alipkok Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 ειχα βγαλει το page file μονο και μονο για να κάνω ανασυγκροτηση... Τωρα θέλω να το βάλω αλλα δεν ξέρω τις default τιμές. Εχω λίγη ram(768mb) και to pc crash-αρει συνέχεια ακόμα και με το μτορρεντ...
Panos83 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Βαλε να το διαχειριζεται το συστημα.Αλλιως το Initial ειναι 1,5 φορες η πραγματικη σου μνημη και το maximum 3
PATRINOS06 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Βαλε να το διαχειριζεται το συστημα.Αλλιως το Initial ειναι 1,5 φορες η πραγματικη σου μνημη και το maximum 3 εξαρταται απ'το μηχανημα γενικα και την χρηση.καλο ειναι να το εχεις γυρω στο 1,5 GB οπως λεει κι ο Panos83.
alipkok Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 ευχαριστώ... Να υποθέσω οτι κατα πάσα πιθανότητα φταίει αυτή η ρύθμιση για τα crash οταν ανοίγει το μtorrent; τέλος ,to defrag, οταν απενεργοποιω το paging file ,είναι πιο "ολοκληρωμένο" ;
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Moderators Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Οχι! Δεν ειναι πιο ολοκληρωμενο. Γενικα, καλυτερα παρε ενα αλλο προγραμμα για defrag (χρησιμοποιω το O&O Defrag pro 8), ειναι αρκετα καλυτερα!! Με 768ram, καλυτερα να εχεις 512-1GB page file, πιο πολυ δε λεει, ουτε καν σχεδον για παιχνιδια...
yannis27gr Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Δεν δικαιολογείται να κρασάρει με 768 μνήμη. Με πιο ταπεινά μηχανήματα και δουλεύω Photoshop (αργά βέβαια αλλά το δουλεύω) χωρίς να κρασάρει!! Για ψάξου λίγο...
yannis27gr Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Ου, πολλές. Κατ' αρχάς, αν η έκδοση του mtorrent που έχεις είναι ΟΚ. Μετά, αν τρέχουν προγράμματα στο υπόβαθρο (πας Έναρξη-Εκτέλεση-msconfig και στην καρτέλα που θα ανοίξει πας στην Εκκίνηση και διαλέγεις Απενεργοποίηση Όλων ή έστω να ξεκινάνε μόνο αυτά που θες π.χ. το αντιικό). Αν ακόμα έχεις προβλήματα, κοιτάς τις ίδιες τις μνήμες αν είναι εντάξει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.