Προς το περιεχόμενο

Nintendo Wii Hacking - mod/ backup/ homebrew topic [Ενημερώθηκε Αυγ 2011]

panther_512
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Aν το κολλήσεις στη πλακέτα, δεν είναι καθόλου απλό να το αφαιρέσεις μετά και οι πιθανότητες να ξεχαρβαλώσεις κάποιο pad πάρα πολύ μεγάλες.

Το μόνο που κερδίζεις είναι η άνεση στο κόλλημα. Αντίθετα είναι πιό εύκολο να σπάσει κάποια κόλληση αν μεταφέρεις το Wii σου και φάει κάνα γερό ταρακούνημα.

Με τα καλώδια έχεις ελάχιστα πιό χρονοβόρα διαδικασία εγκατάστασης, αλλά είναι μακράν η καλύτερη μέθοδος. Όσο για το να "σπάσει" κάποιο καλώδιο, αν δεν το σπάσεις μόνος σου κατα την εγκατάσταση (κάτι που θέλει μεγάλη προσπάθεια/αδεξιότητα), δεν πρόκειται να σπάσει ποτέ, μιάς και τα καλώδια μένουν ακίνητα εντός της κονσόλας.

Fair enough...

Τον είδα πολύ σίγουρο κ δεν τον φοβάμαι άν χρειαστεί κάτι βέβαια..

Αλλα κάτι παραπάνω θα ξέρετε ;p

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τη καλωδια ειναι αυτα και που θα τα βρω?

Γιατι αν δεν τα βρω δεν εχω αλλη επιλογη απο το να τα κολησω κατευθειαν,κατι που δεν το θελω... :(

Λεπτά καλωδιάκια θές. Ξήλωσε μερικά από ένα IDE καλώδιο ή από καλώδιο τηλεφώνου.

Και οι κολλήσεις να γίνονται στους 220-250 βαθμούς Κελσίου ώστε να μήν ξεκολλήσουν τα pads.

Front sd loading όλα έτσι; Δέν έχω πάρει ακόμα reader και μου την ψιλοδίνει ;p

Κάνα install στα 512 της μνήμης δεν παίζει; (h dvd loadin'.. αλλα να μου πείς δεν έχουμε wiios...)

Τεσπα...

Nice collection you have there Toufas :)

Γυρνόντας απο πάσχα ευελπιστώ να κονταροχτυπηθούμε :P

By the way και για να ζηλεύουν οι νεώτεροι.. μαζί μου στις διακοπές θα υπάρχει και το n64 με oot ;)

Just for the heck of it ;)

ολα στην μνημη του wii πανε πρωτα. μετα αν θες τα κανεις copy στην καρτα σου.

Ναι αλλα για να τα βάλεις πρέπει να τρέξεις το twilight hack που θέλει sd loading... οπότε το ίδιο πράγμα είναι ;p (+ta save states +sram(?))

ε ναι θελει sd εκτος αν κατσεις να κανεις dvd

http://gbatemp.net/index.php?showtopic=83221

What do you need:

-A Modchip

-Wad Installer DOL (http://waninkoko.wiinewz.com/WAD-Installer_v1.zip)

-Trucha Signer

-Wad File to install

-SD card

-A DVD burner

-A DVD

-DVD Burning software

:lol: Αυτη τη στιγμή κάνω μαζικά απο ebay για psp και θα βάλω μέσα και τα σχετικά ;p

Ούτως η άλλως δεν πολυκαίγομαι μιας και έχω το psp για τα "VC" games :)

Το μόνο που θέλω είναι να τα παίξω fully με το classic controller που κάθεται και σκουριάζει!!

Μου θυμίζει τρομερά το joypad toy snes :)

Μήπως μπορούμε να συνοψίσουμε περί VC ? ΄Εχει βγεί κανένα έτοιμο dvd easy installer κλπ όπως βγάζουν συνήθως? Διάβασα gbatemp και maxconsole αλλά πολύ χύμα πράματα και δεν έβγαλα άκρη. Επίσης θα μπορέσω να παίξω τα παιχνίδια σε 480ι γιατί λόγω του xcm 1080 αντάπτορα για την TFT έχω χάσει το gamecube mode. Με το που πάει να φορτώσει παιχνίδι σβήνει η οθόνη λόγω ΗΖ.

Άρχισε και το rom injection ^^

πλέον μπορούμε να βάλουμε ότι roms θέλουμε χωρίς καν να υπάρχουν στο wii shop channel.Το μόνο κακό είναι ότι η εικόνα στο channel παραμένει η ίδια δηλαδή δεν μπορείς να την αλλάξεις.Όλα θα γίνουν βέβαια με τον καιρό :P

ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΕΧΩ ΕΝΑ WII ΜΕ WIIKEY ΕΠΑΝΩ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑ ΤΟ ΕΞΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ: ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΠΑΙΞΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ 2-3 BACKUP ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ( ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ). ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΑ BACKUP...ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΤΑ ORIGINAL ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...