? Υπόψιν δεν έχω -και δε σκοπεύω να αναβαθμίσω στην 3.3, έχω την 3.1 ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...