Προς το περιεχόμενο

Nintendo Wii Hacking - mod/ backup/ homebrew topic [Ενημερώθηκε Αυγ 2011]

panther_512
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

το ένα αρχείο είναι συμπιεσμένο με το πρόγραμμα wii scrabber και το άλλο δεν είναι .σκέψου κάτι σαν το winzip για παιχνίδια του wii.όχι δεν χρειάζεσαι κανένα πρόγραμμα για το ξεζιπάρεις κατευθείαν γράφεις το iso όπως με κάθε άλλο παιχνίδι.δεν ξέρω γιατι βγάλανε και unscrubbed έκδοση,και απορώ γιατι,είναι η πρώτη φορά που το κάνουν(για μάζόχες που θέλουν να κατεβάσουν πιο πολλά gb δεν μπορώ να καταλάβω ,αν ξέρει κανείς τον λόγο που το ανέβασαν και στις 2 μορφές ας το πεί)

αν και πρωτείνω να βρείτε κάναν πριβέ τράκερ για να μην σέρνεται η ταχύτητα....

Δεν το έχω ακόμα το παιχνίδι (τώρα το κατεβάζω) αλλά δες εδώ:

http://209.85.135.104/translate_c?hl=el&langpair=es%7Cen&u=http://www.espalwii.com/mario_kart_wii_pal_no_scrubber-fichas-1768.html

κάτω κάτω λέει ένα "NO compressed WiiScrubber to take the channel MK" αν καταλαβαίνεις τι ενοεί τότε σου λύθηκε η απορία (προσωπικά δεν καταλαβαίνω :P )

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για το Wasabi Wii key ξέρει κανένας τίποτα?

παω να πάρω και εγώ ενα Wii και λογικά θα έχει νεα motherboard οπου δεν πέρνει το Wiikey.

και μηπως ξέρει κανένας που μπορούμε να παμε για τοποθέτηση σε Λαμία η Αθήνα?

Ευτυχής κάτοχος Wii από εχτές και θέλω τα φώτα σας παίδες.

Πως μπορώ να δώ τι τσιπάκι μπορώ να βάλω στο Wii μου; Έκανα κάποια search με το serial number της κονσόλας μου σε ορισμένα website αλλά τα αποτελέσματα δεν ήταν ξεκάθαρα. Κάτι για 50% να έχω uncut κάποια pins και κάτι τέτοια. Κάτι πιόι συγκεκριμένο μπορώ να μάθω κάπως;

Α και μιας και είμαι εδώ, πάρτε και το Wii code μου:P

4954-4861-1303-4062

Μετά από ένα search είδα ότι δεν υπάρχει post... Σήμερα βρήκα αυτό! Το wii channel remover που αφαιρεί τα duplicated channels! Δεν ξέρω αν δουλεύει αλλά τα video στο youtube δείχνουν ότι την κάνει τη δουλειά του! Θα το δοκιμάσω. Όποιος το έχει δοκιμάσει να μας πει αν δουλεύει :-)

Video:

Download:

EDIT: Βρήκα το site του διμηουργού! Κατεβάστε το από εκεί (έχει την καινούρια έκδοση)

http://wii.waninkoko.info/

Δουλεύει μια χαρα (δεν μου έχουν τύχει dual channels αλλα όλοι είναι ευχαριστημένοι απο αυτό)

Ο waninkoko είναι απο τους πλέον υποσχόμενους της wii σκηνής και πιστεύω πως θα είναι ο dark alex του wii...

Μεγάλα λόγια.. αλλα είδωμεν. Ήδη σε ελάχιστο χρονικό διάστημα έχει βγάλει πολλά και χρηστικότατα utilities...

Ποτε?Που?

Για δωσε κανα Info γιατι με τοσο τρεξιμο εχω χασει λιγο την σκηνη!

Τον sd loader ειδα αν σε αυτο αναφερεσε αλλα οχι παιχνιδι!

Donkey.Kong.Country.2.Diddys.Kong.Quest.VC.PAL.Wii-BlaZe

BlaZe brings you the first Virtual Console release.

These are the raw, unencrypted files.

To install this title, pack it into a WAD using your

favourite wad packer (for the moment, there are no public ones

And install them using an elf installer, or a modified ISO

that installs the WAD.

Και όπως είδαμε κάνανε μαλ@κεια μιας και χρησιμοποίησαν την τρύπα για vc games και όχι ας πούμε για ένα μελλοντικό cf...

Τώρα απο ότι λένε οι περισσότεροι θα πέσει ο πέλεκυς της nintendo στην τρύπα... Τζάμπα..

Ρε παιδιά κατέβασα τα αρχεία για το remover. Το γράφω σε dvd ή σε cd? Πάω να το γράψω το iso σε dvd και μου λέει not supported format και κάτι τετοια. Ξέρει κανείς τί κάνω ακριβώς?

Νομίζω πως έχω καταλάβει τι συμβαίνει με τα wii updates, οτι δηλαδή μπορούν να σου brickάρουν το wii μόνο όταν είναι από άλλο region το παιχνίδι που τα κουβαλάει...

αλλά για να είμαι ασφαλής, είπα να ρωτήσω για σιγουριά...

έχω mario kart και metroid από το αγαπητό μας espalwii, και δε μου παίζει κανένα από τα δύο. και τα δύο περιέχουν απ' όσο θυμάμαι updates (το kart σίγουρα). αυτό που συμβαίνει είναι πως εμφανίζεται η εικόνα τους μια χαρά στο παραθύρι του games channel του wii αλλά όταν πάω να τα ανοίξω μαύρη οθόνη... μήπως να δοκιμάσω να αφήσω το update να γίνει μπας και παίξει; είναι ασφαλές κάτι τέτοιο ή παίζει να μου χαλάσει τίποτις; τα παιχνίδια ειναι σίγουρα PAL.

μέχρι τώρα αυτό που έκανα με τα παιχνίδια που είχαν updates ήταν να βάζω το wiibrickblocker πριν γράψω το iso για σιγουριά... αλλά με αυτά τα δύο βγαίνει πρόβλημα...

δυστυχώς δεν γνωρίζω τι chip έχω μέχρι να βρω και να ρωτήσω αυτόν που μου το 'βαλε ... ξέρω όμως πως είναι ένα από αυτά γαι d2c εκδόσεις του wii...

ανακεφαλαιώνοντας, αγαπητοί μου

α) είναι ασφαλές να κάνω wii system updates από αντιγραφές παιχνιδιών που είναι 100% σίγουρο πως είναι PAL;

β) έχει κανένας άλλος προβλήματα με μαύρες οθόνες μετά την έναρξη του games channel σε συγκεκριμένα παιχνίδια και αν ναι ξέρει κανέναν τρόπο αντιμετώπισης;

φχαριστω :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...