Προς το περιεχόμενο

Αντικατάσταση σκληρου σε βίντεο PIONNER

aposal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν από ενάμισυ χρονο αγόρασα ενα ψηφιακό βιντεο-δεκτη της PIONNER ΤΟ μοντέλο 530Η με σκληρό δίσκο 160 GB. Το μηχάνημα, το χάρηκα για το πολύ φιλικό μενού και φυσικά δούλεψε πολλές πολλές ώρες, ωσπου ηρθε η ώρα του σκληρού δίσκου. Ανοίγεις το μηχάνημα και με το μύνημα HD ERROR καλαβαίνεις οτι ηρθε η ωρα για αντικατάσταση του σκληρού.

Τα πραγματα ομως δεν είναι τοσο απλά !! Ο σκληρός δίσκος τoυ PIONNER δεν είναι ένας απλός σκληρός της ( western digital 160 gb ) που τον αγοράζεις με 60 ευρώ και τελείωνεις . Στο service της εταιρίας μου ειπαν η εταιρία στους εν λόγω δίσκους, δημιουργεί ενα δικό της format με εισαγωγή δικών της data .

Απευθύνομαι σε όποιους έχουν γνώσεις ηλεκτρονικών μήπως υπάρχει κάποια άλλη εναλλακτική για την παράκαμψη αυτού του προβλήματος.

Δημοσ.

Σ' ευχαριστω πολύ agribilos για τις πληροφορίες ήδη έχω διαβάσει

τον τρόπο αντικατάστασης αλλά δεν μπορώ να βρώ το data disk του συγκεκριμένου μοντέλου με το οποίο θα επέμβω στο BIOS του μηχανήματος.

Δημοσ.

distixos ego eixa pathi to idio me sony rcr-hx1000(250giga) i sony zitai peri ta 400 euro opote pira ena panasonic to opio meso servise mou eipan oti to alazis me opio disko thelo.eyxomai na min xriasti pali kati,ala otan tha erthi ayti i ora na isxii ayto kai na mporis na valis oti disko thes kai na kanis format.

to thema einai vevea na einai ta data gramena se chip kai oxi sto disko giati alios asta.

kati akoma sto pioneer doulevi san dvd?giati to sony den kani tipota.an kseri kanis gia to sony mou mou lei.

Δημοσ.

Οταν ο σκληρός εβγαλε μύνημα HD ERROR το μηχάνημα είχε μιά πού περίεργη

συμπεριφορά και δεν ανταποκρινόταν ακριβώς στις εντολές. Μόλις αφαίρεσα

τον κατεστραμένο σκληρό δίσκο, το μηάνημα λειτουργεί αψογα σαν DVD μόνο

για ανάγνωση (βλεπεις ταινιες απροβλημάτιστα).

Πάντως η αφαίρεση του σκληρού ήταν τόσο περίπλοκη που δέν θα το συνιστούσα σε άτομα που δεν έχουν προχωρημάνες γνώσεις ηλεκτρονικών.

Εγώ τυχαίνει να είμαι Ραδιοερασιτέχνης οπότε καταλαβαίνεις.

Αν μπορουσα να βρώ το DATA DISK GGV1239 της εταιρίας το οποίο δημιουργεί

ένα PARTITION σε LINUX με κάποια DATA δικά του, τότε το θέμα είχε λήξει.

Δημοσ.

aposal δοκίμασες να βάλεις ένα σκληρό μέσα στο μηχάνημα μήπως και το ίδιο το DVR τον φορμάρει?

Το σκληρό που έβγαλες τον δοκίμασες σε κάποιο υπολογιστή να δεις τι παίζει?

Δημοσ.

Εγω το εχω ηδη κανει στο μοντελο 433. Απο 80 του εβαλα 320 δισκο. Στην σελιδα πιο πανω θα επικοινωνησεις με τον τυπο, θα κανεις ενα μικρο donation οσο θελεις και θα σου δωσει ενα megaupload link για να κατεβασεις το data disk (2GB). Νομιζω το εχω ακομα και εγω. Μην ξεχνας οτι θελεις και ειδικο τηλεχειρηστηριο η Phillips Pronto

Δημοσ.

Για sony δεν ξερω πρεπει να ρωτησεις σε διαφορα forum σχετικά με συγκεκριμένο μοντέλο. Πάντως υπαρχουν dvr στην αγορά που η αντικατάσταση σκληρού δεν χρειάζεται εισαγωγή δεδομένων στο BIOS.

Δημοσ.

fotis_greece

Με ποιό remote έκανες την εισαγωγή των αρχικών στοιχείων ID NUMBER κ.λ.π.

?? Επίσης να σε ρωτήσω, επειδή διαθέτω ενα POCKET PC αν είναι δυνατή η εισαγωγή των αρχικών data με αυτό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...