Προς το περιεχόμενο

Nintendo Wii Hacking - mod/ backup/ homebrew topic [Ενημερώθηκε Αυγ 2011]

panther_512
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ποιό κανάλι προτείνετε για εύκολη εγκατάσταση των wads? Για να μην χρειάζεται κάθε φορά να βάζουμε το Zelda Twilight Princess.

Homebrew channel και WAD MANAGER

http://gbatemp.net/index.php?showtopic=88022

Αν έχεις chip δε θα χρειαστείς ποτέ το zelda.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Homebrew channel και WAD MANAGER

http://gbatemp.net/index.php?showtopic=88022

Αν έχεις chip δε θα χρειαστείς ποτέ το zelda.

Έβαλα το homebrew channel αλλά δεν κάνει κάτι. Μου βγαίνει η οθόνη με τις μπουρμπουλήθρες. Εκεί δεν έχει κάποια επιλογή. Όσο για το wad manager, είναι σε μορφή elf. Θα πρέπει να το γράψω σε dvd? Πως θα ξεκινήσει και αυτό?

Δεν έχω και πολλές γνώσεις περί hacking.

θα πρέπει να το βάλεις το wad manager μέσα στο φάκελο apps και να το μετονομάσεις σε boot.elf στο φάκελο του και θα το δεί σαν εφαρμογή

θα πρέπει να το βάλεις το wad manager μέσα στο φάκελο apps και να το μετονομάσεις σε boot.elf στο φάκελο του και θα το δεί σαν εφαρμογή

Ευχαριστώ.

ξέρει κανείς να μου πεί για τους emulators snes9x και sdlmame τους έχω εγκαταστήσει μέσα στο homebrew channel αλλά ενώ ξεκινάνε κανονικά δεν παίζουν τα roms στο snes9x δοκίμασα να τα βάλω σε ένα φάκελο snes9x/roms είτε στο root είτε μέσα στο φάκελο που είναι το boot.elf τίποτα. στο sdlmame ξεκινάει το παιχνίδι μετά από 10 ώρες αλλά κολλάει στην αρχική οθόνη πρέπει να πατήσω κάποιο κουμπί? κάπου διάβαζα για το (x) αλλά είναι τόσο αργό που δεν το βλέπω να πάει πουθενά. κρίμα ειδικά το mame θα ήταν φοβερό.

χρειάζεσαι τσιπάρισμα... για να παίξεις αντιγραφές, τις οποίες μπορείς να τις βρεις εύκολα στο ιντερνετ.

Το τσιπάκι το παραγγέλνεις απο εξωτερικό, και μέσω ενός κλιπ κουμπώνει μέσα στο wii

ξέρει κανείς να μου πεί για τους emulators snes9x και sdlmame τους έχω εγκαταστήσει μέσα στο homebrew channel αλλά ενώ ξεκινάνε κανονικά δεν παίζουν τα roms στο snes9x δοκίμασα να τα βάλω σε ένα φάκελο snes9x/roms είτε στο root είτε μέσα στο φάκελο που είναι το boot.elf τίποτα. στο sdlmame ξεκινάει το παιχνίδι μετά από 10 ώρες αλλά κολλάει στην αρχική οθόνη πρέπει να πατήσω κάποιο κουμπί? κάπου διάβαζα για το (x) αλλά είναι τόσο αργό που δεν το βλέπω να πάει πουθενά. κρίμα ειδικά το mame θα ήταν φοβερό.

To MAME είναι πάρα πολύ αργό στο loading αλλά μετά είναι όλα ΟΚ.Όπως

σε κάθε κονσόλα το ΜΑΜΕ για να ξεκινήσει εκεί που λέει Press OK πρέπει να κάνεις ένα κύκλο από το χειριστήριο.Το SNES ίσως χρειάζεται amecube controller.

Εγώ πάντως χτες που το δοκίμασα το snes9x μου δούλεψε μια χαρά. Φτιάχνεις έναν φάκελο πχ :SD\Snes9x\roms και :SD\Snes9x\saves και μετά στο menu του επιλέγεις κάπου που λέει Select game/rom κάτι τέτοιο. Και μετά εφώσον βρει τα roms στον φάκελο αυτόν, επιλέγεις από το menu Play game (την πρώτη επιλογή). Και μπορείς κιόλας να παίξεις με το wii remote οριζόντια αλλά και με το Nunchuk μαζί. Δεν έχω classic controller για να δοκιμάσω αν δουλεύει και με αυτό. Από ότι παρατήρησα πάντως τα γραφικά ήταν πολύ καλά με 480p και μου φαινόταν πιο καθαρό από του Virtual Console. Πχ το Super Metroid μου φαινόταν πιο ωραίο. Ψάξτε το και εσείς και πείτε εντυπώσεις.

Σας παρακαλώ δώστε μια βοήθεια...εχω μπεί βγεί και διαβάσει gbatemp maxconsole κλπ αλλά άκρη δεν έβγαλα..πλεόν λόγω δουλειάς δεν εχω ούτε χρόνο ούτε μυαλό καθαρό όπως παλιά να ψαχουλέψω και να ξημερωθώ...οπότε υπάρχει τπτ σε έτοιμο dvd που να το βάλω στο wii και να μου περάσει αυτόματα emulators και εφαρμογούλες ή παιχνίδια; κοινώς έτοιμο φαγητό ή μόνο με TP hack και ένα ένα κλπ. κάτι σε all in one pack αν παίζει. (εχω wiikey). Μια διευκρίνηση εφόσον βάλω το homebrew channel κλπ τι πρέπει να ξεχάσω από την κονσόλα; να την εχω μόνιμα εκτός δικτύου; να μην ξανακάνω αναβάθμιση; τι χάνω με άλλα λόγια; Ευχαριστώ πολύ

Σας παρακαλώ δώστε μια βοήθεια...εχω μπεί βγεί και διαβάσει gbatemp maxconsole κλπ αλλά άκρη δεν έβγαλα..πλεόν λόγω δουλειάς δεν εχω ούτε χρόνο ούτε μυαλό καθαρό όπως παλιά να ψαχουλέψω και να ξημερωθώ...οπότε υπάρχει τπτ σε έτοιμο dvd που να το βάλω στο wii και να μου περάσει αυτόματα emulators και εφαρμογούλες ή παιχνίδια; κοινώς έτοιμο φαγητό ή μόνο με TP hack και ένα ένα κλπ. κάτι σε all in one pack αν παίζει. (εχω wiikey). Μια διευκρίνηση εφόσον βάλω το homebrew channel κλπ τι πρέπει να ξεχάσω από την κονσόλα; να την εχω μόνιμα εκτός δικτύου; να μην ξανακάνω αναβάθμιση; τι χάνω με άλλα λόγια; Ευχαριστώ πολύ

Εγώ θα σου πρότεινα να μην ψάχνεις για dvd γιατί στα dvd είναι όλα προκαθορισμένα και δεν μπορείς να τα αλλάξεις. Για παράδειγμα εγώ είχα παλιά ένα dvd με χ emulators και με x roms. Αλλά όμως αυτές οι εκδόσεις των x emulators ήταν του gamecube και όχι του wii και τα roms ήταν κάποια συγκεκριμένα που μπορεί να μην τα ήθελες. Γι'αυτό λοιπόν καλύτερα είναι να βάλεις το homebrew channel που θα το βρεις σε wad μορφή, θα το εγκαταστήσεις με το Twilight Hack και μετά εφώσον το έχεις εγκατεστημένο, θα ψάξεις και θα βρεις τα apps του (scummvm, wii64, κλπ). Με αυτόν τον τρόπο αντιγράφεις στον φάκελο apps την κάθε εφαρμογή που σε ενδιαφέρει, πχ genplus (βλ. παραπάνω ^) και προσέχεις το xxx.dol να το κάνεις rename σε boot.dol ώστε να ξεκινήσει μέσω του homebrew channel. Φτιάχνεις και έναν φάκελο roms και βάζεις όσα roms σε ενδιαφέρουν.

Καλημέρα αν κατάλαβα καλά από τα προηγούμενα το καλύτερο chip είναι το D2Cpro Chip με Wii Clip.Έχω δίκιο η έχετε να μου προτείνετε κάτι άλλο ?

Μπορείται να μου πείτε μερικά μαγαζία στην αθήνα που μπορώ να το βρώ ?

Πόσο περίπου να υπολογίζω με την τοποθέτηση ?

Ευχαριστώ πολύ.

nkarafo ευχαριστώ για τις συμβουλές.Όπως είπα τα ξέρω αυτά που αναφέρεις..ποτέ δεν είμουν τον προκαθορισμένων ρυθμίσεων κλπ αλλά πλέον κατάλαβα πόσο πολύτιμος και ακριβός είναι ο χρόνος μου.Μια δοκιμή θέλω να δω τι είναι τέλος πάντων ολο αυτό το homebrew σκηνικό στο wii. Έτσι και αλλιώς ξέρω οτι με το που θα εμφανιστεί το channel και χαρώ που μπήκε δεν πρόκειτε να το ανοίξω ποτέ. xbox,psp,wii και πόσα άλλα έτσι κάθοντε με τους μήνες και σκονίζοντε. Απλά αν γίνεται εύκολα και γρήγορα και χωρίς μεγάλους κινδύνους για την κονσόλα τότε ας το επιχειρήσω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...