Προς το περιεχόμενο

Nintendo Wii Hacking - mod/ backup/ homebrew topic [Ενημερώθηκε Αυγ 2011]

panther_512
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

λοιπόν επειδή πολλοί θα αντιμετωπίσετε το πρόβλημα με το code dump θα προσπαθήσω να σας βοηθήσω.

το πρόβλημα συμβαίνει αρκετές φορές και σε διάφορα vc games (από τα 5 που έχουν βγεί),ακόμα δεν έχουν βρεί άκρη τι το προκαλεί αλλά υπάρχει τρόπος να το ξεπεράσεις:

1.κάντε φορμάτ σε φατ 32 την κάρτα σας

2.δοκιμάστε να φτιάξετε ισο με το τρούτσα σίγκνερ http://gbatemp.net/index.php?showtopic=83221

3.δοκιμάστε με το homebrew channel.twillight hack

όσοι είχανε πρόβλημα με έναν απο αυτούς τους τρόπους τα κατάφεραν,εγώ πάντος είχα πρόβλημα με ένα από τα παιχνίδια το donkey kong και το πέρασα με την 2η λύση γιαυτό και την πρωτείνω πριν την 3η.πάντος λένε οτι με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο θα είσαι τυχερός και θα το βάλεις

αν δείτε το code dump μπορείτε και να κατεβάσετε μετά το συγκεκριμένο παιχνίδι και από την Nintendo τζάμπα αλλά δεν το πρωτείνω γιατί η νιντέντο βλέπει ποιός κατεβάζει και τι καθώς κρατάει την λίστα.και είπαμε όχι και να πάμε σπίτι τους να τους $#$%#%$^$# χεχε

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το πρόβλημα είναι γνωστό, δεν φταίει το Wii σου.

Υπάρχει πρόβλημα με το Wii + component + ορισμένα μοντέλα τηλεοράσεων + VC games.

Η μόνη σου λύση είναι το scart και τα 576i

Μια άλλη λύση είναι η εξής:

Από το home menu του virtual console πάμε στο manual κι εκεί πατάμε Ζ (nunchuck) + Α + 2, οπότε θα ακουστεί ένας ήχος και θα ενεργοποιηθεί το interlaced mode μέσω component. Για απενεργοποίηση πατάμε Z + A + 1.

PS. Όπου + εννοείται συνδυασμός κουμπιών και όχι το κουμπί +. :)

Snes9x Wii 1.43 wiimote & classic (v.2 LoPsT)

A new version of the SNES emulator v.2

This version includes:

- Support for 2 Wiimotes

- Support for the Classic Controller

- Translated to Castellano

- Supports Front SD Slot (for loading ROMS)

Classic controller support ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

Hurray! :)

λοιπόν επειδή πολλοί θα αντιμετωπίσετε το πρόβλημα με το code dump θα προσπαθήσω να σας βοηθήσω.

το πρόβλημα συμβαίνει αρκετές φορές και σε διάφορα vc games (από τα 5 που έχουν βγεί),ακόμα δεν έχουν βρεί άκρη τι το προκαλεί αλλά υπάρχει τρόπος να το ξεπεράσεις:

1.κάντε φορμάτ σε φατ 32 την κάρτα σας

2.δοκιμάστε να φτιάξετε ισο με το τρούτσα σίγκνερ http://gbatemp.net/index.php?showtopic=83221

3.δοκιμάστε με το homebrew channel.twillight hack

όσοι είχανε πρόβλημα με έναν απο αυτούς τους τρόπους τα κατάφεραν,εγώ πάντος είχα πρόβλημα με ένα από τα παιχνίδια το donkey kong και το πέρασα με την 2η λύση γιαυτό και την πρωτείνω πριν την 3η.πάντος λένε οτι με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο θα είσαι τυχερός και θα το βάλεις

αν δείτε το code dump μπορείτε και να κατεβάσετε μετά το συγκεκριμένο παιχνίδι και από την Nintendo τζάμπα αλλά δεν το πρωτείνω γιατί η νιντέντο βλέπει ποιός κατεβάζει και τι καθώς κρατάει την λίστα.και είπαμε όχι και να πάμε σπίτι τους να τους $#$%#%$^$# χεχε

Τελικα βρηκα την λυση....εβαλα το wad installer 1.1 και αντι για Α λεει να πατησω reset για να γινει το install και μου επιασε!!!!)υπαρχει καποιο site που να εχει ανεβασει τα games(σε μορφη wad παντα...) ????

αν ψάξεις θα τα βρείς ,5 παιχνίδια έχουν βγεί μόνο σε wad μορφή.λογικά θα αρχίσουν να ξεφυτρώνουν καθημερινά ....

όσο για τον snes emulator παίζει μόνο μέσω twilight hack,με το homebrew channel έχει πρόβλημα ακόμα....(το κανάλι έχει πρόβλημα όχι ο emulator,και βαριέμαι να βάζω το ζέλντα συνέχεια μέσα για εναν emulator)

αν ψάξεις θα τα βρείς ,5 παιχνίδια έχουν βγεί μόνο σε wad μορφή.λογικά θα αρχίσουν να ξεφυτρώνουν καθημερινά ....

όσο για τον snes emulator παίζει μόνο μέσω twilight hack,με το homebrew channel έχει πρόβλημα ακόμα....(το κανάλι έχει πρόβλημα όχι ο emulator,και βαριέμαι να βάζω το ζέλντα συνέχεια μέσα για εναν emulator)

αν μπορεις στειλε μου με pm καποια σελιδα γιατι βρισκω μονο 3 σε μορφη .wad μεσω torrent.τα υπολοιπα ειναι καπως πριεργα αρχεια τα οποια δεν ξερψ πως τα κανω install.

παιδια οταν λεμε home εννοουμε χυμα στην κεντρικο???

γιατι οταν βαζω την sd το μονο που βλεπω ειναι 1 φακελο που λεγεται private...μετα παω βαζω zelda αλλα τιποτα κανω αυτα πο λεει και τπτ...

τι κανω λαθος??

καλησπερες. μολις burnara το Super Smash Bros Brawl [NTSC To PAL] [Wii] [DVD 5] [scrubbed] ,το wii διαβαζει το δισκο αλλα ζηταει update. να το κανω η οχι?

Όταν βλέπεις και είναι NTSC TO PAL δεν θα κάνεις ποτέ το update.

Καλησπέρα σε ολους.

Απο αυριο θα ειμαι και εγω ενας ευτυχης κατοχος Wii :)

Το ειχα δει πριν καιρο στο σπιτι ενος συναδελφου και μου αρεσε πολυ και ετσι αποφασισα να το αγορασω(μεταχειρισμενο).

Αυριο λοιπον το παραλαμβανω μαζι με 3-4 τιτλους παιχνιδιων (original).

Η κονσολα δεν εχει chip και θα ηθελα μερικες πληροφορίες αν γίνεται.

Τα βασικά ειναι οπως καταλαβατε σχετικα με το chip!"που?"(PM me plz αν δεν επιτρεπεται σε post)

Ειναι ασφαλές?Μην το κλαψω ακομα δεν το πηρα:fear:

Απο εκει θα μου το δωσουν ετοιμο η θα χρειαστει να κανω εγω μετα κατι (διαβασα κατι για setup disks κλπ)

Γενικα τι αλλο θα πρεπει να προσεξω?

Θα παιζω συνηθως απο "backups" pal.

Θα χρειαστω κατι αλλο?

Ευχαριστω πολυ για το χρονο σας.

ΥΓ.Η κονσολα ειναι παλια εκδοση(αγορασμενη το 2006!)

ΥΓ2.Wiiiiiiiii:cool:

2006 κονσόλα 99% θα βάλεις wiikey (θα δεί όποιος στο βάλει)

Γύρω στα 40-50 ευρώ παίρνουν έξω.. Απαίτησε να σου έχει το τελευταίο firmware (1.9s και να έχει γυρισμένο το drive speed 6x και το region overide ON.)

Αν σου τα κάνει αυτά εσυ δεν θα ασχοληθείς με κάτι άλλο...

Μόνο ευρωπαικά αντίγραφα ασφαλείας απο εκεί και πέρα και ότι θέλεις εδώ είμαστε...

Δεν έχω ιδέα που το βάζουν κτλ οπότε μην τζάμπα πμ.. Όλο και κάποιος θα ξέρει κ θα σε βοηθήσει πάντως.. :)

Όταν βλέπεις και είναι NTSC TO PAL δεν θα κάνεις ποτέ το update.

Sto συγκεκριμένο χρησιμοποιεί το ppf update remover και απο όσο θυμάμαι κάνεις κανονικά το update χωρίς να σου επηρεάζει την κονσόλα όμως..

@klainmaingr Ευχαριστώ πολύ για το χρονο σου.

Οποιος μπορει να βοηθησει μην διστάζει...η γνωση ειναι για μοιραζεται :)

Δεχομαι και PMs

ΥΓ.Διαβασα και για softmod αλλα μου φανηκε μεγαλη η διαδικασια και νομιζω ειναι καλυτερα με chip.Κανω λάθος?

θα γινω λιγο ενοχλητικος αλλα δε γινεται αλλιως.. :X κατεβασα το ntsc to pal dvd5 smash bros και (επειδη δεν ηξερα τι παιζει με update) το εγραψα. ζητησε update οποτε πρφανως το παρατησα. ση συνεχεια κατεβασα το patch και ξανα εγραψα το iso patchαρισμενο,αλλα αυτη τη φορα δεν διαβαζει το δισκο...τι πρεπει να κανει κανεις για να λιωσει στο brawl με την ησυχια του....:shock: οποιαδηποτε βοηθεια ευπροσδεκτη. thanks

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...