Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, ένας φίλος αγόρασε πρόσφατα Wii και θέλει να το τσιπάρει. Το πρόβλημα είναι ότι δε βγάζουμε άκρη με το serial της κονσόλας και δε ξέρει τι chip να παραγγείλει. Το S/N είναι LEH173059133. Πήγα στο http://www.wiimod.gr/ και γράφει D2ckey / Wasabi / D2Pro Mod (D2C ή D2C2 chipset) ενώ εισάγωντας το S/N στο http://wiitracker.nintendo-scene.com/search.php μου βγάζει There is a 50% chance that your drive chip is a GC2-D2C - There is a 50% chance that the pins on your drive chip are not cut. Δεδομένου ότι μπορεί να καταστραφεί η κονσόλα με λάθος chip ή να το βάλει άδικα και να μη του δουλεύει θέλω τα φώτα σας. Έχει βάλει κανένας με παρόμοιο S/N chip και του δουλεύει κανονικά;

Δημοσ.
Καλησπέρα παιδιά, ένας φίλος αγόρασε πρόσφατα Wii και θέλει να το τσιπάρει. Το πρόβλημα είναι ότι δε βγάζουμε άκρη με το serial της κονσόλας και δε ξέρει τι chip να παραγγείλει. Το S/N είναι LEH173059133. Πήγα στο http://www.wiimod.gr/ και γράφει D2ckey / Wasabi / D2Pro Mod (D2C ή D2C2 chipset) ενώ εισάγωντας το S/N στο http://wiitracker.nintendo-scene.com/search.php μου βγάζει There is a 50% chance that your drive chip is a GC2-D2C - There is a 50% chance that the pins on your drive chip are not cut. Δεδομένου ότι μπορεί να καταστραφεί η κονσόλα με λάθος chip ή να το βάλει άδικα και να μη του δουλεύει θέλω τα φώτα σας. Έχει βάλει κανένας με παρόμοιο S/N chip και του δουλεύει κανονικά;

μη βάλεις τσίπ λέμεεεεεε,περίμενε κι εσύ 1-2 εβδομάδες.

Δημοσ.

καλησπερες σε ολους. κατα πασα πιθανοτητα θα ακουστω λιγο ακυρος,αλλα μπορει καποιος να με βοηθησει με την εγκατασταση wad αρχειων στο wii,η γενικοτερα ια homebrew apps? το προβλημα που εχω λογικα οφειλεται στη χρηση λαθος boot.elf αρχειου,αφου μετα το "κολλημα" στο z:tp η μαυρισμενη ο8ονη κολλαει σε ενα σημειο και βγαζει "couldn't read boot.elf" οποτε και τελειωνει. σορρυ αν σας κουραζω,και προκαταβολικα thx ια τη βοηθεια.:P

Δημοσ.

ρε παιδια, μια ηλιθια ερωτηση..

οταν λεμε wi fi στο wii τι εννοουμε?

παιζει λεει ο αλλος παιχνιδια με ολο τον κοσμο με wi fi..

ρε ειπαμε ειμαι ασχετος αλλα.. πως παιζεις online με wi fi?!

μια απλη συνδεση ιντερνετ του εχω βαλει, με τον ανταπτορα στο usb

που ειναι το wi fi????

EDIT:

λοιπον οκ οκ.. χαζομαρα μου οκ! :lol:

τωρα τις ειδα τις εναλλακτικες συνδεσεις! στα οψιονς,..,

αλλα εξακολουθω να ειμαι μπερδεμενος..

ποιο ειναι αυτο το εξαρτημα nintendo wi-fi usb connector?

απο που το αγοραζουμε και σε τι χρησιμευει?

εχω ενσυρματη lan συνδεση με το wii μου μεσω ρουτερ.

ο ρουτερ μου ειναι και wi fi.

μολις εκανα 2η συνδεση wi fi με τον ρουτερ μου, και το γουι συνδεθηκε και εκει κανονικα. την αποθηκευσα ως δευτερη συνδεση..

χρειαζομαι το nintendo wi-fi usb connector για να παιζω online με αλλους ή οχι?

μου αρκουν αυτες που εχω?

ειναι ο nintendo wi-fi usb connector γι αυτους που δεν μπορουν να εχουν internet μεσω lan?

που σκατα χρησιμευει? :cry:

Δημοσ.
Εχεις ηδη αυτο εννοεις??

http://www.chipsworld.co.uk/prodpage.asp?ProdID=14952

Αν ναι τοτε, http://wii.nintendo.de/12365.html

φιλε μου θενξ που απαντησες, αλλα ηδη εκανα εντιτ το προηγουμενο μου ποστ!

μπηκα στα λινκ και μου λυθηκαν μερικες αποριες αλλα..

μα καλα?

αφου εχω ιντερνετ στο wii μου ενσυρματα μεσω lan απ τον ρουτερ μου..

τα χρειαζομαι ολ αυτα τα wi-fi για να παιξω online ' ή oxi???? :confused:

υ.γ.

και κατι ακομα..

δεν εχω κανει register to wii μου

πρεπει να το κανω?

χρειαζεται?

Δημοσ.

Το Wii θα το συνδεσεις ειτε Ασυρματα με το wifi του ρουτερ σου είτε ΕΝσυρματα με την μεσω usb-lan adapter της Νιntendo.

Αν τωρα δεν εχεις ασυρματο ρουτερ και θες ασυρματη συνδεση με το wii τοτε πρεπει να βαλεις το wifi usb που δειχνεις παραπανω.ωστε μεσω του pc να στελνεις ασυρματα ινετρνετ στο wii.

Αφου το εχεις ηδη συνδεσει και εχει ιντερνετ το wii δεν χρειαζεσαι τιποτα αλλο.

Δημοσ.
Το Wii θα το συνδεσεις ειτε Ασυρματα με το wifi του ρουτερ σου είτε ΕΝσυρματα με την μεσω usb-lan adapter της Νιntendo.

Αν τωρα δεν εχεις ασυρματο ρουτερ και θες ασυρματη συνδεση με το wii τοτε πρεπει να βαλεις το wifi usb που δειχνεις παραπανω.ωστε μεσω του pc να στελνεις ασυρματα ινετρνετ στο wii.

Αφου το εχεις ηδη συνδεσει και εχει ιντερνετ το wii δεν χρειαζεσαι τιποτα αλλο.

ευχαριστω ρε Πανο

τα βρηκα τελικα ολα χθες το βραδυ μονος μου..

απλα φοβομουν να μπω ιντερνετ μεσω γουι, γιατι με τοσα τσιπαρισματα που του χω ριξει φοβαμαι και την σκια μου..

την εχω πατησει μια φορα με την 3.3Ε που δεν μ αφηνει να παιξω ssbb και φυσαω και το γιαουρτι..

χθες ξεσκιστηκα στο mario kart online που ειχε πολυ γελιο..

(τελικα κακο πραγμα να σαι νεουπας ρε πουστη μου!) :lol:

Δημοσ.
Wii Region Changer v1

Το Wii Region Changer v1 είναι ένα προγραμματάκι από τον Waninkoko με το οποίο

μπορείτε να μετατρέψετε το Wii σας σε PAL/NTSC/NTSC-J και να παίζετε όλα τα παιχνίδια

PAL/NTSC/NTSC-J στην κονσόλα σας.Αν η κονσόλα σας είναι PAL και θέλετε να παίξετε

ένα JAP(NTSC-J) Wii/Gamecube παιχνίδι τρέχετε το πρόγραμμα και αλλάζετε το Region.

Είναι πολύ απλό.

Κατεβάστε το από εδώ:

http://rapidshare.com/files/133672694/Wii-Region-Changer_v1.zip

This app changes the region of your wii by only changing a flag in settings.txt.

However this doesn't to a complete region change, because your system menus and channels all remain their old region.

This annoyed bushing and co because it equals a semi-brick (system settings cannot be accessed)

However there is an easy solution to repair the semi-brick.

1. use waninkokos downgrader to change your system menu to the appropriate region

2/3. get correct region Wii channels through Wii system updates and/or Shop Channel.

2/3. use dupe channel remover (or generic title uninstaller alternately) to remove wrong region channels.

My thoughts are, maybe the best use of this is for people to choose their favourite/ most convenient region, then install region free channels (freethewads). I figure this allow people to run their channels on any of the regions they swap to so that they don't have to muck around with steps 2/3.

So far some have confirmed (inc Arakon) that changing from PAL to NTSC will still NOT allow you to run NTSC VC games in 60Hz on your ex-pal wii.

Theoretically it should work if the games are NTSC (given that 50/60hz seems to be hardcoded to the rom/emulator).

But no-one has had any success with it yet, seems that maybe there is more work to be done regarding region change...

απο gbatemp.net ....

Δημοσ.

αυτό που είχε βγει είναι μούφα???

Δημοσ.
Πολύ πιθανό σύντομα να βγεί κάποιο custom firmware ή iso loader για το Wii.

Υπάρχει κάποια πηγή που μπορούμε να διαβάσουμε σχετικά?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...