Προς το περιεχόμενο

Nintendo Wii Hacking - mod/ backup/ homebrew topic [Ενημερώθηκε Αυγ 2011]

panther_512
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Νομίζω πως έχω καταλάβει τι συμβαίνει με τα wii updates, οτι δηλαδή μπορούν να σου brickάρουν το wii μόνο όταν είναι από άλλο region το παιχνίδι που τα κουβαλάει...

αλλά για να είμαι ασφαλής, είπα να ρωτήσω για σιγουριά...

έχω mario kart και metroid από το αγαπητό μας espalwii, και δε μου παίζει κανένα από τα δύο. και τα δύο περιέχουν απ' όσο θυμάμαι updates (το kart σίγουρα). αυτό που συμβαίνει είναι πως εμφανίζεται η εικόνα τους μια χαρά στο παραθύρι του games channel του wii αλλά όταν πάω να τα ανοίξω μαύρη οθόνη... μήπως να δοκιμάσω να αφήσω το update να γίνει μπας και παίξει; είναι ασφαλές κάτι τέτοιο ή παίζει να μου χαλάσει τίποτις; τα παιχνίδια ειναι σίγουρα PAL.

μέχρι τώρα αυτό που έκανα με τα παιχνίδια που είχαν updates ήταν να βάζω το wiibrickblocker πριν γράψω το iso για σιγουριά... αλλά με αυτά τα δύο βγαίνει πρόβλημα...

δυστυχώς δεν γνωρίζω τι chip έχω μέχρι να βρω και να ρωτήσω αυτόν που μου το 'βαλε ... ξέρω όμως πως είναι ένα από αυτά γαι d2c εκδόσεις του wii...

ανακεφαλαιώνοντας, αγαπητοί μου

α) είναι ασφαλές να κάνω wii system updates από αντιγραφές παιχνιδιών που είναι 100% σίγουρο πως είναι PAL;

β) έχει κανένας άλλος προβλήματα με μαύρες οθόνες μετά την έναρξη του games channel σε συγκεκριμένα παιχνίδια και αν ναι ξέρει κανέναν τρόπο αντιμετώπισης;

φχαριστω :-D

a)Η ιστορία έχει δείξει οτι update απο το region σου δεν σου δημιουργεί ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα.. Η επιφύλαξη πάντα υπάρχει φυσικά.. αλλα δεν γίνεται αλλιώς.. Εγώ έχω κάνει και απο super mario galaxy και απο mario kart και απο super smash bros και απο metroid και απο οτιδήποτε και δεν είχα μέχρι τώρα πρόβλημα...

β)Είχα πρόβλημα με την ανάλυση σε κάποια ntsc παιχνίδια όπου και αναγκάστηκα να τη ρίξω στα 480.. Κατα τα άλλα αυτό συμβαίνει κυρίως με κακογραμμένα dvdια..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Για το Metroid μπορώ να σου πω με σιγουριά ότι άμα έχεις την PAL έκδοση πρέπει να το γράψεις χωρίς wiibrickblocker και regiofrii, όπως δηλαδή το πήρες από εκεί που το πήρες. Να κάνεις update μόλις σου το ζητήσει χωρίς φόβο. Αυτό σου το λέω 100%.

Επίσεις από όσο γνωρίζω το παιχνίδι που σου μπρικάρει την κονσόλα είναι ήτανε το Parer Mario το αμερικάνικο (NTSC).

Δεν έχεις κανένα πρόβλημα με τα updates που σου ζητάνε τα παιχνίδια (μέχρι στιγμής). Καλό είναι όμως να διαβάζεις και τις οδηγίες που έχει το εκάστοτε παιχνίδι (.nfo).

ευχαριστώ και τους δυο σας... έκανα τα update και παίζουν τέλεια και τα δύο. :devil:

με την ευκαιρία... παιχνίδια που προτείνετε για διπλό;

για την ώρα έχουμε κολλήσει κυρίως με

tony hawk's downhill jam

bleach:shattered blade

wwe raw vs smackdown

Δεν το έχω ακόμα το παιχνίδι (τώρα το κατεβάζω) αλλά δες εδώ:

http://209.85.135.104/translate_c?hl=el&langpair=es%7Cen&u=http://www.espalwii.com/mario_kart_wii_pal_no_scrubber-fichas-1768.html

κάτω κάτω λέει ένα "NO compressed WiiScrubber to take the channel MK" αν καταλαβαίνεις τι ενοεί τότε σου λύθηκε η απορία (προσωπικά δεν καταλαβαίνω :P )

είναι απλό. Με το scrubbed version παίζει κανονικά το game, αλλά δεν υποστιρίζει MK channel. Με το full version, εχεις και ΜΚ channel.

σήμερα κυκλοφόρησε και ο opera browser σε μορφή wad όπως και το πρώτο vc game ,ακόμα φυσικά δεν υπάρχει τρόπος για εμάς να το περάσουμε(το opera browser ήταν δωρεάν για κάποιους μήνες και τώρα νομίζω πρέπει να πληρώσεις για να το κατεβάσεις,δεν είμαι σίγουρος)

απότι κατάλαβα σε λίγο καιρό θα βρεθεί τρόπος να τα περάσεις και θα κυκλοφορήσουν στο νετ ανα 100αδες χεχε

Καλησπερα παιδια...

Προσπαθω εδω και 2 μηνες περιπου να βαλω τσιπακι αλλα δεν γνωριζω ποιο ακριβως ειναι για τη συσκευη μου.Θα μπορουσατε παρακαλω να με βοηθησεται....Το s/n τις κονσολας μου αρχιζει απο LEH1327XXXX και εκει που το λεει αυτο εχει τα γραμματα C και M σε κυκλακι και απο διπλα 2006 Nintendo.

Ευχαριστω πολυ και συγνωμη εαν σας βαζω σε ταλαιπωρια!!!

καλησπερα παιδια. θα ζητησω μια μεγαλη παρακληση.ειμαι παλιος κατοχος/χρηστης wii,αλλα τωρα πηρα αποφαση να το τσιπαρω.απογοητευτηκα απο την ποιοτητα παιχνιδιων (και παλι) της ninty,οποτε αποφασισα απο δω και στο εξης να δοκιμαζω πρωτα,και να αγοραζω αυθεντικο υστερα,αν αξιζει. η χαρη που ζηταω ειναι οποιοσδηποτε εχει τις γνωσεις στο θεμα και την καλη θεληση,να μου στειλει ενα pm σχετικα με το ποιο τσιπ ειναι το καλυτερο,ποσο κοστιζει και ποιοι οι κινδυνοι.ξερω οτι κατα πασα πιθανοτητα τα θεματα αυτα εχουν ειπωθει καπου μεσα σε αυτα τα φορουμ.το προβλημα μου ειναι οτι εχω "κακο" υπολογιστη και συνδεση νετ,οποτε ειναι λιγο δυσκολο το

ψαξιμο,οπως και η περιηγηση... ευχαριστω ολους προκαταβολικα :Ρ

απορώ για το τσιπάκι d2pro αν είναι τόσο καλό όσο λένε.εγώ έχω wiikey 1,9s και δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τίποτα και ένα φιλαράκι μου έβαλε τώρα d2pro και δεν του παίζει το brawl (ntsc-pal espalwii)και του κολάει ώρες ώρες και το no more heroes στα loading ,μήπως έχει βγεί κάνα firmware και για εκείνο?ξέρει κανείς?

καλησπερα παιδια. θα ζητησω μια μεγαλη παρακληση.ειμαι παλιος κατοχος/χρηστης wii,αλλα τωρα πηρα αποφαση να το τσιπαρω.απογοητευτηκα απο την ποιοτητα παιχνιδιων (και παλι) της ninty,οποτε αποφασισα απο δω και στο εξης να δοκιμαζω πρωτα,και να αγοραζω αυθεντικο υστερα,αν αξιζει. η χαρη που ζηταω ειναι οποιοσδηποτε εχει τις γνωσεις στο θεμα και την καλη θεληση,να μου στειλει ενα pm σχετικα με το ποιο τσιπ ειναι το καλυτερο,ποσο κοστιζει και ποιοι οι κινδυνοι.ξερω οτι κατα πασα πιθανοτητα τα θεματα αυτα εχουν ειπωθει καπου μεσα σε αυτα τα φορουμ.το προβλημα μου ειναι οτι εχω "κακο" υπολογιστη και συνδεση νετ,οποτε ειναι λιγο δυσκολο το

ψαξιμο,οπως και η περιηγηση... ευχαριστω ολους προκαταβολικα :Ρ

Ειναι αναλογος το wii που εχεις για να βαλεις καποιο τσιπ...πχ.τα καλυτερα chip για τα wii που ειναι με d2c ειναι το d2cpro,η infectus 2 και το wasabi υποθετω.Οι τιμες ειναι περιπου απο 35 εως 55.Εαν παλι η συσκευη σου δεν ειναι d2c τοτε θα η καλυτερη ειναι η wiikey.Για τους κυνδινους δεν γνωριζω κατι εκτος απο το οτι θα ειναι ακυρη η εγγυηση σου αν το ανοιξης.Ελπιζω να σε βοηθησα:-)

@toufas συγνωμη αλλα δεν νομιζω πως βοηθας κανεναν λεγοντας του να παει αλλου να ψαξει...εγω ζηταω βοηθεια απο εδω και οχι απο καπου αλλου...

Εντελως ξαφνικα δε παιζει κανενα αντιγραφο// τα original κανονικα// [wiikey εδω και ενα χρονο κανενα προβλημα]

Επαιζα κανονικα προχτες// το ανοιγω χτες κ δε παιζει καμμια κοπια// το εβγαλα απο τη πριζα 4-5ωρες// εκανα format και [οπως το περιμενα] δεν αλλαξε κατι..

wtf????:mad:

Εντελως ξαφνικα δε παιζει κανενα αντιγραφο// τα original κανονικα// [wiikey εδω και ενα χρονο κανενα προβλημα]

Επαιζα κανονικα προχτες// το ανοιγω χτες κ δε παιζει καμμια κοπια// το εβγαλα απο τη πριζα 4-5ωρες// εκανα format και [οπως το περιμενα] δεν αλλαξε κατι..

wtf????:mad:

R.I.P. δυστυχώς.Οι grmods έχουν ανταλλακτικά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...