Προς το περιεχόμενο

Nintendo Wii Hacking - mod/ backup/ homebrew topic [Ενημερώθηκε Αυγ 2011]

panther_512
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θα μπορουσες να μου πεις πως το ζητανε στα ελληνικα αυτο το ειδικο καλωδιο?γιατι αν του πω στα αγγλικα υπαρχει περιπτωση να μην παρει χαμπαρι...:)

+ αυτο το σετακι ειναι καλο για το ανοιγμα της κονσολας?

Πατηστε εδω για να δειτε το σετακι

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

+ αυτο το σετακι ειναι καλο για το ανοιγμα της κονσολας?

Πατηστε εδω για να δειτε το σετακι

Εγώ αυτό έχω (από άλλο site). Κάνει για όλες τις βίδες του wii :-)

Ευτυχως...γιατι αυτες τις 2 μερες εχω ψαξει καταστημα για καταστημα και ουτε ενα δεν ειχε κατσαβιδακι για βιδες σε σχημα ''Υ''

http://www.dealextreme.com/

0,5? απο εδώ...

triwing λέγεται

Δεν εχω πιστωτικη η πρωπληρομενη για το dealextreme :/

Edit: Παιδια λεω να παρω μαζι με το σετακι και αυτο το χειριστηριο για gamecube

Edit2:τα Taiyo Yuden dvd ειναι καλα για το wii?

οταν τρεχω το twilighthack παω στην μαυρη οθονη με τον πιγκουινο και το κειμενο, και μου λεει front sd card not detected και απλα δεν κανει τιποτα

270014_pic_3.JPG

εχω το ιδιο structure με εδω

δοκιμασα και wad installer 1.1 & 2

Edit2:τα Taiyo Yuden dvd ειναι καλα για το wii?

Μόνο σε τέτοια γράφω τα παιχνίδια, έχω δοκιμάσει πάνω από 50-60 παιχνίδια και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Γράφω με 4χ ταχύτητα.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου DimitRi_Del...πάω να παραγγείλω καμιά κουτα...lol : p

Κανείς δεν γνωρίζει τη καλώδια πρέπει να βάλω και από που να τα ζητήσω και πως ?Σε αυτή τη πόλη που μένω δύσκολα να βρεις κάτι και ειδικά όταν δεν ξερώ τη να ζητήσω...

Κανείς δεν έχει κάνει κολλήσεις με καλώδια? :(

Σε ευχαριστω αλλα δεν νομιζω πως μπορω να σκισω το πληκτρολογιο μου γιατι μετα δεν θα μπορω να χρησιμοποιο το pc : D

Εσεις το κολησατε κατευθειαν στη πλακετα?

Ποτέ μα ποτέ δεν το κολλάμε απευθείας στην πλακέτα.

y?

Ο φίλος μου που το έβαλε, εκτός απο τρομερή άνεση για να το βάλει.. είπε οτι βάζοντας το επάνω είναι πιο σταθερό, και αν γίνει κάτι ή θέλουμε να το βγάλουμε.. είναι απλό..

Θεωρώ πως τα καλώδια έχουν περισσότερες πιθανότητες να "σπάσουν" κάπου και να σε αφήσουν να αναρωτιέσαι.

y?

Ο φίλος μου που το έβαλε, εκτός απο τρομερή άνεση για να το βάλει.. είπε οτι βάζοντας το επάνω είναι πιο σταθερό, και αν γίνει κάτι ή θέλουμε να το βγάλουμε.. είναι απλό..

Θεωρώ πως τα καλώδια έχουν περισσότερες πιθανότητες να "σπάσουν" κάπου και να σε αφήσουν να αναρωτιέσαι.

Aν το κολλήσεις στη πλακέτα, δεν είναι καθόλου απλό να το αφαιρέσεις μετά και οι πιθανότητες να ξεχαρβαλώσεις κάποιο pad πάρα πολύ μεγάλες.

Το μόνο που κερδίζεις είναι η άνεση στο κόλλημα. Αντίθετα είναι πιό εύκολο να σπάσει κάποια κόλληση αν μεταφέρεις το Wii σου και φάει κάνα γερό ταρακούνημα.

Με τα καλώδια έχεις ελάχιστα πιό χρονοβόρα διαδικασία εγκατάστασης, αλλά είναι μακράν η καλύτερη μέθοδος. Όσο για το να "σπάσει" κάποιο καλώδιο, αν δεν το σπάσεις μόνος σου κατα την εγκατάσταση (κάτι που θέλει μεγάλη προσπάθεια/αδεξιότητα), δεν πρόκειται να σπάσει ποτέ, μιάς και τα καλώδια μένουν ακίνητα εντός της κονσόλας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...