giorgosc61 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Καλησπέρα, Ψάχνω για ένα μεταφραστή για Windows pdf αρχείων από Αγγλικά σε Ελληνικά. Δοκίμασα το Systran αλλά μου έβγαζε ότι λόγω encoding δεν μπορούσε να μου κάνει τη μετάφραση οπότε το έβγαλα. Κάτι άλλο?
xpapias Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Ξέρω ένα άλλο που σου ανοιγει τον υπολογιστή, κατεβάζει το pdf, το ανοίγει και το μεταφράζει. Μετά το τυπώνει αν θες. Αλλά μάλλον δε θα σου κάνει
giorgosc61 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Ξέρω ένα άλλο που σου ανοιγει τον υπολογιστή, κατεβάζει το pdf, το ανοίγει και το μεταφράζει. Μετά το τυπώνει αν θες. Αλλά μάλλον δε θα σου κάνει .....δεν μου κάνει...εκτός και αν μπορεί και να μου κάνει μετά την μετάφραση και την παράφραση που χρειάζομαι για να το περάσω στο άρθρο που γράφω.
xpapias Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Πέρα από την πλάκα (και επειδή νίωθω τύψεις που το ξεκίνησα :-P ) υπάρχει κάτι;
PATRINOS06 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 εναλλακτικα μπορεις να το μετατρεψεις το pdf σε doc η txt και μετα να το περασεις σε Systran
kgian Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Φίλε μου, η μετάφραση που κάνει το systran είναι ελεεινή. Παρόλα αυτά, αν σε ικανοποιεί (που δεν πρόκειται, να είσαι σίγουρος) πρέπει να μετατρέψεις το pdf σε έγγραφο word ή txt. Αυτό πάλι δεν είναι πάντα εύκολο, γιατί πολλά ρdf δεν περιέχουν κείμενο αλλά εικόνες. Οπως και να έχει, πρακτικά δεν γίνεται οπότε αν δεν μπορείς να βρεις αυτό που θέλεις σε ελληνικά και σου χρειάζεται οπωσδήποτε είναι να πληρώσεις κάποιον μεταφραστή να σου κάνει την δουλειά. Τα παραπάνω τα γράφω έχοντας ασχοληθεί πολύ με την μετατροπή απο pdf σε rtf και txt και έχοντας δουλέψει το systran.
random Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 η μετάφραση που κάνει το systran είναι ελεεινή Σωστα. για τα μπάζα τελείως. αλλα αν επιμένεις, ψαξε το "ABBYY PDF Transformer" να σου κάνει το pdf σε word με πολυ καλά αποτελέσματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.