mentoras99 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Εχουν σπασει τα νευρα μου και ακρη δεν βγαζω με το excel 2003. Η μορφοποιηση των 'προβληματικων' κελιων ειναι ως 'αριθμος'. 2 προβληματα: - δεν μου κανει πανω στοιχιση σε κελια που θελω. Επιμενει να 'καρφωνει' τα νουμερα στο κατω μερος των κελιων. - δεν μου κανει αθροιση. Βαζω sum κλπ κλπ, δοκιμασα απο μπαρα συναρτησεων, χειροκινητα το εγραψα, απο εισαγωγη-συναρτησεις, αποτελεσμα ουδεν. Αντι να μου φερει το αθροισμα, μου βγαζει sum(keli1:keli2) χωρις να μου κανει το αθροισμα και να μου γραφει αριθμο. Βοηθειστε!
gr8styl Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Από το Μενού Εργαλεία, Επιλογές, Προβολή, (στο κάτω αριστερό μέρος) κοίτα το κουτάκι δίπλα στο "Τύποι" να μην είναι τσεκαρισμένο. ελπίζω να έγινε
mentoras99 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 gr8styl να σαι καλα, οντως τα προβληματα αυτα διορθωθηκαν αλλα δημιουργηθηκε αλλο, αυτοματως μολις ξετσεκαρισα το 'τυπους'! Συγκεκριμενα, μου χαλασε τη μορφοποιηση του φυλλου οπως την ειχα φτιαξει. Απλα τα συρρικνωσε, ενω ολα ηταν φτιαγμενα για εκτυπωση σε εκτυπωτη Α3, τα μαζεψε τοσο που χωρανε σε μιση Α4! Το ενα πανω στο αλλο φυσικα, και δεν διαβαζονται οι στηλες. Το θεμα ειναι οτι οι στηλες ειχαν πλατος που προηλθε επειτα απο πολυ σκεψη και μελετη(να χωρα αυτα που θελω-βελτιστο πλατος)
gr8styl Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Διάλεξε ολόκληρο το φύλλο (ctrl+a) και μέσω του μενού Μορφή-Στήλη διάλεξε "Αυτόματη Προσαρμογή Επιλογής". Τώρα πρέπει να φαίνονται όλα τέλος τα πλακώματα ή ctrl+a και double click πάνω στη γραμμούλα που χωρίζει τις στήλες A και B Κάνε "Προεπισκόπηση εκτύπωσης" (print preview) και στο Διαμόρφωση σελίδας Σελίδα pop-up πάτα το "Προσαρμογή σε" βάλε 1 "ανά πλάτος" και όσο θες ανά ύψος ;-) Με λίγα λόγια του λες σε πόσες σελίδες πλάτος και πόσες ύψος θέλεις να εκτυπωθεί. Μην μου πεις οτι μπορεί και να μην έγινε !!! Για δες και http://www.planetexcel.gr/
mentoras99 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 gr8styl ευχαριστω πολυ, ησουν πολυ επεξηγηματικος και αν δεν μου ελεγες να ξετσεκαρω τους τυπους, ακομη θα ψαχνομουνα. Το κολπο με το double click στα ορια των στηλων το ξερω. Απλα δεν καταλαβαινω γιατι να μου χαλα τη μορφοποιηση με το που εκανα uncheck τους τυπους. Και το θεμα δεν ειναι απλα να μην εχω επικαλυψεις, αυτο με ενα double click διορθωνονταν. Ειναι οτι ειχα προσδιορισει ακριβως το πλατος της στηλης, οσο με βολευε, αναλογα με τα ποσα δεδομενα θα μπουν μεσα. Οχι απλα πλατος ισο με την επικεφαλιδα αλλα customized. Anyway τα εφτιαξα ξανα απο την αρχη, εκει που ειχα πελαγωσει ειναι με τους τυπους. Ευχαριστω!
gr8styl Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Anyway τα εφτιαξα ξανα απο την αρχη, .... Την επόμενη φορά θυμήσου ότι υπάρχει και το "Ειδική επικόλληση" - "Πλάτος στηλών" μέσω του menu Επεξεργασία. :wink: Αν δεν πάθεις δεν θα μάθεις. Ετσι δεν λέμε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.