Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τετραγωνάκια πρέπει να στα δείξει και δεν πρέπει να το αποθηκεύσεις ως .txt αλλά ως αρχείο χωρίς κατάληξη.Πιο συγκεκριμένα:

Σωστό common-key

Λάθος common-key.txt

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ SSBB COPY . ΜΕΤΑ ΑΠΟ UPDATE ΣΤΟ 3.3 Ε ΣΤΑΜΑΤΙΣΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΕΧΩ WIIKEY 1.9S ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Δημοσ.

Παίδες γεια χαρά,

Ως super νεούδι στη κοινότητα να ρωτήσω τι γίνεται με τα τελευταία νέα και τα firmwares? Συνέδεσα το wii με το internet και πριν "πονηρέψω" έκανα update..

Το θέμα είναι πως τώρα δεν ξέρω τι έκδοση έχω (δεν το βρίσκω πουθενά) και τι "επιτώσεις" έχει η τελευταία έκδοση. Τέλος, να ρωτήσω αν γενικά μου προτείνετε να βγάλω το wii offline έτσι ώστε να έχω το κεφάλι μου ήσυχο ή αν το κρατήσω online, τι πρέπει να προσέξω.

Ευχαριστώ

Δημοσ.
Χρησιμοποίησε το Gecko και θα σου ξαναπαίξει ακόμη κι αν είσαι σε firmware 3.3

Tι ειναι αυτο καιπου το βρισκουμε ?

Δημοσ.

Πρόκειται για το GeckoOS που είναι homebrew application

Πηγαίνεις στο wiibrew.org και το κατεβάζεις, το βάζεις στην κάρτα μνήμης SD στο φάκελο apps και το τρέχεις από το Homebrew Channel. Με αυτό μπορείς να τρέξεις ότι δισκάκι θέλεις ανεξαρτήτως περιοχής σε όποιο Wii θέλεις με όλα τα Firmwares

Δημοσ.
Παίδες γεια χαρά,

Ως super νεούδι στη κοινότητα να ρωτήσω τι γίνεται με τα τελευταία νέα και τα firmwares? Συνέδεσα το wii με το internet και πριν "πονηρέψω" έκανα update..

Το θέμα είναι πως τώρα δεν ξέρω τι έκδοση έχω (δεν το βρίσκω πουθενά) και τι "επιτώσεις" έχει η τελευταία έκδοση. Τέλος, να ρωτήσω αν γενικά μου προτείνετε να βγάλω το wii offline έτσι ώστε να έχω το κεφάλι μου ήσυχο ή αν το κρατήσω online, τι πρέπει να προσέξω.

Ευχαριστώ

Προς το παρόν δεν έχεις πρόβλημα. Βάλε το twilight hack και το Ηomebrew Channel και κλεισε το wii connect24. Μην κάνεις καμία νέα αναβάθμιση αν δεν διαβάσεις προηγουμένως στο νετ τι αλλάζει.

Σόρυ για το διπλό ποστ

Δημοσ.
Τετραγωνάκια πρέπει να στα δείξει και δεν πρέπει να το αποθηκεύσεις ως .txt αλλά ως αρχείο χωρίς κατάληξη.Πιο συγκεκριμένα:

Σωστό common-key

Λάθος common-key.txt

Ωραία, σ'ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου αλλά ή εγώ είμαι πολύ χαζός ή εσύ δεν τα εξηγείς καλά. Το common-key που δημιουργώ τι το κάνω μετά???

Το βάζω μέσα στον φάκελο που έχω το iso και μαζί με το backup creator πραγματοποιήται το patcharisma ή χρησιμοποιήται μ' άλλο τρόπο.

Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο...

Δημοσ.
το common-key είναι το κλειδί που κάνει encrypt τα partitions.Το χρησιμοποιεί αυτόματα το πρόγραμμα που κάνει patch τα isos.

Άρα πρέπει να είναι μέσα στον φάκελο με το iso!

Αυτό προσπαθώ να καταλάβω τόση ώρα.

Σ'ευχαριστώ πολύ για την υπομονή σου και την αμεσότητα στις απαντήσεις σου.

Θα το δοκιμάσω και θα επανέλθω με νεότερα.

Υ.Γ: Με την κωδικοποίηση δεν μου είπες τελικά, ANSI ή Unicode???

Δημοσ.
Προς το παρόν δεν έχεις πρόβλημα. Βάλε το twilight hack και το Ηomebrew Channel και κλεισε το wii connect24. Μην κάνεις καμία νέα αναβάθμιση αν δεν διαβάσεις προηγουμένως στο νετ τι αλλάζει.

Σόρυ για το διπλό ποστ

Γνωρίζουμε όμως αν μπορεί να μπει twilight hack ...homebrew...loader etc έχοντας το τελευταίο firmware?

Δημοσ.
Άρα πρέπει να είναι μέσα στον φάκελο με το iso!

Αυτό προσπαθώ να καταλάβω τόση ώρα.

Σ'ευχαριστώ πολύ για την υπομονή σου και την αμεσότητα στις απαντήσεις σου.

Θα το δοκιμάσω και θα επανέλθω με νεότερα.

Υ.Γ: Με την κωδικοποίηση δεν μου είπες τελικά, ANSI ή Unicode???

Αν το κάνεις copy/paste από το οδηγίες.txt δεν θα έχεις πρόβλημα(ANSI).

Γνωρίζουμε όμως αν μπορεί να μπει twilight hack ...homebrew...loader etc έχοντας το τελευταίο firmware?

Υπάρχει και νέο twilight hack για 3.3 firmware και πάλι πρέπει να χρησιμοποιήσεις το Zelda.

Δημοσ.

Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση: Δεν έχω την κονσόλα αλλά παρακολουθώ τις εξελίξεις γιατί σκοπέυω να την πάρω μετά την εξεταστική. Νομίζω έχει αναφερθεί ότι υπάρχει downgrader για το Wii άρα γιατί τέτοια ανησυχία για τα updates; Αν κάποιος κάνει ένα καταλάθος δεν μπορεί μετά να κάνει downgrade;

Δημοσ.
Ακόμη να έχετε υπόψην σας ότι αν κάνετε Update στο τελευταίο firmware update θα ξεχάσετε τα homebrew,επίσης με το

τελευταίο update και το Nintendo Channel η Nintendo μπορεί να ξέρει τι παιχνίδια παίζετε και αν τα έχετε πληρώσει

ή αν τα παίζετε πειρατικά,όσοι λοιπόν παίζουν πειρατικά παιχνίδια καλό θα ήταν να μην χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες online γιατί μπορεί να σας κάνουν ΒΑΝ ή μπορείτε απλά να μην κάνετε το τελέυταίο firmware update.

Υπάρχει και νέο twilight hack για 3.3 firmware και πάλι πρέπει να χρησιμοποιήσεις το Zelda.

Άρα ok...?

P.S. Το τελευταίο firmware να φανταστώ ότι είναι το 3.3; Πως ελέγχω τι firmware έχω;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...