Προς το περιεχόμενο

Nintendo Wii Hacking - mod/ backup/ homebrew topic [Ενημερώθηκε Αυγ 2011]

panther_512
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Hacker gets Goldeneye running on Wii

Goldeneye on the Wii. A virtual console inject that actually works.

It turns out that Goldeneye does work with the Sin & Punishment emulator, you just need to hack it a bit. The secret is the opcodes.

It's working for the most part. Saving is broken, it doesn't remember anything if you exit. It also has occasional slow downs.

Multiplayer worked with two players, I haven't tried with three or four.

And finally, DON'T ASK ME WHERE TO GET THIS. After I add custom banners, it'll be posted in the usual places. Use google.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Mplayer on the Wii

Best way to watch Divx movies.

rOn has released a new version of his native port of MPlayer for the Nintendo Wii. MPlayer is one of the best open source multimedia players on the Internet which can handle a vast variety of media files including popular formats such as DIVX, XVID, AVI, MPEG, MPEG2, OGG, MP3 and WAV.

This new version adds support for USB Mass Storage devices, volume control and audio network streaming (shoutcast and mms). Sadly, due to the Nintendo Wiiʼs limitation of using USB v1.1 for itʼs USB interface it isnʼt fast enough to stream large movies, but works well playing audio files.

Whatʼs New?

- added USB storage support (USB reading is dead slow unfortunately, only good for MP3 files)

- added volume controls (Up/Down buttons on the wiimote)

- added wiimote buttons repeat during playback

- added preliminary test network streaming (shoutcast and mms)

- longer filename display in the file selection screen

- fix for widescreen aspect ratio (uses the Wii display settings)

- more audio playback fixes

Download: Here

Καλημέρα παιδιά, είμαι νέο μέλος, και γράφτηκα γιατί είδα ότι έχετε πολύ καλή κοινότητα για το wii.

Είμαι λοιπόν νέος κάτοχος της κονσόλας και δεν έχω καταφέρει να βγάλω άκρη με τα chip. Πόσα ήδη υπάρχουν, με συγκολλήσεις, χωρίς, ποια chip ταιριάζουν σε ποια version του wii και όλα αυτά μου έχουν φανεί βουνό.

Μπορείτε να μου προτείνεται ποια είναι η πιο σίγουρη και αξιόπιστη λύση;

Και αν μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο κατάστημα για να το κάνω.

Σας ευχαριστώ πολύ.

Παιδιά μόλις κυκλοφόρησε το 1ο custom firmware ^^ το μόνο που κάνει είναι να παίζεις Sega Genesis Roms από DVD χωρίς να έχεις κάποιο τσιπάκι.

ΟΟΟ! Φοβερά νέα! :-D Έχεις παραπάνω πληροφορίες? (κανένα site, αν υπάρχει δυνατότητα downgrade κλπ). Άντε τέτοια θέλω να ακούω! :lol::lol:

EDIT: http://www.youtube.com/watch?v=rVezf4Lu_ys&eurl=http://www.wikio.com/video/323148

Προσοχή!!!Μην ποστάρετε links καθώς είναι 100% παράνομο διότι είναι ένα τροποποιημένο IOS37 της Nintendo και προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα.

Ευχαριστώ που μου το είπες! :-) Έσβησα το link. To video το άφησα :P

Καλημέρα!

Λέω μέσα στις επόμενες ημέρες (αν όχι αύριο) να φτιάξω και το δικό μου wii, αλλά επειδή είμαι με σύνδεση μέσω κινητου ( #@$@#% τον Γέρακά μου #@!$@#$) μήπως υπάρχει κάποιος εδώ τριγύρω να με "βοηθήσει" λίγο με τα "backups" ? :-) :-) :-)

εβαλα ενα wiikey+wii-clip.

1.πως μπορω να τσεκαρω αν το εκανα σωστα?

εκανα burn ενα ISO , Pal σε ενα dvd (dvd +r , δε ξερω αν εχει σημασια)

συμφωνα με ενα tutorial στο youtube . εβαλα το dvd στο wii , πανω αριστερα εμφανιστικε το σημα του παιχνιδιου.

πατησα START , εβγαλε ''licenced by nitendo''' , τα copyrights και κατι τετοια και μετα εβγαλε μηνυμα ''cannot be read , see the manual '' κατι τετοιο.

τι μπορει να φταιει???

Καλημέρα!

Λέω μέσα στις επόμενες ημέρες (αν όχι αύριο) να φτιάξω και το δικό μου wii, αλλά επειδή είμαι με σύνδεση μέσω κινητου ( #@$@#% τον Γέρακά μου #@!$@#$) μήπως υπάρχει κάποιος εδώ τριγύρω να με "βοηθήσει" λίγο με τα "backups" ? :-) :-) :-)

Τη ακριβως εννοεις?Για το ποιο τσιπακακι θα σου κανει εσενα?Πες μας λιγακι για την κονσολα δλδ τη τσιπ εχει...D2A,D2B,D2C,D2C2???

Εαν δεν γνωριζεις μπορεις να βαλεις εδω το serial number τις κονσολας σου και να μας πεις τη σου ειπε.Μπορεις ακομα να το συγκρινεις κ με τις εικονες που εχει για να δεις αν σιγουρο αυτο που σου ειπε.

εβαλα ενα wiikey+wii-clip.

1.πως μπορω να τσεκαρω αν το εκανα σωστα?

εκανα burn ενα ISO , Pal σε ενα dvd (dvd +r , δε ξερω αν εχει σημασια)

συμφωνα με ενα tutorial στο youtube . εβαλα το dvd στο wii , πανω αριστερα εμφανιστικε το σημα του παιχνιδιου.

πατησα START , εβγαλε ''licenced by nitendo''' , τα copyrights και κατι τετοια και μετα εβγαλε μηνυμα ''cannot be read , see the manual '' κατι τετοιο.

τι μπορει να φταιει???

Το δοκιμασες κ αλλες φορες?Εμενα μου τυχαινει να βαζω το dvd και να μου βγαζει error

αλλα μετα βγαζω το dvd κλεινω τη κονσολα κ το δοκιμαζω ξανα κ δουλευει(μαλλον δεν κολλαει καλα το κλιπακι μου στη κονσολα δεν ξερω)

Δοκιμασε να καψεις το παιχνιδι ξανα με το imgburn στην πιο χαμηλη ταχυτητα 2χ,4χ σε κατα προτιμηση verbatim dvd-r.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...