Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μολις μου ηρθε το wiikey και σε λιγο θα το ανοιξω να δω τη θα γινει με την εγκατασταση.

Αυτο που θελω να ροτησω ειναι...ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος για να το συνδεσεις,τα καλωδια η σκετο?και αν ειναι με καλωδια τη καλωδια θα χρειαστουνε και που θα το τοποθετησω εφοσον ειναι με καλωδια γιατι σκετο το κολας πανω στη πλακετα...

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ψαχνωντας λιγο στο νετ κατάλαβα οτι τα μπορεις να χρησιμοποιησεις καλώδια απο ide καλωδιοταινια.

Θεωρω (χωρις να ξερω πολλα πραγματα) οτι με καλωδια ειναι καλύτερα γιατι δεν κανεις κολληση κατευθειαν chip με πλακετα και μου φενεται πιο ασφαλες.Δεν ξερω τι ευαισθησια εχει σε αυτη τη περιπτωση σε μετακινηση και αν υπαρχει κινδυνος να κουνηθει.

ενας πιο εμπειρος μπορει σιγουρα να βοηθησει.

ΥΓ.Εκει που κανεις τις κολλησεις βαζεις τα καλωδια.Αντι για κολληση σε καθε σημειο βαζεις καλωδιο.

ΥΓ2.Μην με φατε αν λεω τιποτα λαθος.Γραφω αυτα που εχω καταλαβει διαβαζοντας διαφορα fora.

ΥΓ3.Ακομα κανενας Χριστιανος να ξερει που θα βρω να μου τσιαπαρουν το wii?

Δημοσ.

Φφφφφφφφ

http://www.wii-ftw.com/?page=wiikey.install.review

εδώ έχει ότι θα χρειαστείς για να κάνεις την βρωμοδουλέία..

ΜΗΝ βάλεις κάνα 40ρι κολλητήρι και σε κλαίνε οι ρέγγες μετά..

Αν χρησιμοποιήσεις καλώδια για την εγκατάσταση θα βάλεις το τσίπ στην επάνω δεξιά γωνία όπου και υπάρχει άπλετος χώρος..

Εγω το έχω ψιλοάψογα κολλημένο απο φίλο χρόνια ηλεκτρονικό επάνω στην πλακέτα και δεν το φοβάμαι καθόλου...

Όπου βλέπεις κάνα συνοικιακό μαγαζί με παιχνίδια μπές και ρώτα.. Αν δεν το κάνει ο ίδιος.. σίγουρα θα ξέρει κάποιον.

Δημοσ.

@dimpep

Η καλωδιοταινια ειναι αυτη που συνδεεται με το σκληρο δισκο?

Και εγω πιστευω πως ειναι καλυτερα με καλωδια...

@klainmaingr

Μπορεις να μου διξεις μια φωτογραφια που θα το τοποθετησω....και φυσικα πρεπει να το σταθεροποιησω και με μια ταινια σωστα?

Δημοσ.

@01010101 Ναι,αυτη ειναι η καλωδιοταινεια(το πλατυ καλωδιο)

Παρε μια και ξεχωρισε τα καλωδια της και εισαι οκ.

Απ'οτι διαβασα κανει μια χαρα.

Σχετικα με τη φωτο που θες δες εδω

Την τελευταια φωτο!

@georgepre10 Εδω ισως βγαλεις ακρη

Δημοσ.

Ooo...πρεπει να εχω μεγαλα καλωδια για να φτασει μεχρι εκει...να δω που θα βρω τετοια : )

Edit: klainmaingr εχω ενα κολλητιρι 60w,δηλαδη αυτο δεν κανει?τη θα γινει?θα καει τπτ?

Δημοσ.
@dimpep

Η καλωδιοταινια ειναι αυτη που συνδεεται με το σκληρο δισκο?

Και εγω πιστευω πως ειναι καλυτερα με καλωδια...

@klainmaingr

Μπορεις να μου διξεις μια φωτογραφια που θα το τοποθετησω....και φυσικα πρεπει να το σταθεροποιησω και με μια ταινια σωστα?

Τι καλωδιοταινία ρε παιδιά; Σιγά μη βάλεις κ utp για να το κολλήσεις..

Νιώθετε τπτ απο τέτοια; Αν έχει κανείς σκοπό να το κάνει μόνος του ας το ξανασκεφτεί λίγο... μην τζάμπα πάει το wii..

010010101001010101010010101 όταν το ανοίξεις θα δείς επάνω δεξιά.. είναι προφανές το που θα το βάλεις.

edit: Σto link toy dimpep στο step9 έχει μαρκαρισμένο το χώρο...

Όσον αφορά το long wire.. πάρτε λίγο απο ένα μαγαζί με ηλεκτρονικά.. Τζάμπα είναι και δεν θα χρειαστεί να σφάζετε ide :|

Δημοσ.

Πως ακριβως ειναι το long wire?

Οσο για το κολλητηρι θα υπαρξει προβλημα που ειναι 60w?

ΥΓ.Ειμαι 4 μηδενικα και 4ης ασσοι οχι 0010110001101 : p

Δημοσ.

Small piece of 30 AWG wire

πάρε την πιο μικρή συσκευασία..

Το 60 θα σου αφήσει την πλακέτα στο χέρι...ΑΝΕΤΑ.. επίσης η κόλληση είναι ΠΟΛΥ πιο μικρή απο όσο φαίνεται..

Δεν θα κολλήσεις πυκνωτή σε τηλεόραση του 80 :|

0010100101010010101010010101

Δημοσ.
Εχω αρχισει να στεναχωριεμαι...υποτιθεται ειναι ευκολο...

Είναι εύκολο αν νιώθεις...

Μετάφραση: Υπάρχουν ΠΟΛΥ πιο δύσκολες εγκαταστάσεις και αυτή θεωρείται απο τις πλέον απλές.. ΑΝ ΝΙΩΘΕΙΣ.. :-)

Αν δεν έχεις συνηθίσει σε κολλήσεις χιλιοστού και δεν έχεις και 15ρι κολλητήρι καλύτερα πήγαινε το σε κάποιον γνωστό... Βασικά άνοιξε το κ δες...

Αν πιστεύεις οτι το έχεις.. ΟΚ...

Αλλιώς βλέπεις..

Πάντως ΟΧΙ 60ρι... :-)

Δημοσ.

Δεν νομιζω πως νιωθω και πολλα αλλα πιστευω οτι μπορω να τα καταφερω εαν παλι οχι τοτε νομιζω θα το δοσω σε καποιον να το κολησει...

Θα δοκιμασω αυριο ολα αυτα...που θα παω να παρω το 15 και τα καλωδια.Θα μπορουσες να μου πεις πως το ζητανε στα ελληνικα αυτο το ειδικο καλωδιο?γιατι αν του πω στα αγγλικα υπαρχει περιπτωση να μην παρει χαμπαρι...:)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...