Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
έχει δοκιμάσει κανείς το ονλίνε του medal of honor heroes 2(παίζει καλά απο ελλάδα?)

Το είχα δοκιμάσει όταν είχε πρωτοβγεί. Πήγαινε σφαίρα. :-)

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Το είχα δοκιμάσει όταν είχε πρωτοβγεί. Πήγαινε σφαίρα. :-)

Το είχες δοκιμάσει από αυθεντικό ή από αντιγραφή? Γιατί εγώ όποτε προσπαθώ με την αντιγραφή να κάνω Login, να παίξω Online με τους άλλους, πάντα μα πάντα με πετάει έξω. Μόλις ξεκινάει η πίστα αμέσως εμφανίζει το μήνυμα "You have been disconnected". Όλες τις φορές αυτό μου βγάζει. Είτε σε διαφορετικούς servers, είτε σε διαφορετικές πίστες. Και θέλω να πιστεύω πως ανιχνεύουν ότι δεν είναι αυθεντικό και γι΄αυτό δεν με αφήνουν. Τι να πω; Δεν ξέρω.

Δημοσ.

Παιδιά εγώ έχω κλώνο wiikey αλλά δεν αντέχω άλλο χωρίς SMG και σήμερα που κατέβασα το Naruto και είδα ότι δεν παίζει (δεν έχω 1.9g πιο παλιά) μου την έσπασε τρελά! Αποφάσησα να το κάνω το 1.9s και όποιν πάρει ο χάρος... τώρα ελπίζω να μην καεί το τσιπάκι. Θέλω να μου πείτε ασαπ αν μπορείτε: αν καεί θα μπορέσω να το πάω να μου το αλλάξουν με καινούριο (και αυθεντικό ενοείται :mad: ) και αν πρέπει 1α να βάλω 1.9b ή 1.9g ή κατευθείαν 1.9s! Ευχαριστώ! (και θα σας πω τι απέγινε το wii μου :P , προσευχηθήτε :-D )

Δημοσ.

Δεν χρειαζετε να βαλεις το g. Αλλα κατευθειαν το s.

GOOD LUCK Φιλε!!!!

Τωρα αν θα παιξει στον κλωνο δεν ξερω αλλα αν γινει τιποτα και χαλασει το τσιπακι γιατι να μην στο αλλαξουν, ισα ισα ειναι ετοιμες και οι κολλησεις!

Δημοσ.

Ευχαριστώ! Τώρα τελείωσα τα γραψίματα των dvd. Και ό,τι γίνει :P Θα σας πω αργότερα.

EDIT: Το πέρασα το update (πατώντας reset) όλα καλά! Έπαιξα και SMG... μα καλά δεν το φανταζόμουν ότι είναι τόσο τέλειο :P όλα τρέχουν κανονικά. Και το 1.4 config (τα έκανα όλα χωρίς χειρηστήριο GC απλά πατώντας το reset). Ελπίζω να μην χαλάσει στο μέλον :-D Άντε και αύριο... όλη τη μέρα wii!!! (να μην κάψω λίγο το SMG? :devil: )

Δημοσ.

Συγνώμη για το double post αλλά κανένας δεν απάντησε :P Λοιπόν το 1.9s config βγήκε (officially): http://www.wiikey.cn/resources.html

το PAL και το JAP βγήκαν (το US σε λίγο). Δεν το τεσταρα ακόμα... τώρα το γράφω σε dvd. Θα σας πω αν έχει fixes σε σχέση με το unofficial. :)

EDIT: Ξέχασα να ρωτήσω...

WiiKey Update 1.9s

- Dev Mode: Remaps drive debug commands from 0xFx to 0x2x

τι είναι αυτό και τι κάνει??? Ευχαριστώ :D

Και για όποιον ενδιαφέρεται... Μετάφρασα στα Ελληνικά το WiiBrickBlocker (που μετά το update του wiikey που μπλοκάρει τα updates μάλον είναι άχρηστο αλλά οκ) Δεν είναι κάτι δύσκολο και ο καθένας μπορεί να το κάνει :-)

>
[info]
Langue=Greek (Ελληνικά)
Trad=Trad. από loukas77

[barre_Menu]
Fichier=&Αρχείο
Ouvrir=&Άνοιγμα
Quitter=&Έξοδος
Langue=&Γλώσσα
Changer=&Αλλαγή Γλώσσας...
?=&Βοήθεια
APropos=&Σχετικά Με...

[Form1]
Label1=Θέση Αρχείου Wii Iso
Button1=Αναζήτηση
Label2=Ολοκληρώθηκε
Button2=Patch
GroupBox1=Πληροφορίες Παιχνιδιού
Gamename=Όνομα Παιχνιδιού
consoleid=ID Κονσόλας
gamecode=Κωδικός Παιχνιδιού
countrycode=Κωδικός Χώρας
makercode=Κωδικός Κατασκευαστή
Button3=Πληροφορίες

[Dialog1]
Title=Σχετικά με...
Label2=Greets to
Label4=Μετάφραση στα Ελληνικά από loukas77

[Dialog2]
Title=Γλώσσα

[Erreur]
Erreur=Σφάλμα!
Valide=Δεν είναι σωστό το αρχείο Wii ISO!
Exist=Δεν υπάρχει!

Για να το βάλετε απλά ανοίγετε με notepad τα Γαλικά ή τα Αγγλικά και κάνετε paste αυτό (μπορείτε να φτιάξετε και καινούριο .lang αρχείο αν θέλετε :-))

Δημοσ.

Ωραία...

Καλός μ@λ@κ@ς είμαι.. :)

Μετά απο ένα απαιτούμενο format έκανα backup τα πάντα (και ρυθμίσεις κ όλα για το pc) και το μόνο που ξέχασα ήταν τα rec...

Έτσι λοιπόν βρέθηκα χθές αντιμέτωπος με το πρώτο μου dnr (σίγουρα θέμα εγγραφής..)

Το έφαγα στο Pro2008 scrubbed ntsc, σε pal κονσόλα με region overide On...

To ίδιο σε ntsc κονσόλα βγαίνει σε splash screen αλλα μαυρίζει η οθόνη και κολλάει το wii με το που το ξεκινάω (nero 4x ) στα dvd που μέχρι στιγμής είχα 100%...

Ξεκινάω:

1)Ιδανικό setup για wii games σε nero 8x?

2)Ξέρεις κανείς γιατί το alcohol 120% αν και βλέπει το recorder μου "is searching device?"

3)Layerbreak για wii games/wii srubbed games?

4)Έχω το wiizard smash bros που παίζει τέλεις σε ntsc.. Way to make it pal? (Χωρίς update) (και κάνα αρχειάκι έστω ονομαστικά είναι ευπρόσδεκτο..)

Setup: 3.1e 1.9g (αν χρειαστεί βάζω το 3.2 αλλα το αποφεύγω προς το παρόν)

Soz για τον καταιγισμό αλλα μέχρι χθές είχα ιδανικό setup για τα πάντα και τώρα τραβάω τα βυζιά μου...

Δημοσ.

Καλα το imgburn ξέφυγε και δεν μου κάνει finalize. Μέχρι στιγμής μόνο το ssbb dl μου έπαιξε απο imgburn. Σε όλα τα άλλα ή μου τα γράφει με την ψυχή στο στόμα η μου βαράει error στο finalize.

Και εδώ έρχονται και άλλες ερωτήσεις άσχετα αμα οι παραπάνω δεν απαντήθηκαν :P

Επειδή βαριόμουν ανέβηκα σε 3.2Ε.. Ξερω τα τί τα πως και τα γιατί του update κτλ..

Θέλω επιτέλους να ανέβω στην 1.9s αλλα δεν βρίσκω ρημαδοgamecube controller (μ΄αρέσει που θα το βαζα και την πρώτη μέρα :P)

Ξέρω οτι το config μπορώ να το ρυθμίσω με reset.. Το update όμως δεν θυμάμαι αν μπορώ να το κάνω αντίστοιχα με reset :\ Κάποιος;

Τέλος έχω δυο εκδόσεις του proevo2008. Μια ntsc και μια pal. Η ntsc βγαίνει στην splash και μετά μου μαυρίζει την οθόνη ενώ η pal μου βαράει error :\

Να είναι τα dvd το αποκλείω μιας και μέχρι σήμερα είχα 100% (και μέχρι το format) και επίσης όσα είχα γράψει παλιότερα παίζουν άψογα!

Έχω μια υποψία οτι τα iso είναι scrubbed (το pal). Το γράφει στο nfo αλλα κατα τα άλλα είναι 4.4 το μέγεθος του.

Βασικά απο όλα τα παραπάνω αν μπορεί κάποιος να μου επιβεβαιώσει οτι μπορώ να κάνω το update με reset και μετά βλέπουμε :\ (αν και έπαιζα ακόμα και ssbb με 1.9g)

Φφφφφφφφ θέλω pro...

edit: Παίζω τα πάντα άψογα και με 1.9s πλέον (ξεβαρέθηκα)

ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΛΑΚΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ FRIEND CODE THS NINTENDO ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!! ΧΑΘΗΚΕ ΕΝΑ LIVE THS ΠΡΟΚΟΠΗΣ!? ΕΛΕΟΣ!!

To ssbb για ποιόν ηλίθιο λόγο έχει ξεχωριστά friend codes? :| (12ψηφια)

Ξεκίνησα να κάνω add κάποιους απο εδώ αλλα με κούρασε τρομερά το "Αμοιβαίο" της υπόθεσης και γενικά το ΠΟΣΟ μεγάλη ηλιθιότητα είναι το όλο σύστημα και έβγαλα μπρίζα.

Παρεπιπτόντως Toufas το friend code σου λέει οτι είναι invalid... Για δές το λίγο...

Κάποια στιγμή αν μπορέσω αύριο θα βάλω και γω το code μήπως και παίξουμε καμια μπούρδα (ναι για το ssbb λέω...)

Φφφφφφφφφφφφφφφ... Εκνευρίστηκα βραδιάτικα..

Κανείς απο θεσσαλονίκη να βοηθήσει με φλασάρισμα benq? (άσχετο και σχετικό συνάμα...)

Δημοσ.

Ξέρω οτι το config μπορώ να το ρυθμίσω με reset.. Το update όμως δεν θυμάμαι αν μπορώ να το κάνω αντίστοιχα με reset :\ Κάποιος;

Τέλος έχω δυο εκδόσεις του proevo2008. Μια ntsc και μια pal. Η ntsc βγαίνει στην splash και μετά μου μαυρίζει την οθόνη ενώ η pal μου βαράει error :\

Ναι μπορεις.Ετσι το κανω εγω ελλειψη GC controller.Θελει μια φορα πατημα για το τεστ και μια για το φλασαρισμα αν δεν κανω λαθος.Στο λεει κιολας οτι "Press A or Reset to...."

Για το NTSC δοκιμασε να ρυθμισεις την οθονη σε 478i (60Hz).Ετσι θελει για να παιξει.

Αλλα αφου εχεις το pal , χεστηκες!!!Αλλα για δοκιμη καντο.Και γενικα ολα, αν οχι ολα τα περισσοτερα ntsc αυτο θελουν.Ετσι ηθελε το NoMoreHeroes και MLB Power Pros Pου δοκιμασα.

Δημοσ.

έχει δοκιμάσει κανείς παιχνίδια του GameCube μετά από το 1.9s update? Έχει παρατηρηθεί ότι με το καινούργιο update εμφανίστηκε το πάλι πρόβλημα στο audio streaming παιχνίδια (Eternal Darkness....κλπ)

Δημοσ.

Ποια η διαφορα μεταξυ smash Brawl στα 4,37 G και Smash Brawl στα 7,93 G??Το δευτερο λεει να γινει burn σε double layer..κατι που λογικα δεν ισχυει για το πρωτο ε?Γενικα ισχυει οτι το ενα υποστηριζει μονο multiplayer και το αλλο ειναι κανονικα ολο το game?ΕΠισης τι ειναι το RegionFrii που χρειαζεται το δευτερο?

Δημοσ.
Ποια η διαφορα μεταξυ smash Brawl στα 4,37 G και Smash Brawl στα 7,93 G??Το δευτερο λεει να γινει burn σε double layer..κατι που λογικα δεν ισχυει για το πρωτο ε?Γενικα ισχυει οτι το ενα υποστηριζει μονο multiplayer και το αλλο ειναι κανονικα ολο το game?ΕΠισης τι ειναι το RegionFrii που χρειαζεται το δευτερο?

στο πρώτο έχουν αφαιρέσει όλα τα movies από το παιχνίδι. ναι φυσικά και πρέπει να το γράψεις σε double layer προτείνω verbatim +R

Δημοσ.

καλα τα νέα ,εδω και αρκετές μέρες κυκλοφόρισε το homebrew beta channel,βάζεις ένα δισκάκι ,κάνει ένα update και σου βγάζει το κανάλι.

ήδη έχουν βγάλει κανάλι με snes emulator αλλά ακόμα είναι beta και μπορείς να παίξεις μέχρι 30 λεπτά,

δλδ παίζει σε λίγους μήνες να μπορούμε να έχουμε κανάλια για πολλούς emulators ξεχωριστά και να διαβάζουμε τα ρόμς απο sd ή dvd

για να δούμε

Δημοσ.

Ερωτηση. Έχω το wii με d2pro. Εχω backup τo super paper mario και ενω παίζει κανονικά, σε ιντρο σκηνές κυρίως παγώνει το wii και σταματάει να αποκρίνεται. Κάνω ρισετ και συνέρχεται.

Νομίζω οτί φταίει το dvd που δεν είναι καλής ποιότητας [η επειδή είναι -r]. Για το κάψω σε άλλο dvd, αρκεί απλά να κάνω copy disc to disc και θα δουλεύει κανονικά? Η θέλει κάποιο άλλο κόλπο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...