Προς το περιεχόμενο

Nintendo Wii Hacking - mod/ backup/ homebrew topic [Ενημερώθηκε Αυγ 2011]

panther_512
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αν ψαξεις μερικες σελιδες πιο πριν θα δεις ακριβως την ιδια κουβεντα και θα βρεις σιτε που αναλογα το serial του wii σου λεει πιο κανει στο δικο σου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδια το super smash παιζει σε Wiikey?

Το εγραψα προχθες,εχω το τελευταιο update για το τσιπακι.Βαζω το δισκακι,το διαβαζει κανονικα αλλα μολις παταω start το Wii μου "νεκρωνει",δεν δουλευει τιποτα,ουτε το wiimote,ουτε το reset.Πρεπει να το βγαλω απο την πριζα για να ξαναδουλεψει.

Τι φταιει?

Δεν το εχω δοκιμασει (ουτε καν κατεβασει) αλλα σε dual layer το γραφεις??

Αν ναι εχεις ορισει το layer break σωστα?

Ας απαντησουν ομως με σιγουρια καποιοι που το εχουν παιξει με επιτυχια.

Ααααα dual layer θελει?

Γιατι,αφου 4.7 GB ηταν το iso....

Παιζει να κατεβασα λαθος εκδοση και να υπαρχουν κι'αλλες κοντα στα 9 GB?

Περιεργο..

Λογικα κατεβασες την κομμενη που θυμαμαι γενικα κολλαγε.

Βρες την κανονικη που ειναι εκει 8,κατι και δοκιμασε ξανα.

Παιδια το super smash παιζει σε Wiikey?

Το εγραψα προχθες,εχω το τελευταιο update για το τσιπακι.Βαζω το δισκακι,το διαβαζει κανονικα αλλα μολις παταω start το Wii μου "νεκρωνει",δεν δουλευει τιποτα,ουτε το wiimote,ουτε το reset.Πρεπει να το βγαλω απο την πριζα για να ξαναδουλεψει.

Τι φταιει?

Παιζει μια χαρα.

Κανένα νέο για τον loader έχουμε?

Αξίζει τέτοια εποχή να τρέχω για chiparismata?

Δεν με νοιάζουν τα λεφτά αλλά σίγουρα θα είναι καλύτερα με CF όπως στο PSP διότι τίποτα δεν μένει στατικό, όλα προχωράνε.

edit: αυτό το μαγαζάκι το γνωρίζεται? http://www.easytechnology.gr/

είναι καλό / αξιόπιστο???

Anyone????

edit: αυτό το μαγαζάκι το γνωρίζεται? http://www.easytechnology.gr/

είναι καλό / αξιόπιστο???

Anyone????

Πολύ αξιόπιστο καθώς μόλις σήμερα πήρα τσίπαρα και εγώ το wii μου από αυτό το μαγαζί.

Παρήγγειλα το d2pro v2 (d2E compatible) + wii-clip + κατσαβίδια και όλα μαζί με τα μεταφορικά μου βγήκαν 56,90. Πλήρωσα με αντικαταβολή. Για το Σεπτέμβρη έχουν επιπλέον έκπτωση 10% στις ήδη καλές τιμές τους. Το τσιπάκι ήρθε έτοιμο κολλημένο και το μόνο που χρειάστηκε να κάνω ήταν να ανοιξω το wii και να το τοποθετήσω. Δοκίμασα τα νόμιμα αντίγραφα μου από Mario Kart Wii και Mario Galaxy και έπαιζαν τέλεια.

Το μόνο δύσκολο ήταν το ξεβίδωμα 4 βιδών μέσα στην κονσόλα, τις οποίες το κατσαβιδάκι που έστειλαν δεν έπιανε καλά. Βέβαια με χρήση άλλου εργαλείου δεν είχα πρόβλημα.

Γρήγορη εξυπηρέτηση και κατά την άποψη μου καλές τιμές. Στην αντικαταβολή γράφει και το όνομα του ιδιοκτήτη καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας του.

Με άλλα λόγια το συνιστώ. Με μόνο 57 ευρώ μπορείτε ΜΟΝΟΙ σας να τσιπάρετε την κονσόλα σας.

Μην τσιπάρετε τίποτα,το πρόγραμμα θα κυκλοφορήσει σύντομα.Επισκεφτείτε gbatemp.net και θα καταλάβετε.

Αναφέρεσαι στα video που ανέβασε ο χρήστης linkinworm; Μακάρι να είναι αλήθεια!!!

Όχι μόνο σε αυτό,υπάρχει και 2ο βίντεο που δείχνει να τρέχει παιχνίδια από τον σκληρό.Περιμένετε λίιιιιγο ακόμη.

Όντως το είδα μετά αυτό! Δύο loaders στα σκαριά! Πολύ καλά νέα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...