Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν θυμαμαι πως μπορεις να το τσεκαρεις Μου φαινετε αν βαλεις το config disk τοτε σε μια γωνια το γραφει.

Αλλα βαλε το τελευταιο ωστε και να ξερεις πιο εχεις αλλα και να δοκιμασεις αν σου παιζουν τα backup.

Δημοσ.
Λεπτά καλωδιάκια θές. Ξήλωσε μερικά από ένα IDE καλώδιο ή από καλώδιο τηλεφώνου.

Και οι κολλήσεις να γίνονται στους 220-250 βαθμούς Κελσίου ώστε να μήν ξεκολλήσουν τα pads.

Εχω ενα καλωδιο τηλεφωνου...αλλα βρηκα και καποια αλλα κοιταξε τα...

2x77e9z90zdi4lv6mb1f_thumb.jpg

Αυτο ειναι καλωδιο για να συνδεσω ενα fan control με το pc ωστε να λειτουργεισουν οι usb θυρες που μου δινει το fan controller

vfr18f1xhw6vmy30t8w9_thumb.jpg

Και αυτο ενα 3 to 4 pin connector καλωδιο για να μετατρεψει ενα ανεμιστηρακι απο 3 σε 4 pin

Κανουν και αυτα???

Δημοσ.

Μην μου λες τετοια...

Δεν ειναι δυσκολο να το ανοιξεις εκτος απο το σημειο που βγαζεις το driver ο οποιος εχει κατι μικρα καλωδιακια...ε...μετα βλεπω λιγο τα σημεια που θα κανω τις κολλησεις...εαν μου φανει οτι μπορω να το κανω θα το κανω εαν οχι θα το δοσω στο πατερα μου η σε καποιον ηλεκτρονικο να κανει τις κολλησεις

Δημοσ.
εγω γιατι νομιζω οτι οταν πας να κανεις την δουλια θα το χαλασεις?

+1

Φαίνεται απο την αρχή αν τό'χεις η άν δεν τό'χεις..

Δυστυχώς αγαπητέ δεν βλέπω να το έχεις οπότε κατέφυγε σε κάποιον που να νιώθει να τελειώνεις..

Δεν θέλεις να μείνεις με κάνα pad στο χέρι.. :rolleyes:

Δημοσ.
+1

Φαίνεται απο την αρχή αν τό'χεις η άν δεν τό'χεις..

Δυστυχώς αγαπητέ δεν βλέπω να το έχεις οπότε κατέφυγε σε κάποιον που να νιώθει να τελειώνεις..

Δεν θέλεις να μείνεις με κάνα pad στο χέρι.. :rolleyes:

Συμφωνώ. Έτσι είναι. Και εγώ που δεν τα ξέρω πολύ καλά, είχα ανοίξει παλιά το GameCube για να δω τα εσωτερικά του και στο τέλος δεν μπορούσα να κλείσω σωστά το καπάκι...

Δημοσ.

Το ανοιγμα τις κονσολας το κανω βημα βημα με βιντεο και οδηγους...

Τις κολλησεις μαλλον θα το δοσω σε καποιον που ξερει...

Και πιστευω ειμαι ετοιμος...

Δημοσ.

και παλι, να εχει εμπειρια αυτος με τοσο μικρες κολλησεις.

εδω αγγλια παντως το στειλα με 35 λιρες (~55ε) την πεμπτη και σαββατο το ειχα σπιτι με wiikey

Δημοσ.
Δεν θυμαμαι πως μπορεις να το τσεκαρεις Μου φαινετε αν βαλεις το config disk τοτε σε μια γωνια το γραφει.

Αλλα βαλε το τελευταιο ωστε και να ξερεις πιο εχεις αλλα και να δοκιμασεις αν σου παιζουν τα backup.

ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΑΚΡΗ ΓΙΑΤΙ ΟΙ GRMODS ΟΠΟΥ ΕΙΧΑ ΤΣΙΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑΑΑΑΑΑ. ΩΣ ΤΟΤΕ WII FIT... ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ?

Δημοσ.

Παιδια...Εχω μπροστα μου ανοιχτη τη κονσολα και βλεπω στη πλακετα οτι εχω d2b τσιπακι...βλεπω επισης οτι εμενα μου λειπει μονο το σημειο 3 οπου συμφωνα με με τον οδηγο απο το wiikeyguide.com πρεπει να το κολλησω στο 5 ποδαρακι του τσιπ...το 5 ποδαρακι υπαρχει αλλα σε μια στιγμη μετα το 6, 3 ποδαρακια ειναι κομενα και μετα συνεχιζει...θα πρεπει κανονικα να κοληθει στο 5 ποδαρακι?

Δημοσ.
Παιδια...Εχω μπροστα μου ανοιχτη τη κονσολα και βλεπω στη πλακετα οτι εχω d2b τσιπακι...βλεπω επισης οτι εμενα μου λειπει μονο το σημειο 3 οπου συμφωνα με με τον οδηγο απο το wiikeyguide.com πρεπει να το κολλησω στο 5 ποδαρακι του τσιπ...το 5 ποδαρακι υπαρχει αλλα σε μια στιγμη μετα το 6, 3 ποδαρακια ειναι κομενα και μετα συνεχιζει...θα πρεπει κανονικα να κοληθει στο 5 ποδαρακι?

Εφόσον το τσίπ σου έχει 3 ποδαράκια κομμένα, τότε, όπως θα δείς και στο site που υπέδειξες, η εγκατάσταση του wiikey σου είναι άλλη διαδικασία όπου απαιτεί πάρα πολύ προσοχή, εμπειρία και σταθερό χέρι.

Επίσης θα χρειαστείς dremler.

Σου συνιστώ να το στείλεις σε ειδικό ή σε κάποιον πάρα πολύ έμπειρο, διότι η πιθανότητα να καταστρέψεις το τσίπ της κονσόλας είναι τεράστια.

http://www.wiikeyguide.com/images/WiiKey-Install-Diagram-Guide-D2B.pdf

Κατ'ακρίβεια, στο site προτείνουν το Wasabi τσίπ έναντι του Wiikey για τη περίπτωσή σου....

Δημοσ.

Βασικα εκει που τοποθετω το wiikey λυπει μονο το σημειο 3 το οποιο βρισκεται στο 5 ποδαρακι του αλλου τσιπ και νομιζω αυτο ο οδηγος που μου λες ειναι για οταν λυπουν τα σημεια 3,4,5 και 6.

Και ειναι αδυνατο να κανεις αυτην την κολληση στο ενα ποδαρακι του ειναι τοσο διπλα με τα αλλα που ειναι δυσκολο να μην παει το καλαι εκει...

Ειμαι σε απογνωση τωρα :/

Δημοσ.

Κοίταξε τί γίνεται:

Οι κονσόλες με d2b τσίπ χωρίζονται σε 3 κατηγορίες:

- Στις πρώτες που δεν έχουν καμία μετατροπή επάνω τους και το Wiikey μπαίνει πανεύκολα.

- Σε αυτές που λείπει το σημείο 3 και πρέπει να κολλήσεις επάνω στο τσίπ

- Σε αυτές που έχουν κοπεί 3 pins από το τσίπ.

Εσύ ανήκεις στη τελευταία κατηγορία. Μπορεί στη πλακέτα να σου λείπει μόνο το σημείο 3, αλλά τα υπόλοιπα σημεία που υπάρχουν, δεν καταλήγουν πουθενά, αφού τα pins στα οποία καταλήγουν είναι κομμένα!

Αν ακολουθούσες με λίγα λόγια τα "δρομάκια" που ξεκινούν από τα σημεία στη πλακέτα σου, θα διαπιστώσεις ότι 3 από αυτά πηγαίνουν στα 3 κομένα pins.

Συνεπώς πρέπει να κολλήσεις απευθείας επάνω τους, κάτι το οποίο είναι σχεδόν αδύνατο αν δεν σκάψεις το πλαστικό για να βρείς τα pins από κάτω απο την επιφάνεια του τσίπ.

Δημοσ.

Μάλιστα δηλαδή τα σημεία 4,5,6 στη κλακέτα μου είναι ''κούφια'' αφού καταλήγουν στα κομμένα ποδαράκια τα οποία δεν μπορούν να συνδεθούν με το τσιπ και έτσι πρέπει να ακολουθήσω την άλλη μέθοδο γιατί αν τα κολλήσω εκεί δεν θα δουλεύουν...

Φυσικά την άλλη μέθοδο δεν τη κάνω με τίποτα...

Οπότε λέω να πάρω ένα wasabi που είναι εύκολο στις κολλήσεις διότι είναι πάνω στη κλακέτα και όχι σε ποδαράκια η κριμένα ποδαράκια πάνω στο τσιπ...Σωστά? Γιατί είναι και η μονη λύση στο να μην πειράξω το τσιπ...

Edit: Η με ένα wiikey clip θα είμαι καλά....Θα υποστηρίζει τα κομμένα ποδαράκια?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...