Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

32 λιρες = 40 euro ειναι μια καλη τιμη που ομως τα μεταφορικα ποσο ειναι?

Υπολογισε οτι θα χρειαστεις και tri-wing κατσαβιδι για να ανοιξεις το wii.

Αυτο βεβαια ισως το βρεις ευκολα και εδω ελλαδα.

Το ποσο δυσκολο η ευκολο ειναι να κολλησεις το key στο clip εξαρτατε απο το ποσο πιανουν τα χερια σου απο το αν εχεις τα εργαλια η καποιον γνωστο που ξερει και μπορει να στο κολλησει.Οποτε σκεψου ετσι πριν αποφασισεις αν ειναι λογικη ή οχι η διαφορα στην τιμη και τι σε συμφερει να κανεις.

Το site προσωπικα δεν το εχω ξερω αλλα δεν φαινετε κακο!!

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Mαλιστα.

Καποιο site που εσυ η καποιος αλλος να εχει παραγγειλει?

Γιατι αυτο απο το λιγο που εψαξα νομιζω στελνει μονο UK...

Δημοσ.

Λοιπον μερικες τελευταιες ερωτησεις γιατι βαριομουν να μπω στη διαδικασια να παραγγειλω τσιπακι,να ανοιξω μονος μου το wii κλπ κ τελικα το πηγα για τσιπαρισμα και σημερα θα το παρω.

Απλα κατεβαζω το iso(σε pal) το καιω με nero/imageburn και ειμαι ετοιμος?

Υπαρχει προτιμηση σε μαρκα DVD?

Αν ενα -pal- παιχνιδι μου ζητησει να κανει το update,το κανω αφοβα ή οχι?

Καποιος tracker( σε π.μ αν παραβαινει τους κανονες) με παιχνιδια Wii να κατεβαζω αφοβα γιατι απο τα γνωστα μερη φοβαμαι μηπως κανουν καμια τσατσια....

Δημοσ.

Τελικα το πηρα και μου εδωσε 3 games.Spiderman 3,NFS carbon & super mario galaxy.

Ενω οι 2 πρωτες πατατες παιζουν,πηγα ολος χαρα να παιξω το SMG αλλα μου λεει unable to read the disc.

Ρωτησα οταν πηγα να το παρω ποιο τσιπακι μου εβαλε αλλα δεν ηξερε ο ανεπροκοπος γιατι δεν τα τσιπαρει αυτος.

Υπαρχει τροπος να μαθω μονος μου(εκτος του να το ανοιξω) ποιο τσιπ μου εβαλε?

Γιατι αν εβαλε Wiikey καπου ειχε παρει το ματι μου οτι ηθελε update για να παιξει το SMG...

Aν προσπαθησω να κανω update θεωρωντας οτι εχω wiikey και τελικα δεν εχω,θα υπαρξει προβλημα?

Τα φωτα σας please...

Δημοσ.

Εγραψα δικο μου δισκακι με το SMG που μολις κατεβασα.

Λεει οτι ειναι PAL,μολις το εβαλα,μαλλον το διαβαζει γιατι μου ζηταει να κανω update.Κανω αφοβα?

EDIT: Α τελεια,εκανα το update,το διαβασε κανονικα το δισκακι αλλα μολις το ξεκινησα εγραψε unauthorised device has been detected..

Χεστηκα πανω μου! :D

Λαθος εκδοση κατεβασα?

Δημοσ.

Αν έχεις wiikey, θα πρέπει κατεβάσεις το τελευταίο firmware του wiikey, νομίζω το 1.9s, κάτι τέτοιο, για να δουλέψει. Το γράφεις σε dvd και το κάνεις "εγκατάσταση". Αν δεν έχεις wiikey, δεν ξέρω τι χρειάζεται.

Δημοσ.

Sorry ρε guys που σας πρηζω,αλλα καταλαβαινετε :P

Απλα επειδη δεν ξερω οπως ειπα ποιο τσιπ μου εβαλε,αν κατεβασω το firmware του Wiikey και προσπαθησω να το βαλω,θα γινει ζημια αν ΔΕΝ εχω τελικα wiikey η απλα θα μου πει λαθος τσιπακι και τελος?

Δημοσ.
Sorry ρε guys που σας πρηζω,αλλα καταλαβαινετε :P

Απλα επειδη δεν ξερω οπως ειπα ποιο τσιπ μου εβαλε,αν κατεβασω το firmware του Wiikey και προσπαθησω να το βαλω,θα γινει ζημια αν ΔΕΝ εχω τελικα wiikey η απλα θα μου πει λαθος τσιπακι και τελος?

Δεν ξέρω αν θα γίνει κάτι αλλά δεν θα σου το συμβούλευα αν δεν ήξερες ότι έχει wiikey.

Μπορείς να το κατεβάσεις με torrent από εδώ:

http://www.wiikey.cn/resources.html

Αλλά το καλύτερο είναι να ρωτήσεις αυτόν που σου το έβαλε, τι chipακι είναι ακριβώς, για να μην γίνει κάτι πολύ χειρότερο μετά...

Δημοσ.

Τον ρωτησα ρε τον αθλιο και μου λεει τι να το κανεις μωρε,αστο θα σε συμβουλευα να μην ασχοληθεις κ πολυ,οτι προβλημα εχει φερνε το σ'εμενα.

Του λεω μα ξερω οτι ειναι μερικα παιχνιδια που δεν παιζουν αν δεν κανεις update το τσιπακι.

Ε αστο σου λεω,μου λεει,μη το πειραζεις και το χαλασεις.

Ε νευριασα και εφυγα,θα καθομαι να τον παρακαλω τον μ@λ@κ@@@@

Σκεφτομαι οτι εφοσον ειναι απο τις πρωτες παρτιδες η κονσολα μου,ειναι πολυ πιθανο να μου εβαλε Wiikey(η το cyclowiz).Οποτε πριν το επιχειρησω,μηπως καποιος αλλος γνωριζει τι συμβαινει εαν πας να κανεις update ενα τσιπ,με firmware αλλου?

Δημοσ.

Το μονο ποθ σκεφτομαι ειναι οτι οταν πας να κανεις αναβαθμιση στο wiikey πρωτα κανει ενα test/verify του chip αν θυμαμαι καλα και μετα σβηνει το παλιο firmware και μετα περναει το καινουργιο.Αρα υποθετω οτι αν δεν ειναι το σωστο θα σου βγαλει ακυρο λογικα.

Και χωρις να θελω να σε παρω στο λαιμο μου σου λεω οτι τα παραπανω στα λεω με καθε επιφυλαξη.

Μια βολτα απο το gbatemp.net ισως να εχει την απαντηση.

Στην τελικη δοκιμασε το και αν δεν πετυχει πες του μαλ@κα που στο εβαλε να στο φτιαξει και οτι εσυ δεν ξερεις τιποτα.

Edit: Κατι που μου ηρθε μολις τωρα.

Μπορεις ισως να δοκιμασεις με καποιο config disk και αν λειτουργησει τοτε εχεις σιγουρα wiikey.

Απλα υπαρχει ενα θεματακι με τα config disk Ισως καποια εκδοση που δοκιμασεις δεν λειτουργει με το firmware που εχει.

Να φανταστεις εγω ακομα δεν εχω καταφερει να φορτωσω config disk!!!!Που ξερω οτι σιγουρα εχω wiikey.

Παντως με τον εναν η με τον αλλον τροπο θα το βρεις αν και πιστευω οτι wiikey σου εβαλε.Στην χειροτερη κανα κλωνο.

Δημοσ.

Ή το τσίπ σου είναι Wiikey και θα κάνει update ή δεν είναι και δεν θα κάνει.

Δεν υπάρχουν άλλες πιθανότητες για κάτι άλλο.

Δημοσ.

Ωραια.

Απλα δηλαδη τωρα κατεβαζω το firmware,το γραφω σε cd και ξεκιναω τη διαδικασια,ετσι?Αυτο το config disc το χρειαζομαι?

Μπορω και τα 2 να τα γραψω στο ιδιο cd?

Eπισης κατι που παρατηρησα.Εγραψα το Οκαμι σε ενα TDK,δεν επαιζε.Το ξαναεγραψα με verify,παλι τιποτα.

Πριν λιγο,σε ιδιο TDK εγραψα το Metroid και ουτε αυτο επαιζε.

Το εγραψα σε ενα διαφορετικο TDK scratchproof και επαιξε.Περιεργα πραγματα.

Παντως το metroid τα σπαει,αν κ πρεπει να συνηθισω λιγο το χειρισμο...

Δημοσ.

Καλησπερα!!!Θα χρειαζομουν την βοηθεια σας σχετικα με το τσιπαρισμα του wii...κινδυνους κτλ γιατι δεν εχω ιδεα και πριν απο λιγο καιρο απεκτησα την κονσολα...οποιoς εχει ορεξη να με συμβουλευσει pm me:-)!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...