Προς το περιεχόμενο

Nintendo Wii Hacking - mod/ backup/ homebrew topic [Ενημερώθηκε Αυγ 2011]

panther_512
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

USB Storage Status

I'm currently working on USB mass storage support for the Wii and just wanted to give you an update of my current status.

I've released (again) two or three semi-public betas in #wiidev to be able to test the code with a few more devices and already fixed a few compatibility issues.

Most storage devices seems to be working now and there are only a few that fail at the initialization that I still got to fix.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ειμαι λιγο ασχετος με το θεμα του chip και θελω να ρωτησω αν εχει βγει κανενα chip σε στυλ cd(φορτωνεις - βγαζεις - φορτωνεις backup). ειμαι κατοχος ενος wii δεν το εχω πειραξει ακομα αν και ειμαι στο ψησιμο...

και αν δεν υπαρχει τετοια πατεντα δεν υπαρχει κανενα chip που να μην χρειαζετε κοληση?απλα ετσι να κουμπονει πανω στην πλακετα..(πχ ο τυπος απλα το πιεζει και τελος...

http://www.youtube.com/watch?v=cotulOLG-JU

γενικα τι αλλα hack εχουν βγει ?

thanks για τον χρονο σας...

ναι ρε παιδιά!!

υπάρχει κανά τσιπάκι που να μπαίνει χωρίς κολλήματα?

να μπορει να το βάλει ένας άσχετος σαν και μένα?

αν ξέρει κανείς κανέναν καλό παλικάρι που τσιπάρει στο κέντρο Αθήνας, ας μου στείλει pm

συγγνώμη για τους όρους του φορουμ, αλλά δεν θέλω να το δώσω σε κανά άσχετο!

Έχω και εγώ 1 ερώτηση. Ένας φίλος μου θέλει να αγοράσει wii σε κανα μήνα. Κάπου είχα διαβάσει για κάτι καινούρια wiis που δεν τσιπάρονται (wiinewz νομίζω). Υπάρχει περίπτωση να μην τσιπάρεται (γιατι αν δεν μπορει να παίξει backups δεν αξίζει) η είναι απλώς φήμη? Ευχαριστώ! :-)

Μια ερωτηση. Εχω ακουσει πως αν κανεις update σε chiparismeno wii υπαρχει περιπτωση να κολλήσει (αχρηστευθει) Μπορει καποιος να το κανει ψιλα?

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Παιδια τωρα που η infectus εβγαλε firmware για argon και infectus2 ωστε να παιζει και d2b κονσολες αλλα επισης και η D2Pro τη εχετε να προτεινεται?

Να σημειωσω επισης οτι ασχολουνται τωρα και με τις νεες κονσολες οι moders τις D2C2 εαν δεν κανω λαθος

Μπορειται να δειται εδω πληροφοριες αλλα και εδω

Μόλις το κάνεις εγκατάσταση αποθηκεύει στην flash ένα νέο kernel του Wii αν θυμάμαι το λένε IOS371 είναι αργά τώρα για να κάθομαι να ψάχνω :P

το οποίο αποτρέπει το trucha exploit.Με απλά ελληνικά ξεχνάς τα κατεβασμένα VC games και κάθε είδους homebrew channel.

Ακόμη και να το έκανες update δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμη για κάποιο λόγο.

Η nintendo μπορεί να το ενεργοποιεί όταν βάζεις κάποιο καινούριο παιχνίδι.

Έχετε παρατηρήσει κάποιες φορές που βάζετε ένα παιχνίδι και λέει Updating και κάνει πολύ γρήγορα;Στην ουσία δεν κάνει update(άν έχεις ήδη το τελευταίο update)αλλά ενεργοποιεί το νέο IOS.Ο Bushing πιστεύει ότι θα το ενεργοποιήσει η Nintendo με την ευρωπαική έκδοση του SSBB.

Νομίζω πως έχει πλέον επιβεβαιωθεί από ξένες πηγές ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με την αναβάθμιση, είτε με το TP hack, είτε με το WiiKey κλπ γενικότερα. ΑΛΛΑ όρκο δεν παίρνω...:

Ερωτήσεις!

1. Παρ'όλο που έκανα το 3.2 update (έχω Wiikey 1.9g), όταν έβαλα το Mario Kart, μου ζήτησε (και έκανε) ένα 'γρήγορο' update. Δεν ήταν όμως δικτυακό, ήταν από το DVD. Ξέρουμε τι κάνει; Είναι το παραπάνω; Το SSBB έχει βγει, ώστε να επιβεβαιώσουμε; Downgrading φαντάζομαι δε γίνεται...

2(!!!). Υπάρχει αναβάθμιση ή πλάνο για αναβάθμιση σε σταθερή έκδοση για το WiiKey μετά την 1.9g; Επίσης, την αναβάθμιση από b σε g την έκανα σήμερα, και τα Mario Galaxy και kart παίζουν κανονικά. Υπάρχει περίπτωση (εμφανίσθηκε σε κανέναν???) να μου πάθει κι εμένα το κλασσικό 'κλείδωμα' των images μετά από κάποιο καιρό;

3. ΜΕΤΑ την πιθανή εγκατάσταση του "Homebrew Channel" η οποία προφανώς χρειάζεται το TP hack, θα χρειάζεται ΚΑΙ μετά, το TP hack? Η απλά τρέχεις το κανάλι και επιλέγεις elf αρχείο από την SD; Το TP hack χρειάζεται ακόμη; Επίσης, το Homebrew Channel πως ξέρει τα screenshots κλπ της κάθε εφαρμογής; Θεωρούμε ότι κάθε homebrew app που βγαίνει, την περνούν σε νέα beta έκδοση;

Για την εγκατάσταση του Homebrew Channel δεν χρειάζεσαι κάν τον Twillight Hack.

Υπάρχει self-boot δισκάκι που κάνει αυτόματα την εγκατάσταση του καναλιού, χωρίς να χρειάζεται τίποτε από σένα. Αυτό ισχύει για τα Wii που έχουν τσιπάκι.

Με το Homebrew Channel δεν χρειάζεσαι εν συνεχεία τίποτε άλλο για να τρέξεις τις διάφορες εφαρμογές, πέραν από τις εφαρμογές τις ίδιες.

Απ'ότι φαίνεται, το Wii θα κάτσει στο θρόνο του βασιλιά των homebrews πολύ σύντομα...

Μήπως ξέρει κανείς πως μπορούμε να φτιάξουμε και εμείς απλά προγραμματάκια ή απλά παιχνιδάκια για το homebrew channel;

Υπάρχουν τίποτα έτοιμα πακέτα πχ. κάτι σαν Visual Basic ή πχ τα γράφουμε σε γλώσσα C# (ωχ!) και με κάποιον compiler τα μετατρέπουμε σε .elf;

Για την εγκατάσταση του Homebrew Channel δεν χρειάζεσαι κάν τον Twillight Hack.

Υπάρχει self-boot δισκάκι που κάνει αυτόματα την εγκατάσταση του καναλιού, χωρίς να χρειάζεται τίποτε από σένα. Αυτό ισχύει για τα Wii που έχουν τσιπάκι.

Με το Homebrew Channel δεν χρειάζεσαι εν συνεχεία τίποτε άλλο για να τρέξεις τις διάφορες εφαρμογές, πέραν από τις εφαρμογές τις ίδιες.

Απ'ότι φαίνεται, το Wii θα κάτσει στο θρόνο του βασιλιά των homebrews πολύ σύντομα...

Το υποψιάζομαι κι εγώ πλέον. Το πέρασα πριν λίγο (με το hack, παρ' όλο που έχω τσιπ). Ούτε η Νυν-tendo η ίδια δεν θα μπορούσε να το φτιάξει τόσο ωραία το κανάλι. :-Ρ

Δεν είναι κατάσταση αυτή... την έχουν ξεσκίσει τη συσκευή.

Μόνο μη βγει κανένα επίσημο update και τα αχρηστέψει όλα. Τσιπάκια, εφαρμογές... και συσκευή μη σου πώ... :devil:

"Υπάρχουν τίποτα έτοιμα πακέτα πχ. κάτι σαν Visual Basic ή πχ τα γράφουμε σε γλώσσα C# (ωχ!) και με κάποιον compiler τα μετατρέπουμε σε .elf;"

Τι "ωχ".... Δεν υπάρχει ωραιότερη και πιο εύκολη γλώσσα προγραμματισμού imho.

Νομίζω πως έχει πλέον επιβεβαιωθεί από ξένες πηγές ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με την αναβάθμιση, είτε με το TP hack, είτε με το WiiKey κλπ γενικότερα. ΑΛΛΑ όρκο δεν παίρνω...:

3. ΜΕΤΑ την πιθανή εγκατάσταση του "Homebrew Channel" η οποία προφανώς χρειάζεται το TP hack, θα χρειάζεται ΚΑΙ μετά, το TP hack? Η απλά τρέχεις το κανάλι και επιλέγεις elf αρχείο από την SD; Το TP hack χρειάζεται ακόμη; Επίσης, το Homebrew Channel πως ξέρει τα screenshots κλπ της κάθε εφαρμογής; Θεωρούμε ότι κάθε homebrew app που βγαίνει, την περνούν σε νέα beta έκδοση;

Νομίζω το ξεκαθάρισα αυτό,παρόλο που το κάνει εγκατάσταση δεν το ενεργοποιεί.Δηλαδή εσύ αυτή τη στιγμή το έχεις στην κονσόλασου απλά περιμένει κάποιο νέο παιχνίδι που θα χρειαστεί το νέο kernel για να το ενεργοποιήσει.

Αν κάνεις εγκατάσταση τα 3 προγράμματα που έγραψα στον οδηγό δεν θα ξαναχρειαστείς το Zelda Twilight Princess hack.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...