Προς το περιεχόμενο

Thunderbird αργοπορεί!!

caveneo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι έχει πάθει ο thunderbird και αργοπορεί τόσο; Άδειασα όλους τους κάδους και τα ανεπιθύμητα αλλά όταν διαλέγω για να δω ένα mail αργεί, όπως επίσης και όταν είναι να διαγράψω ένα ένα τα e-mail.

Δημοσ.

Το αφήνεις να κάνει compact τους φακέλους όταν σου ζητάει;

Αν ναι, κάτι άλλο που βρήκα τώρα ψάχνοντας:

Μπορεί να έχει πάθει ζημιά το αρχείο .msf (Mail Summary File) του φακέλου που αργοπορεί. Κλείσε το Tb, βρες το αρχείο (είναι πολλά τα .msf) και διάγραψέ το. Ίσως να κάνεις και ένα backup όλο το προφίλ πρώτα, για αν έχεις το κεφάλι σου ήσυχο... :-)

Επίσης, στο Tb 2.0 beta 2, αν κάνεις δεξί κλικ, Properties σε έναν φάκελο έχει και ένα κουμπί Rebuild Index. Υποθέτω ότι θα κάνει την ίδια δουλειά με το να τα διαγράψεις εσύ και να τα ξαναφτιάξει μόνο του... Δεν θυμάμαι αν το Rebuild Index υπάρχει και στο 1.5.x.x...

Δημοσ.

Compact τί είναι; Πάντως όχι δεν μου ζητάει τίποτα τέτοιο. Για τα αρχεία που αναφέρεις έκανα αναζήτηση όλα τα msf και δεν βρήκε κανένα.

Δημοσ.

http://kb.mozillazine.org/Compacting_folders

Μπορείς να το κάνεις και με το χέρι κάνοντας δεξί κλικ σ' έναν φάκελο.

Για τα .msf περίεργο μου φαίνεται... Δηλαδή γράφεις *.msf και δεν βρίσκει τίποτα;

Στο λινκ από πάνω λέει να του πεις να ψάξει και στα κρυφά, αλλά τα δικά μου δεν είναι κρυφά... :?

Δημοσ.

Τελικά τα βρήκα τα msf αφού έβαλα τα κρυφά να φαίνονται!

Αλλά πάλι δεν δούλεψε. Είχα καιρό να κάνω format και επειδή έχουμε κατάληψη και δεν έχω τίποτα να κάνω, έριξα ένα format και πέρασα το Thunderbird 2 Beta.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...