Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μου φένεται δεν κατάλαβες το υπονοούμενο μου ,το espalwii είναι φίλος σου(ψάχνε λίγο και θα δεις),{έχει και το brawl dvd9 patched pal no update}

Δημοσ.

Παιδιά έχω κάψει 4 DVD R+DL για το SSBB, μου τα καίει όταν πάει να γράψει το second layer. Εχω δοκιμάσει και με layerbreak και χωρίς. το DVD Writter μου είναι το LG HL-DT-ST DVD-RAM GSA-Η20L. Τα DVD που δοκίμασα ήταν και τα 4 Philips.

Δημοσ.

επιτέλους πήρα την απόφαση να βάλω k γω chip στο wii μου

πιο προτείνεται? D2Ckey D2pro ή Argon

κάποιο μαγαζί στην Θεσσαλονίκη υπάρχει?

Δημοσ.

ΧΩΡΙΑΝΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΑΙ Η ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ ΓΙΑ WIIKEYYYYYYYYYYYYYYY!:D

wiikeyuodate19s.jpg

++

Νέο configuration disk (για δείτε λίγο το dev mode/update blocker :))

wiiekyupdate19s2.jpg

Σύντομα και στο δικό σας wiikey ;p

Δημοσ.

παλικάρια μια ερώτηση για το config disk.ακουσα οτι στο 1,9γ δεν δούλευε το 6χ dvdspeed ήταν πάλι 3χ και λένε οτι τώρα δουλεύει (που είναι η διαφορά?δλδ τι διαφορά έχει να διαβάζει με 3χ ή 6χ,μικραίνουν τα λόαντινκγ η τπτ?)

και το dev mode τι είναι?(το Block updates δουλεύει τέλεια λένε ωραία)

Δημοσ.

Ναι βελτιωνει το loading time αλλα προσφερει περισσοτερα Unable to Read Disk σε κακης ποιοτητας εγγραφης και κατασκευης δισκακια.

Το Block Updates εγω διαβασα οτι δεν λειτουργει ακομα.Εκτος αν σημερα υπηρξε καποια αλλαγη.Μακαρι βεβαια.

Εχτες που ειχα χρονο παντως δοκιμασα το freeloader με 2 ntsc-u και δουλεψε μια χαρα.Δεν δοκιμασα ομως το ssbb γιατι δεν θελω να μπλεξω με το update του ακομα!

Δημοσ.

WiiKey Update 1.9s

This is a cumulative update for wiikey, fixing a few bugs and adding some new features.

Bugs fixed

-----------

- Issue with original Super Smash Bros Brawl discs not working fixed

- It should now not be possible to render the chip inoperable by using patched config discs

New features

--------------

- DVD update blocker: A new config option to block system updates from DVD. This

prevents the Wii from loading a system update for another region.

- Dev Mode: Remaps drive debug commands from 0xFx to 0x2x

Όσο για το 6χ. Γρηγορότερο loading time. Περισσότερα dnr και μεγαλύτερη καταπόνηση (+ λίγο περισσότερο θόρυβο). Προσωπικά θα μείνω στα 3χ μιας και οι διαφορές είναι πολύ μικρές..

Θα βάλω το s το βράδυ οταν πάω σπίτι και θα σας πώ τι και πώς :)

http://www.wiikey.cn/resources.html

Δημοσ.
WiiKey Update 1.9s

This is a cumulative update for wiikey, fixing a few bugs and adding some new features.

Bugs fixed

-----------

- Issue with original Super Smash Bros Brawl discs not working fixed

- It should now not be possible to render the chip inoperable by using patched config discs

New features

--------------

- DVD update blocker: A new config option to block system updates from DVD. This

prevents the Wii from loading a system update for another region.

- Dev Mode: Remaps drive debug commands from 0xFx to 0x2x

Όσο για το 6χ. Γρηγορότερο loading time. Περισσότερα dnr και μεγαλύτερη καταπόνηση (+ λίγο περισσότερο θόρυβο). Προσωπικά θα μείνω στα 3χ μιας και οι διαφορές είναι πολύ μικρές..

Θα βάλω το s το βράδυ οταν πάω σπίτι και θα σας πώ τι και πώς :)

http://www.wiikey.cn/resources.html

Super τα νεα!

Λοιπον και εγω το βραδακι θα το περασω.Ελπιζω να μην αρχισουν οι αμπελοσοφιες οτι κανει κακο οπως και το g και φοβηφει ο κοσμος.

Το θεμα ειναι πιο εχει την διαθεση να δοκιμασει το ssbb με το καινουργιο option του dvd update blocker.Ποιος διατιθεται?Αν και με το καινουργιο το εργαλειακι που βγαζει τα καναλια ισως να μπει καποιος στον πειρασμο να δοκιμασει.

Wiikey rulez!!!!:devil:

Δημοσ.

Μιας και η έκδοση που έχουμε στα χέρια μας (και το config 1.4 που δέν υπάρχει στο site) έχουν διαρεύσει απο beta testers κακώς αρκετά πρίν την επίσημη κυκλοφορία...

rumor:: ΔΕΝ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ άλλη έκδοση firmware για το wiikey...

Αυτό καθιστά κατανοητό πως και η 1.9s είναι ουσιαστικά η 1.9s beta μιας και δέν πρόλαβε να δοκιμαστεί και να διορθωθεί...

Σκατά στα μούτρα των ηλίθιων beta testers...

Αει να δούμε...

@skanjos αν ψάξεις λίγο θα την βρείς και την 1.4

βασικά:... μεγειά.. :P

http://rapidshare.com/files/102461433/cfg.1.9s.pal.iso.html

Δημοσ.

το πέρασα το καινούριο update 1,9s(αν και όντως όταν το κάνεις install λέει 1,9x),έπαιξα κάνα 2ωρο brawl και λίγο naruto μια χαρά(περιμένω το config disk να δω διαφορά στα loading times και στον θόρυβο)

το block updates δίαβασα οτι δούλεψε με το brawl(δεν έκανε το update η κονσόλα και έδειξε μάυρη οθόνη ,δεν έπαιζε δλδ,αλλα την δουλιά του την έκανε,είναι φυσικό να πρέπει να περάσεις το update για να παίξεις τα καινούρια παιχνίδια)

Δημοσ.

το κακο ειναι οτι δεν ειναι σαν το xbl που κανεις request αλλα πρεπει και οι 2 να βαλουνε :(

Δημοσ.

δεν έχω wireless μόντεμ σνιφ σνιφ,όταν πάρω θα δείτε πόσο χάλια είμαι στο μπρολ :lol:.

έχει δοκιμάσει κανείς το ονλίνε του medal of honor heroes 2(παίζει καλά απο ελλάδα?)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...