Προς το περιεχόμενο

Nintendo Wii Hacking - mod/ backup/ homebrew topic [Ενημερώθηκε Αυγ 2011]

panther_512
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δυστυχώς μου πετάει σε άσχετες στιγμές ότι δεν μπορεί να διαβάσει το dvd. Πρέπει να το γράψω σε άλλη μάρκα. Για την ιστορία το dvd είναι TDK DVD+R

Τα TDK τα κοψα πριν μερικά χρόνια γιατί είχα πετύχει 2 εκδόσεις, 1 Α' ποιότητας MADE IN JAPAN και 1 ΓΑΜΑ ποιότητας Made in India.

Από τότε YUDEN και ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ, δε με έχει απογοητεύσει ούτε 1.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

σε ΥUDEN dvd+r με εγγραφή 2χ με το imgburn μου παίζουν καμμιά 10αριά που έχω γράψει ως τώρα

Tayo +r τα γράφω με Imgbrn 4χ, έχω γράψει 100+ και δεν έχει χαλάσει κανένα!

Παιδιά, στις προηγούμενες σελίδες διάβασα για το WiiClip, είναι όντως τόσο εύκολο να το εγκαταστήσει ο οποιοσδήποτε; δεν χρειάζεται κολλήσεις ή κάτι τέτοιο; Πόσο περίπου κοστίζει και τι τσιπάκι χρειάζεται για κονσόλες που αγοράστηκαν πριν περίπου ένα μήνα;

Έχει βγει καινούριο update στο Wii αλλά λένε πως σβήνει το twilight hack save και διάφορα άλλα saves που έχουν προέλθει από "περιέργες" εφαρμογές. Όσοι θα κάνετε update, προσέξτε.

Twilight Hack protection already beaten

Nintendo's going to have to devise more minor Mii Channel upgrades, because they'll have more homebrew-killing attempts to barely camouflage. Almost immediately after the new Wii Menu 3.3 software went up and killed the Twilight Hack, coders at the HackMii blog figured out what the new code was: surprisingly, it was targeted specifically at the one Twilight Princess bug that enables homebrew loading. And they found bugs in that.

Soon after, they wrote up some code that exploits the bugs in the new security code, and allows them to "fool their check into ignoring the TP hack." They have yet to release the fix, but at least we can stop panicking until the next update.

The blog post goes into explicit detail about Nintendo's update code, and it's interesting reading even if you know nothing about programming. We know this firsthand.

Twilight Hack protection already beaten

Nintendo's going to have to devise more minor Mii Channel upgrades, because they'll have more homebrew-killing attempts to barely camouflage. Almost immediately after the new Wii Menu 3.3 software went up and killed the Twilight Hack, coders at the HackMii blog figured out what the new code was: surprisingly, it was targeted specifically at the one Twilight Princess bug that enables homebrew loading. And they found bugs in that.

Soon after, they wrote up some code that exploits the bugs in the new security code, and allows them to "fool their check into ignoring the TP hack." They have yet to release the fix, but at least we can stop panicking until the next update.

The blog post goes into explicit detail about Nintendo's update code, and it's interesting reading even if you know nothing about programming. We know this firsthand.

Αναμενόμενο!

Για την ερώτηση μου κανείς; δεκτά και ΠΜ!:-D:-D:-D:-D

Παιδιά, στις προηγούμενες σελίδες διάβασα για το WiiClip, είναι όντως τόσο εύκολο να το εγκαταστήσει ο οποιοσδήποτε; δεν χρειάζεται κολλήσεις ή κάτι τέτοιο; Πόσο περίπου κοστίζει και τι τσιπάκι χρειάζεται για κονσόλες που αγοράστηκαν πριν περίπου ένα μήνα;

Χρειάζεται να κολλήσεις το τσιπ στο wiiclip. Μετά πιέζεις το wiiclip απάνω στην πλακέτα του wii και μπαίνει. Άρα δεν κολλάς τίποτα πάνω στο wii. Αυτά στα λέω από ότι έχω δει ψάχνοντας στο internet, δεν έχω βάλει wiiclip εγώ (έχω wiikey :lol:). Ελπίζω να τα λέω σωστά, αν όχι διορθώστε με :-).

Βγήκε το καινούργιο Twilight Hack σθμβατό με την 3.3 έκδοση του firmware.

twilighthack01beta1fc9.png

http://wiibrew.org/wiki/Twilight_Hack

http://hackmii.com/2008/06/twilight-hack-v01beta1

Δεν το έχω δοκιμάσει γιατί δεν έχω βάλει την 3.3... Αλλά είμαι σίγουρος ότι δουλεύει :-D

Χρειάζεται να κολλήσεις το τσιπ στο wiiclip. Μετά πιέζεις το wiiclip απάνω στην πλακέτα του wii και μπαίνει. Άρα δεν κολλάς τίποτα πάνω στο wii. Αυτά στα λέω από ότι έχω δει ψάχνοντας στο internet, δεν έχω βάλει wiiclip εγώ (έχω wiikey :lol:). Ελπίζω να τα λέω σωστά, αν όχι διορθώστε με :-).

Γενικότερα, βάσει κόστους ή συμβατότητας τι συμφέρει;

Θέλω να πω με το WiiClip γλυτώνεις την επέμβαση ενός τρίτου στο Wii και είναι πιθανό αν συμβεί κάτι κακό να καλυφθείς από την εγγύηση.

Με ένα τσιπάκι τύπου WiiKey που λογικά θα σ'το τοποθετήσει κάποιος άλλος, έχεις καθόλου χαμηλότερο κόστος;

Γενικότερα, βάσει κόστους ή συμβατότητας τι συμφέρει;

Θέλω να πω με το WiiClip γλυτώνεις την επέμβαση ενός τρίτου στο Wii και είναι πιθανό αν συμβεί κάτι κακό να καλυφθείς από την εγγύηση.

Με ένα τσιπάκι τύπου WiiKey που λογικά θα σ'το τοποθετήσει κάποιος άλλος, έχεις καθόλου χαμηλότερο κόστος;

Μην σκέφτεσαι WiiKey είναι μόνο για τις κονσόλες του 2006. Εσύ αν το πήρες τώρα θέλεις D2pro. Με το Wiiclip δεν επεμβαίνεις στην κονσόλα άρα (λογικά) έχεις εγγύηση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...