Προς το περιεχόμενο

Nintendo Wii Hacking - mod/ backup/ homebrew topic [Ενημερώθηκε Αυγ 2011]

panther_512
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ειδα το smash bros brawl και είναι duallayer. γραφεται κανονικά με imgburn.

Είναι παλίο ή καινούριο αυτο?

Σήμερα βγήκε το brawl σε pal. Το κατεβάζω τώρα (7.85 GB). Ναι είναι η καινούργια έκδοση που βγαίνει αύριο στα μαγαζιά :lol:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν ξέρω... Εγώ πάντως έχω +R αλλά κατεβαίνει με 2 kb άρα σε 4 εβδομάδες που θα το έχω θα σου πω αν μου δούλεψε. Ξέρεις κάποιο site που να κατεβάζεις με κανονικές ταχύτητες? (στείλε μου pm αν είναι)

Παραθέτω κειμενο όπως ακριβώς το βρήκα. :

I got it work on a PAL wii with 3.2E ver and Wiikey 1.9g. This is how I did it

1. Unrar the Iso file

2. If you donʼt have img burn, just download the latest version from http://www.imgburn.com/index.php?act=download and choose you language

3. Open img burn and choose "Write image file to disc"

4. Browse for the file.

5. **DO NOT SKIT THIS STEP**

Go to tools menu -> settings -> write -> and in the options on the right side, you see the head text "Layer Break (For DL media)", Click in the box that says "User Specified" and enter "2084960". Then press OK

6. And then you shall change the write speed down to 2,4x

7. Now burn! It will take a while, about 40mins

**REMEMBER**

Use a Verbatim DVD+ DL

NOT any other brand or a DVD- I think it donʼt going to work though. I think that the wii console has kind of the same disc reed system like xbox, so donʼt take that risk.

Εγώ πάντως θα πώ οτί με verbatim-R και imgburn ό,τι και να έχω κάψει παίζει σφαίρα. Και τα γράφω σε μάξ ταχύτητα και δεν κάνω verify.. Aκομα kai to brawl.

ρε παιδια εμενα γιατι δεν μου το γραφει?ακολουθησα της οδηγιες με verbatim dvd+r αλλα κολλαει οταν παταω burn και αν το αφησω βγαζει error..γενικα αργει απιστευτα ακομη και αν πατησω cancel..καποιες φορες βγαζει αυτο finalise disk failed..reason:write error..και καποιες αλλες οταν το αφηνω αυτα:I/O Error,Scisi status:0x02,Interpretetion:Check condition,Interpretation:Invalid Adress for write..και καποια αλλα εχω dvd writer lg

καμια ιδεα?

Το Brawl PAL έχει update? Αν ναι έχει την 3.2 ή την 3.3? Γιατί δεν θέλω 3.3... Αν είναι να βάλω wiibrickblocker. Περιμένω με ανυπομονησία απάντηση γιατί σε 5 λεπτά τελειώνει το download :-D

Υ.Γ.: Θα το γράψω με τις οδηγίες που δίνει ο Socratis_g

EDIT: Το έγραψα χωρίς να του κάνω τίποτα με τις οδηγίες του Socratis_g και παίζει τέλεια! Δεν κολάει (ούτε ο Mario που crashαρε το παιχνίδι)

New Sega Saturn emulator for Wii that can run a few commercial games

An unofficial Alpha has been released of Yabuse for the Wii. This is a SEGA Saturn emulator for Wii and can run a small number of commercial games at usable speeds (5-10fps) where it is possible to play the game. More at Wiibrew.org.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...