Προς το περιεχόμενο

Nintendo Wii Hacking - mod/ backup/ homebrew topic [Ενημερώθηκε Αυγ 2011]

panther_512
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στα homebrew του homebrew channel το wii64 και το tetris δουλεύουν με wiiremote? Αν ναι πως? Γιατί στο tetris ούτε που συνδέεται ενώ στο wii64 συνδέεται και μετά δεν κάνει τίποτα... Ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Παιδια αποφάσισα να τσιπάρω το Wii μου, που μπορώ να βρω κάποιον (μαγαζί η ιδιώτη) που να αναλάβει κάτι τέτοιο? Θα στείλω το Wii + το τσιπάκι (D2CPro με Wii Clip) και θα μου το εγκαταστήσει μονο. Ξέρετε κανένα μαγαζί που κανει καλή δουλειά? Ισως χρειαστεί να το αφαιρέσω στο μέλλον.

Πείτε μου με πμ ή reply εδώ

Saturn Emulator For The Wii

I have compiled the Yabause Saturn Emulator for the Wii From the latest CVS Sources using DevkitPro r15.

Instructions:

Place a valid Saturn Bios image in the root of your SD card, with the filename "bios.bin"

The ISO's for the games you want to play must be stored on the root SD card, in the BIN/CUE format, with the cue file names game.cue

Upon launching these files and automatically run.

The Power Button on the Wii quits the EMU and returns to the launcher.

The Reset button resets the emulated Saturn

NOTE: REQUIRES USB KEYBOARD FOR INPUT. DOES NOT SUPPORT GAMECUBE CONTROLLER, OR WIIMOTE.

Βγήκε Quake 1 port. Παίζει κανονικά μέσω homebrew channel.

Επίσης βγήκε και πρόγραμμα που λέγεται SD Explorer v0.8 και όπως καταλαβαίνετε είναι εξερευνητής της SD. Δημιουργείς φακέλους, σβήνεις, κλπ.

Καλημέρα αν κατάλαβα καλά από τα προηγούμενα το καλύτερο chip είναι το D2Cpro Chip με Wii Clip.Έχω δίκιο η έχετε να μου προτείνετε κάτι άλλο ?

Μπορείται να μου πείτε μερικά μαγαζία στην αθήνα που μπορώ να το βρώ ?

Πόσο περίπου να υπολογίζω με την τοποθέτηση ?

Ευχαριστώ πολύ.

Ναι το καλυτερο ειναι το D2Pro.Να παρεις μαζι και ενα clip ωστε να ειναι ευκολο στην εγκατασταση!!!

Παίδες μια βοήθεια. Έχω ένα iso αρχείο (με σωστό μέγεθος 4699979776 B) το οποίο λέει είναι scrubbed. Το έγραψα έτσι σε ένα δισκάκι dvd+r αλλά δεν αναγνωρίζεται. Τι κάνω λάθος?

Παίδες μια βοήθεια. Έχω ένα iso αρχείο (με σωστό μέγεθος 4699979776 B) το οποίο λέει είναι scrubbed. Το έγραψα έτσι σε ένα δισκάκι dvd+r αλλά δεν αναγνωρίζεται. Τι κάνω λάθος?

1. Γράψτο με τη μικρότερη δυνατή ταχύτητα (βάλε x1 και θα πάει μόνο του)

2. Έχεις τσιπάκι? :P

Ναι ρε το τσιπάκι, και έλεγα τι λείπει, τι λειπει....:P

Δεν πιστεύω να θέλει καμιά αναβάθμιση 1.9s στο wiikey για να παίξει. Είναι το μπουμ μπλοξ (παλ)

Ναι ρε το τσιπάκι, και έλεγα τι λείπει, τι λειπει....:P

Δεν πιστεύω να θέλει καμιά αναβάθμιση 1.9s στο wiikey για να παίξει. Είναι το μπουμ μπλοξ (παλ)

Γράψτο σε x1... Κάποιοι λένε ότι θέλει dvd-r αλλά εγώ έχω ~30 παιχνίδια όλα σε dvd+r και τρέχουν όλα τέλεια. Για να καταλάβεις αν θέλει 1.9s, βάλτο μέσα και αν μόλις αρχίσει (αφού μπεις στο παιχνίδι) σου βγάλει error 001 Unauthorised device have been detected και κάτι τέτοια τότε θέλει. Αν όχι είσαι καλά. Αλλά σου προτείνω να κάνεις το 1.9s για να παίζουν όλα. Εγώ το έχω σε κλώνο wiikey και δεν έχει πάθει τίποτα. Αντιθέτως τρέχει τέλεια τα πάντα :-D. Ελπίζω να βοήθησα.

EDIT: Επίσης σου προτείνω να τα γράφεις με imgburn. Δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα.

Οπως σου τα ειπε ο φιλος,

1.imgburn

2.χαμηλη ταχυτητα(το 1Χ το θεωρω τραγικο/υπερβολικο/@#$@#$ 2Χ καλυτερα, αν και εγω κατω απο 4Χ δεν παω με τιποτα)

3.δοκιμασε και σε dvd-r αφου το εχεις απορια,ακομα αλλαξε και μαρκα dvd-r.Ειχα πεσει σε παρτιδα TDK dvd-r και οτι εγραφα δεν επαιζε που θενα.Μια 25αδα στα σκουπιδια.Απο mediamarkt ηταν (ενημερωτικα;))

4. τεταρτο αλλα κανονικα πρωτο κανε το update του wikey

5.Ενας φιλος απο εδω μεσα ειπε οτι το ειχε κανα 10λεπτο μεσα και του το αναγνωρισε!!!!Αβυσσος...

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά. Το έγραψα με 2.4χ (μέχρι τόσο πήγαινε το nero) και το διάβασε κανονικά, αλλά μου πέταξε το error 001. Οπότε γράφω την αναβάθμιση 1.9s pal για να δούμε...

Edit: Success!!! Ευχαριστώ παιδια, πάω να παλιμπαιδίσω τώρα!

Οπως σου τα ειπε ο φιλος,

1.imgburn

2.χαμηλη ταχυτητα(το 1Χ το θεωρω τραγικο/υπερβολικο/@#$@#$ 2Χ καλυτερα, αν και εγω κατω απο 4Χ δεν παω με τιποτα)

3.δοκιμασε και σε dvd-r αφου το εχεις απορια,ακομα αλλαξε και μαρκα dvd-r.Ειχα πεσει σε παρτιδα TDK dvd-r και οτι εγραφα δεν επαιζε που θενα.Μια 25αδα στα σκουπιδια.Απο mediamarkt ηταν (ενημερωτικα;))

4. τεταρτο αλλα κανονικα πρωτο κανε το update του wikey

5.Ενας φιλος απο εδω μεσα ειπε οτι το ειχε κανα 10λεπτο μεσα και του το αναγνωρισε!!!!Αβυσσος...

Για το νούμερο 2: Και εμένα το 4Χ είναι το χαμηλότερο :P

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά. Το έγραψα με 2.4χ (μέχρι τόσο πήγαινε το nero) και το διάβασε κανονικά, αλλά μου πέταξε το error 001. Οπότε γράφω την αναβάθμιση 1.9s pal για να δούμε...

Edit: Success!!! Ευχαριστώ παιδια, πάω να παλιμπαιδίσω τώρα!

Έτσι μπράβο! Καλό παιχνίδι!!! Εγώ τον τελευταίο καιρό όλο wii παίζω (αχ ενώ έχω εξετάσεις :devil:)... Αλλά εγώ φταίω... Άρχισα το Zelda και δεν μπορώ να μην το τελειώσω είναι φοβερό :-D Βγαίνει και το PAL SSBB σε λίγο(όχι ότι δεν έχουμε και το NTSC).... Έχει να πέσει κάψιμο (έρχεται και καλοκαίρι ;))

Δυστυχώς μου πετάει σε άσχετες στιγμές ότι δεν μπορεί να διαβάσει το dvd. Πρέπει να το γράψω σε άλλη μάρκα. Για την ιστορία το dvd είναι TDK DVD+R

Δυστυχώς μου πετάει σε άσχετες στιγμές ότι δεν μπορεί να διαβάσει το dvd. Πρέπει να το γράψω σε άλλη μάρκα. Για την ιστορία το dvd είναι TDK DVD+R

Προφανώς έχεις ψεύτικα TDK.Άνοιξε το imgburn/dvd decrypter και πες μας τις πληροφορίες που σου εμφανίζει.Την είχα πατήσει κι εγώ με μια ολόκληρη 25άδα από ψεύτικα TDK.Καλό θα ήταν να χρησιμοποιείς DVD-R πάντως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...