Προς το περιεχόμενο

Nintendo Wii Hacking - mod/ backup/ homebrew topic [Ενημερώθηκε Αυγ 2011]

panther_512
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Homebrew ονομάζεται ο κώδικας που κατασκευάζουμε εμείς και είναι το πιό σημαντικό πράγμα που κοιτάς αν έχει το mod-chip.

Αν το mod-chip επιτρέπει homebrew, αυτό σημαίνει ότι ο καθένας μπορεί να φτιάξει δικό του πρόγραμμα το οποίο και θα τρέχει από το Wii του.

Δηλαδη σαν το psp με homebrew,μονο στην περιπτωση του psp δεν απαιτειται modchip.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για το wiikey clip δεν γνωρίζω. Αυτό που είδα είναι μόνο για d2C τσίπς και όχι d2b.

Επίσης πολύ αμφιβάλλω για το πόσο καλή επαφή θα μπορούσε να έχει με τα κομμένα pins.

11demian111, τα homebrew στο Wii θα έρθουν υπό τη μορφή rom injection και δεν θα χρειάζεται mod-chip. Το mod chip χρειάζεται για τα Gamecube homebrew ( GCOS etc).

Ήδη η εγκατάσταση VC παιχνιδιών δεν χρειάζεται mod chip.

Το πόστ που παρέθεσες είναι πάρα πολύ παλιό....

@panther_512 Θα το ψαξω λιγο αυτο με το wiikey clip στο internet και αν δεν βρω τιποτα σχετικο θα παραγγηλω ενα wasabi...τι λες?αφου κανενα απο τα αλλα τσιπ δεν θα με βοηθισουν...

Aπό αυτά που διαβάζω, το wiikey clip δεν κάνει για κονσόλες που το τσίπ έχει κομμένα ποδαράκια και λογικό είναι, μιάς και δεν θα κάνει επαφή με αυτά.

Το αντίστοιχο του Wiikey για τη περίπτωσή σου είναι το Wasabi.

Αλλά το Argon είναι πολύ πιό υποσχόμενο, αν και επι του παρόντως δεν υποστηρίζει d2b Wiis.

Βγάλαν ανακοίνωση ότι θα βγάλουν καινούργιο firmware που θα τα υποστηρίζει, ενώ ο moderator του φόρουμ τους λέει πως θα το κυκλοφορήσουν αύριο...

50 ευρώ το τσίπ και 27 ο programmer του....

http://www.infectus.biz/argon.php

καλησπερα παιδες.ειμαι κατοχος εδω και δυο μηνες ενος wii και θελω την βοηθεια σας.ποσο θα μου κοστισει?υπαρχει καποιο παιδι απο περιοχες κοντα στη παλληνη Ή στο πειραια που μπορει να με βοηθησει που να εχει καταστημα ή να μπορει να μου κανει την εγκατασταση του modchip?ευχαριστω

To Argon είναι ίσως πιό πολλά υποσχόμενο, διότι με τον programmer που αγοράζεις, οι προγραμματιστές του modchip έχουν τη δυνατότητα να το επαναπρογραμματίσουν από το μηδέν, αλλάζοντας ολοκληρωτικά τη λειτουργία του.

Αν παραδείγματος χάρη, με κάποιο τρόπο η Nintendo βγάλει άχρηστα τα υπάρχοντα chip, ή βρεί κάποιο τρόπο να τα μπλοκάρει ή να κάνει ban τη κονσόλα ή οτιδήποτε άλλο, η infectus team μπορεί να βγάλει νέο πρόγραμμα που να υπερπηδάει όλα τα παραπάνω, δίνοντάς σου καινούργιο πρόγραμμα και πιθανών αλλάζοντας τις καλωδιώσεις που έχει το τσίπ επάνω στη πλακέτα του Wii.

Το οτι υπάρχει βέβαια αυτή η δυνατότητα, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα αξιοποιηθεί από την infectus team.

Όπως και να έχει, με κανένα τσίπ δεν μπορείς να είσαι βέβαιος για το οτιδήποτε αφορά το μέλλον.

Πάντως, δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Λύση για τη περίπτωσή σου υπάρχει και είναι το Wasabi.

Αν τώρα θές το κάτι τις παραπάνω, που μπορεί όμως και να είναι απλώς πεταμένα λεφτά, περιμένεις 1-2 μέρες να δείς τί παίζει με το Argon και το νέο firmware που θα βγάλουν.

Υπόψην, το νέο αυτό firmware είναι όπως σου είπα παραπάνω. Αλλάζει πλήρως το τρόπο λειτουργίας του mod-chip, με αποτέλεσμα, από 13 καλώδια να θέλει 9 για τα d2c τσίπς και 6 για το d2b.

Για αυτούς όμως που το έχουν ήδη εγκαταστημένο, δεν έχει καμία αξία το firmware αυτό.

Αυτό πχ δεν μπορεί να γίνει και με το wasabi από dvd?

Γιατί δεν το αφήνει έτσι όπως έχει η Nintendo και όλο παιδεύεται? όπως ας πούμε τη sony η τη microsoft(νομίζω) που δεν ασχολούνται τόσο...

Τελικά παρήγγειλα το wasabi διότι αυτό το διάστημα του Πάσχα το πέρασα κάπως χάλια και δεν είμαι στα καλυτέρα μου ώστε να περιμένω κιαλο για κάτι καινούργιο, έτσι θα αρκέστε σε ότι μου προσφέρει το wasabi.

Εξάλλου το τζιπάκι το βάζω για να παίξω μερικά παιχνίδια ώσπου να βγει ένα softmod (εάν βγει) για να μη κάθεται η κονσόλα σκέτη...εάν πάλη δεν βγει έως τότε, πιστεύω θα υπάρχει μια υποστήριξη από άλλα τσιπ η το δικό μου για να αγοράσω...

Διάβασα για τα VC games που έσπασαν... έψαξα όμως δεν κατάφεπα ακόμα να βγάλω άκρη. Γι' αυτό σας παρακαλώ (όποιος μπορεί) να ποστάρει 1 οδηγό ή 1 λινκ με οδηγό (αν δεν γίνεται ας μου στείλει με pm) που να λέει πως να τα εγκαταστήσω και τι ακριβώς πρέπει να έχω. Ευχαριστώ (πολύ) εκ των πρωτέρων! :-)

Ευχαριστώ! Σε λίγο λέω να αρχίσω να βάζω VC games. Μόνο 1 πράγμα να ρωτήσω. Υπάρχει περίπτωση να brickάρει το wii μου? Ευχαριστώ και πάλι.

Ευχαριστώ! Σε λίγο λέω να αρχίσω να βάζω VC games. Μόνο 1 πράγμα να ρωτήσω. Υπάρχει περίπτωση να brickάρει το wii μου? Ευχαριστώ και πάλι.

Δεν νομιζω μιας και δεν πειραζεται το bios τις κονσολας σου...

καλησπερα παιδες.ειμαι κατοχος εδω και δυο μηνες ενος wii και θελω την βοηθεια σας.ποσο θα μου κοστισει?υπαρχει καποιο παιδι απο περιοχες κοντα στη παλληνη Ή στο πειραια που μπορει να με βοηθησει που να εχει καταστημα ή να μπορει να μου κανει την εγκατασταση του modchip?ευχαριστω

Πες μας λιγο το s/n τις κονσολας σου να σε βοηθησουμε στο ποιο τσιπακι να βαλεις η και αλλιως μπορεις να βαλεις εδω το s/n σου και να σου πει τι ακριβως εχει μεσα η κονσολα σου...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...