Προς το περιεχόμενο

Nintendo Wii Hacking - mod/ backup/ homebrew topic [Ενημερώθηκε Αυγ 2011]

panther_512
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

A new and very easy Wii Disc dumper released

We can't imagine Nintendo will be too pleased with this release, but here it is. Nitrotux has released a new game backup application for the Wii that will all you to back up all Wii single layer, dual layer and GameCube games directly to the Wii's front SD card slot. Full details and a download are available at elotrolado.net.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Οχι, ειναι μια εφαρμογη με την οποια μπορεις να κανεις ενα αντιγραφο ενος Wii ή GameCube παιχνιδιου απο το drive του Wii στην SD καρτα μνημης του Wii.

Οχι, ειναι μια εφαρμογη με την οποια μπορεις να κανεις ενα αντιγραφο ενος Wii ή GameCube παιχνιδιου απο το drive του Wii στην SD καρτα μνημης του Wii.

ΟυυΟου...καλο!!!:P

εβαλα ενα wiikey+wii-clip.

1.πως μπορω να τσεκαρω αν το εκανα σωστα?

εκανα burn ενα ISO , Pal σε ενα dvd (dvd +r , δε ξερω αν εχει σημασια)

συμφωνα με ενα tutorial στο youtube . εβαλα το dvd στο wii , πανω αριστερα εμφανιστικε το σημα του παιχνιδιου.

πατησα START , εβγαλε ''licenced by nitendo''' , τα copyrights και κατι τετοια και μετα εβγαλε μηνυμα ''cannot be read , see the manual '' κατι τετοιο.

τι μπορει να φταιει???

Εγράφη στην χαμηλότερη δυνατή ταχύτητα, και δοκίμασε να χρησιμοποιήσεις DVD-R

παιδια καλησπερα

εχω τσιπαρει το (περσυνο) γουι μου με το γουικι..

χρησημοποιω dvd-r της prodisc και παει αψογα.. (διαβασα οτι και της verbatim λειτουργουν πολυ καλα)

το προβλημα μου ειναι σ ενα παιχνιδι που κατεβασα πριν λιγο απο τορρεντ, το [Wii]Super_Smash_Bros_Brawl[PAL][MULTi5][DVD5][WiiSOS.COM] το οποιο ειναι μονο 3.88gb ενω οι υπολιπες εκδοσεις του που βρισκω σε τορρεντ ειναι σχεδον διπλασιες σε μεγεθος..

δεν μου το παιζει με τιποτα.. :(

καπου διαβασα οτι εχουν αφαιρεθει βιντεο απ αυτη την εκδοση, γι αυτο ειναι και τοσο μικρη. κατεβαζω και την πληρη αν και δεν ξερω αν πρεπει να την καψω σε dual layer dvd για να παιξει..

ειχε κανεις παρομοιο προβλημα?

οποιος το χει κατεβασει και λειτουργει σωστα, ας δωσει τα φωτα του!

με την ευκαιρια να πω πως οσοι εχουν προβληματα συχρονισμου οθονης με αυτο το παιχνιδι, καπου διαβασα οτι πρεπει να πανε στις ρυθμισεις του γουι τους (οχι στις ρυθμισεις του παιχνιδιου) και να αλλαξουν την συχνοτητα της οθονης της τιβι στα 50 χερτζ..

ευχαριστω εκ των προτερων..

:)

Στο wiikey εχεις το τελευταιο firmware?

Αν οχι φταιει αυτο οποτε βρες το και βαλτο (1.9s).

Αν οχι δοκιμασε και με την κανονικη εκδοση την οποια θα γραψεις σε dual layer και βλεπεις.

Προσωπικα δεν το εχω δοκιμασει για να σου πω κατι παραπανω.

Οσο για τα Hz παιζει αυτο που λες αλλα δεν ειναι κατι δυσκολο.Μεσα στα setting του wii και για την ακριβεια στο Screen Settings.

Παίδες βγήκε ο 1ος dvd loader για να παίζεις τα νόμιμα backup σου χωρίς τσιπάκι.Δεν γνωρίζω αν λειτουργεί διότι δεν έχω μαζί μου το wii.Αν κάποιος παρ όλα αυτά θα ήθελε να το δοκιμάσει μπορεί να το κατεβάσει από εδώ:

[Wii Patch IOS Backup loader]

REQUIREMENTS:

- A Wii with firmware 3.2 or 3.3

- The Homebrew Channel

INSTRUCTIONS (for installer):

1 - copy folders "apps" and "wad" to the root of your SD card

2 - rename to "boot.elf" files that are in folders "blz-installer" and "blz-unistaller"

3 - run the installer

4 - load your backups without any chip

INSTRUCTIONS (for unistaller):

1 - run the uninstaller, finish!

DISCLAIMER:

This application has no guarantee, use at your own risk.

The Patch IOS30 does not modify any other IOS but you can brick your console if you turn off it during installation.

Wii Backup Loader PSPGR

Γεια χαρα σε ολους και κυριως στα παιδια που μας βοηθάνε στις απορίες μας.

Στο ζουμι. Εχω Wii με d2ckey.

Για να μην μακρυγορώ θα ήθελα να μου πει καποιος ποιοι είναι οι πιθανοί τρόποι να μου brickαρει το wii. Δηλαδη τι δεν πρεπει να κάνω.( Πχ με το homebre channel? Με το τελευταίο update to wii ? με κάποια συγκεκριμένα παιχνιδια? )

Υ.Γ. Επειδή σίγουρα είναι λυμένες οι απορίες μου σε προηγουμενα ποστ και επειδή τετοιες αποριες θα υπαρξουν και στο μέλλον θα προτινα σε καποιον που εχει το χρονο να φτιαξει εναν οδηγο η ενα ποστ τελως πάντων που θα τα τακτοποιουσε ολα αυτα για να μην τα ξαναγράφει ο καθένας.

Ευχαριστω εκ των προτέρων

tsakonas υπήρχαν 2 links το ένα από τα 2 ήταν με τα σωστά αρχεία το άλλο είχε ψεύτικα αρχεία(αλλά δεν σου χαλάνε το wii).Το ένα από τα 2 links δεν λειτουργούσε.Δεν έχω και το wii μου μαζί να το δοκιμάσω.Ακόμη και να είναι fake σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα θα κυκλοφορήσει το 1ο custom IOS που σου επιτρέπει να παίζεις PAL/NTSC/NTSC-J και backup παιχνιδιών σε οποιαδήποτε κονσόλα Wii.Αν έχεις σκοπό να αγοράσεις Wii αγόρασέ το από τώρα μην τυχόν και πέσεις σε καμιά κονσόλα με το τελευταίο firmware.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Χτές κυκλοφόρησε νέο firmware για το Wii 3.3Ev2 το οποίο μπλοκάρει όλα αυτά τα οποία βρήκε ο bushing τον τελευταίο καιρό.

Καλησπερα,Το original firmware upgrade πως γινεται?

Το εχουν ενσωματομενο τα παιχνιδια?

Μπορω να επιλεξω αν θα γινει ή οχι?

Αν πραγματι γινει softmodded 8α ειναι τελειο!

Καλημέρα παιδιά, είμαι νέο μέλος, και γράφτηκα γιατί είδα ότι έχετε πολύ καλή κοινότητα για το wii.

Είμαι λοιπόν νέος κάτοχος της κονσόλας και δεν έχω καταφέρει να βγάλω άκρη με τα chip. Πόσα ήδη υπάρχουν, με συγκολλήσεις, χωρίς, ποια chip ταιριάζουν σε ποια version του wii και όλα αυτά μου έχουν φανεί βουνό.

Μπορείτε να μου προτείνεται ποια είναι η πιο σίγουρη και αξιόπιστη λύση;

Και αν μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο κατάστημα για να το κάνω.

Σας ευχαριστώ πολύ.

http://www.wiimod.gr :)

Γεια σε ολους!νεος κατοχος wii προσπαθω να βρω ακρη με το τσιπαρισμα.αν μπορει καποιος απο θεσσαλονικη να pm να μου πει αν υπαρχει εδω καποιος που εγκαθιστα το chip?νεο μηχανημα,λογικα θα παει με wasabi η' D2Pro ετσι δεν ειναι?αυτη τη στιγμη ειναι σε 3.1 version.το forum ειναι παρα πολυ καλο και λυνει πολλες αποριες σχετικα με το wii.ευχαριστω πολυ!

Στο wiikey εχεις το τελευταιο firmware?

Αν οχι φταιει αυτο οποτε βρες το και βαλτο (1.9s).

Αν οχι δοκιμασε και με την κανονικη εκδοση την οποια θα γραψεις σε dual layer και βλεπεις.

Προσωπικα δεν το εχω δοκιμασει για να σου πω κατι παραπανω.

Οσο για τα Hz παιζει αυτο που λες αλλα δεν ειναι κατι δυσκολο.Μεσα στα setting του wii και για την ακριβεια στο Screen Settings.

εχω βαλει την 1.9S απο πριν.. δυστυχως δεν παιζει... :(

ξεχασα ν αναφερω οτι κατεβασα την μεγαλη εκδοση του παιχνιδιου, και την εκαψα σε DL verbatim dvd-r

αυτη μου βγαζει error #001

(to anefera se allo topik..)

:(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...