Προς το περιεχόμενο

Nintendo Wii Hacking - mod/ backup/ homebrew topic [Ενημερώθηκε Αυγ 2011]

panther_512
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Gherudos το Wario land PAL έχει update? Τώρα το κατεβάζω ;) Άντε να ξαναπιάσουμε το Wii!!! ΄Μην κάθεται και σκονίζεται!

Όλα τα παιχνίδια έχουν updates.Αν εννοείς αν έχει νεότερο από το 3.3 σίγουρα δεν έχει.Μη σκοτίζεσαι όμως,πάντα να τα περνάς από το brickblocker :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όλα τα παιχνίδια έχουν updates.Αν εννοείς αν έχει νεότερο από το 3.3 σίγουρα δεν έχει.Μη σκοτίζεσαι όμως,πάντα να τα περνάς από το brickblocker :)

Όταν λες ότι όλα έχουν updates (3.3) εννοείς το firmware της κονσόλας?!?!

Γιατί εγώ προκειμένου να μην έχω πρόβλημα έχω μείνει ακόμα στην 3.1...

Μήπως πρέπει να προχωρήσω σε αναβάθμιση λογισμικού???

Επίσης μπορεί κάποιος να μου περιγράψει την διαδικασία για το πως μπορώ να παίξω GC Games στο Wii? Δηλαδή πως τα καίω, μέσα σε φακέλους ή χύμα? Και για να τα τρέξω χρειάζεται να τα patchάρω και μετά τα τρέχω μέσω του DVD-Backup.dol όπως τα Wii isos????? Πραγματικά δεν έχω ιδέα, κάπου είχα ακούσει ότι γίνεται σε ένα DVD να γράψες πολλαπλά παιχνίδια GC ή VC.

THX για την πληροφορία. brickblocker FTW :lol: Όταν λες όλα... ενοείς όσα βγαίνουν τώρα? Γιατί ας πούμε μερικά games δεν έχουν update μέσα τους.

Όταν λες ότι όλα έχουν updates (3.3) εννοείς το firmware της κονσόλας?!?!

Γιατί εγώ προκειμένου να μην έχω πρόβλημα έχω μείνει ακόμα στην 3.1...

Μήπως πρέπει να προχωρήσω σε αναβάθμιση λογισμικού???

Και εγώ 3.1 έχω μείνει... Πρέπει να αναβαθμίσω? Ευχαριστώ και πάλι!

@Chaos3X

Εσείς με την 3.1 θα έχετε πρόβλημα.Έπρεπε να πάτε σε 3.2 τώρα θα πρέπει να βρείτε ένα γνήσιο παιχνίδι που περιέχει την 3.2 και να πάτε εκεί γιατί αυτός είναι ο λόγος που δεν σας παίζουν τα νέα παιχνίδια.Μην κάνετε update μέσω ίντερνετ γιατί θα σας πάει στην 3.3 και ξεχάστε τα πειραγμένα isos.

Κάτσε λιγάκι εσύ πήρες φόρα,μίλησε κανένας για gamecube backups;Δεν μπορείς να παίξεις gamecube backups αν δεν έχεις τσιπάκι.

@loukas77

Όλα τα παιχνίδια έχουν updates απλά αν είσαι στο ίδιο firmware με αυτό που έχουν δεν τα εμφανίζει.

-----Προστέθηκε 25/9/2008 στις 03 : 52 : 41-----

Ορίστε και μια λίστα με τα PAL παιχνίδια που παίζουν ή έχουν λίγα Bugs:

http://maschell.de/mediawiki-1.6.10/index.php/Wii_Backup_Compatibility_List_PAL

Το ότι μερικά παιχνίδια δεν παίζουν και τα περισσότερα παίζουν με μικρά bugs οφείλεται στο ότι ο loader είναι σε πρώιμο επίπεδο; Δηλαδή κάποια στιγμή θα διορθωθεί η κατάσταση ή πρέπει να συμβιβαστούμε με αυτή; :-)

Ναι ΟΚ,το τελευταίο είναι το 3.3 για να ελέγξεις ποιο έχεις πήγαινε στο wii system settings και αναγράφεται στην πάνω δεξιά γωνία.Ναι υπάρχει και downgrader αλλά εφόσον υπάρχει το twilight hack για την 3.3 + το gecko os τότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

Μην κάνετε update μέσω ίντερνετ γιατί θα σας πάει στην 3.3 και ξεχάστε τα πειραγμένα isos.

Τελικά????

Στο 3.3Ε έχουν κάνει patch το trucha sign bug,αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείτε να παίξετε πειραγμένα ISOS και πειραγμένα VC games.Homebrew παίζουν κανονικά,ο Loader θα λειτουργεί για τα backups τα backups όμως δεν θα λειτουργούν καθώς είναι πειραγμένα!!!

Το Gecko OS λειτουργεί μόνο αν έχεις τσιπάκι.Εκτός κι αν κάποια στιγμή τον μετατρέψουν να λειτουργεί και με τον backup loader του Waninkoko.

Διαβάζετε τι γράφω βρε παιδιά μην επαναλαμβάνομαι.

Στο 3.3Ε έχουν κάνει patch το trucha sign bug,αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείτε να παίξετε πειραγμένα ISOS και πειραγμένα VC games.Homebrew παίζουν κανονικά,ο Loader θα λειτουργεί για τα backups τα backups όμως δεν θα λειτουργούν καθώς είναι πειραγμένα!!!

Το Gecko OS λειτουργεί μόνο αν έχεις τσιπάκι.Εκτός κι αν κάποια στιγμή τον μετατρέψουν να λειτουργεί και με τον backup loader του Waninkoko.

Διαβάζετε τι γράφω βρε παιδιά μην επαναλαμβάνομαι.

Άρα για εμάς τους noobz :P (με την 3.3Ε) προτείνεται downgrade (αν ναι,πως; ), chip ή λίγη υπομονή ακόμα να δούμε τι εξελίξεις έπονται;

Φχαριστώ

@Chaos3X

Εσείς με την 3.1 θα έχετε πρόβλημα.Έπρεπε να πάτε σε 3.2 τώρα θα πρέπει να βρείτε ένα γνήσιο παιχνίδι που περιέχει την 3.2 και να πάτε εκεί γιατί αυτός είναι ο λόγος που δεν σας παίζουν τα νέα παιχνίδια.Μην κάνετε update μέσω ίντερνετ γιατί θα σας πάει στην 3.3 και ξεχάστε τα πειραγμένα isos.

Κάτσε λιγάκι εσύ πήρες φόρα,μίλησε κανένας για gamecube backups;Δεν μπορείς να παίξεις gamecube backups αν δεν έχεις τσιπάκι.

Δεν υπάρχει κανένας άλλος τρόπος να βρούμε και να βάλουμε το firmware απ 'το net? όπως κάναμε με το PSP??? Κι αν όχι πως θα ξέρουμε ποιοι τίτλοι έχουν το 3.2?

Εγώ έχω Zelda, Mario Kart, Wii Sports και Wii Play αλλά μάλλον είναι 3.1 γιατί είναι αρκετά παλαιοί τίτλοι και δεν μου βγάζουν update... :mad:

Αν είχες τσιπάκι θα μπορούσες,τώρα δεν μπορείς.Θα πρέπει να περιμένεις μήπως και φτιάξουν κάτι ή να πας να νοικιάσεις κανένα νέο παιχνίδι.

Κανα 2 σελιδες πιο πριν τον ποσταρε ο gherudos.

Εμενα αλλο ειναι το προβλημα μου.ΠΩΣ θα παιξω το SSBB?

Και σε dual-layer το εγραψα και layer brake εβαλα αλλα το παιχνιδι με το που παταω start νεκρωνει το Wii μου..

Κανα 2 σελιδες πιο πριν τον ποσταρε ο gherudos.

Εμενα αλλο ειναι το προβλημα μου.ΠΩΣ θα παιξω το SSBB?

Και σε dual-layer το εγραψα και layer brake εβαλα αλλα το παιχνιδι με το που παταω start νεκρωνει το Wii μου..

Το wii σου θέλει επιδιόρθωση.Μια ρύθμιση είναι το έκαναν επίτηδες τα γιαπωνεζάκια για να στέλνουμε τις κονσόλες μας πίσω για να ελέγχονται αν έχουν τσιπάκι.Αν πιάνουν τα χέρια σου με ένα πολύμετρο το φτιάχνεις και μόνος σου,οδηγοί υπάρχουν στο google.Εκτός κι αν χρησιμοποίησες GTP dual layer dvd.Να θυμάστε μόνο DVD-R και DVD+R DL διαβάζει.Τα DVD+R από μαμά δεν τα διαβάζει μόνο αν έχεις κάποιο αναβαθμίσημο τσιπάκι.

gherudos δηλαδη?Τι ειδους επιδιορθωση θελει?Ολοι το χρειαστηκαν αυτο?Το τσιπ ειναι wiikey με το τελευταιο firmware και χρησιμοποιησα Nashua DVD+R dual layer.

Yποψην οτι ΟΛΑ τα αλλα games παιζουν μια χαρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...