Προς το περιεχόμενο

Nintendo Wii Hacking - mod/ backup/ homebrew topic [Ενημερώθηκε Αυγ 2011]

panther_512
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παιδιά, ένας φίλος αγόρασε πρόσφατα Wii και θέλει να το τσιπάρει. Το πρόβλημα είναι ότι δε βγάζουμε άκρη με το serial της κονσόλας και δε ξέρει τι chip να παραγγείλει. Το S/N είναι LEH173059133. Πήγα στο http://www.wiimod.gr/ και γράφει D2ckey / Wasabi / D2Pro Mod (D2C ή D2C2 chipset) ενώ εισάγωντας το S/N στο http://wiitracker.nintendo-scene.com/search.php μου βγάζει There is a 50% chance that your drive chip is a GC2-D2C - There is a 50% chance that the pins on your drive chip are not cut. Δεδομένου ότι μπορεί να καταστραφεί η κονσόλα με λάθος chip ή να το βάλει άδικα και να μη του δουλεύει θέλω τα φώτα σας. Έχει βάλει κανένας με παρόμοιο S/N chip και του δουλεύει κανονικά;

Το d2pro ειναι συμβατο με ολα τα chipset, αρα θα σου δουλευει σιγουρα :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ενώ περιμένουμε για κάποιο iso loader ή custom firmware, όπως μας συμβουλεύει ο gherudos, θα ήταν καλό να αγοράσουμε τη κονσόλα από τώρα? Προς αποφυγή κάποιας πιθανής καινούριας προστασίας με τα τελευταία firmware? Ή δεν υπάρχει πρόβλημα? Και ποιό έιναι το καλύτερο chip που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή και ποιά τα μειονεκτήματα του?

Guys help.

Επιτελους θα παω σημερα να τσιπαρω το Wii μου μπας και βγει απο την ληθη(1,5 χρονο εχω να παιξω).

Η κονσολα ειναι αγορασμενη Δεκεμβρη 2006,οταν πρωτοβγηκε δηλαδη.

Ποιο τσιπακι να βαλω?Wiikey?

Υ.Γ Εχω firmware 3.2 αν θυμαμαι καλα,θα υπαρξει προβλημα?Μετα το τσιπαρισμα να κανω updates ή οχι?

Επισης δεν εδνιαφερομαι για osftmod κλπ που περιμενουμε να βγει,απλα τσιπακι θελω.

μια χαρα θα εισαι με το wiikey συν οτι θα μπει πανευκολα γιατι αφου ειναι απο τις πρωτες κονσολες τοτε θα ειναι πολυ ευκολο για αυτον που θα το τοποθετησει.

Μεινε στο 3.2 οχι γιατι υπαρχει προβλημα με το wiikey απλα για μελλοντικα πραγματα.

Απλα φροντισε να εχει το τελευταιο firmware το wiikey.1.9s αν δεν κανω λαθος.Το οποιο μπορει να εχει περασει ή να περασει εκεινη την ωρα αυτος που θα στο περασει.

Αντε καλο λιωσιμο....

Ρε παιδια πηγα σε 2 μαγαζακια σημερα και δεν το τσιπαρα ακομη.Ο ενας μου ειπε 80 ευρω + 4 παιχνιδια,χωρις να μου πει για ποιο τσιπ προκειται αφου ο ιδιος δεν ηξερε και θα το περασει λεει ο τεχνικος του.

Ο αλλος,μου ειπε 60-80 ευρω,αναλογα με την εκδοση της κονσολας.Του ειπα το serial και μου λεει 80 ευρω.

Σα πολλα δε μου ζητησε,εφοσον θα περασει καποιο απο τα πρωτα τσιπακια(wiikey) που κανει 20 ευρω?Τι θελει δηλαδη,60 ευρω για τα περαστικα?

Για το disassembling του wii υπάρχει οδηγός στο maxconsole forum αλλά και στο google να ψάξεις θα βρεις σιγουρα. Κι εγώ από το λίγο που έψαξα chip+clip και συγεκριμένα wiikey είναι η πιο αξιόπιστη και οικονομικότερη λύση. Αλλά γιατί 40 ευρώ? Εγώ το έχω βρει και με 10 ευρώ από ιταλικό site. Συν δεν ξέρω πόσο θα κάνει το clip, δεν νομιζω να πάει πάνω από 25-30 ευρώ. Αυτό βέβαια με την προυπόθεση οτι η κονσόλα σου παιρνει wiikey.

βάζοντας την 3.3Ε (Είχα 3.0Ε) ορισμένα μου παιχνίδια άρχισαν να μην τα διαβάζει το wii

φταίει το firmware ή να δοκιμάσω αν φταίνε τα dvd (είχα να τα δοκιμάσω και αρκετό καιρο τα συγκεκριμένα dvd)

d2pro modchip

Για το disassembling του wii υπάρχει οδηγός στο maxconsole forum αλλά και στο google να ψάξεις θα βρεις σιγουρα. Κι εγώ από το λίγο που έψαξα chip+clip και συγεκριμένα wiikey είναι η πιο αξιόπιστη και οικονομικότερη λύση. Αλλά γιατί 40 ευρώ? Εγώ το έχω βρει και με 10 ευρώ από ιταλικό site. Συν δεν ξέρω πόσο θα κάνει το clip, δεν νομιζω να πάει πάνω από 25-30 ευρώ. Αυτό βέβαια με την προυπόθεση οτι η κονσόλα σου παιρνει wiikey.

Μαλιστα.

Βρηκα videos που δειχνουν την αποσυναρμολογηση αλλα δε ξερω,δε με εμπιστευομαι σε τετοια,δε πιανουν τα χερια μου πως το λενε :lol:

Ασε που χρειαζομαι και το ειδικο κατσαβιδακι αφου οι βιδες του wii σα ψειρες ειναι...

Αλλα και παλι,80 ευρω να δωσω αποκλειεται...:confused:

Η αποσυναρμολόγηση δεν πρέπει να είναι και τόσο δύσκολη. Το πραγματικά δύδκολο είναι να βάλεις το chip χωρίς clip, δηλαδή να κάνεις τις κολλήσεις μόνος σου. Εκεί είναι που χρειάζεται έμπειρο χέρι και ειδικά εργαλεία γιατί οι κολλήσεις είναι πολύ μικρές και υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να γίνει βραχυκύκλωμα... Ίσως αυτό να δικαιολογέι κάπως τα 60 και 80 ευρώ που ζητάνε xP Αλλά εφόσον υπάρχει το clip δεν υπάρχει λόγος να το επιχειρήσεις :P Εγώ περιμένω να τελειώσει η επαναληπτική εξεταστική του Σεπτεμβρίου για να πάω να πάρω το δικό μου (να περάσω και κάνα μάθημα :P). Ελπίζω μέχρι τότε να έχει κυκλοφορήσει κάποιο iso loader ή custom firmware για να μην ταλαιπωρούμαι με τσιπάκια και ξοδεύω κι άλλα λεφτά :D

Καποιο site να αγορασω τοτε το Wiikey με κλιπακι?

Η κονσολα μου ειναι αγορασμενη οταν πρωτοβγηκε,απο τις πρωτες παρτιδες,παιρνει wiikey ετσι?

Επισης αντε και το εβαλα,χρειαζεται κατι αλλο?Με το που το βαλω ειμαι ετοιμος για παιχνιδι ή θελει και το τσιπακι update κλπ?

http://www.wii-clip.com/

Πηγαινε στην σελιδα και εχει επιλογη να σου δειξει ονλινε μαγαζια για αγορα.Διαλεξε καποια ρωτα μας αν εχουμε αγορασει ωστε να σου πουμε εντυπωσεις ή αγορασε το κατευθειαν.

Υπαρχει μια περιπτωση να πρεπει να κανεις ενα update στο wiikey αλλα ειναι τρομερα ευκολο. κατεβαζεις το update το καις σε ενα dvd εκκινείς το wii οταν το φορτωσει σε 1 λεπτο εισαι ετοιμος ακολουθώντας τις απλες οδηγιες που σου λεει.

Thanks...

Λοιπον.

Για ριξε αν θελεις μια ματια παρακατω.

Βρηκα wiikey+clip στις 32 λιρες(με ενσωματωμενο το κλιπ),

ενω απο το ιδιο site σκετο το wiikey και σκετο το κλιπ κανουν και τα 2 μαζι καπου στις 22 λιρες.Γιατι αυτο?Ειναι δυσκολο να βαλω το κλιπ πανω στο τσιπακι?

Wiikey+clip

http://wii-repairs.com/osc/product_info.php?cPath=22&products_id=41

Wiikey σκετο

http://wii-repairs.com/osc/product_info.php?cPath=24&products_id=30

Κλιπ σκετο

http://wii-repairs.com/osc/product_info.php?cPath=21&products_id=49

Το site ειναι αξιοπιστο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...