Moderators GeorgeMan Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Moderators Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Η διαφορά ειναι αυτη που φαινεται. Αμα εχεις 1 και πας σε 2, ειναι διπλασιο! Βεβαια δεν μετραει ακριβως ετσι (π.χ. εμενα ειναι 2,2 και μετραει σαν 3,5 Pentium4). Η μεγαλυτερη ταχυτητα που εχει βγει Pentium4 ειναι 3,8GHz. Αλλά τωρα πια, και ο χειροτερος Core2Duo (στα 1,86GHz), ειναι καλυτερος ακομα και από Pentium 4 3,8....
Sebastienomnia Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 ennow an i diafora einai taxythta mono i kai kati allo...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Moderators Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Ναι ειναι η ταχυτητα, αλλα και ενα σωρο άλλες παραμετροι. Στα ποσα MHz επικοινωνει με το υπολοιπο συστημα (π.χ. οι P4 επικοινωνουν με 400 εως 800mhz), ενω ο δικος μου (που ειναι σε πιο κατω συχνοτητα λειτουργιας απ'οτι οι Pentium4), επικοινωνει με 2000... Επισης ειναι ο πυρηνα του τι τεχνολογιας ειναι (ο δικος σου ειναι 0,13micron), ενω ο δικος μου 0,09, δλδ εχει καλυτερη θερμικη συμπεριφορα (χαμηλοτερες θερμοκρασιες)-->αν και αυτο ειναι λιγο σχετικο... Επισης ειναι το ποση μνημη cache εχει (ο δικος μου εχει 512ΚΒ L2 Μνημη, ενω ο celeron D μονο 256ΚΒ...) Και μερικά άλλα...
Sebastienomnia Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 oi erwthseis synexizontai..xexe..ti einai i mhmh cache?
Vatos_locos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 λανθάνουσα μνήμη (cache) που είναι ενσωματωμένη στον επεξεργαστή (κάποτε δεν είναι μέσα στον επεξεργαστή και κάποτε δεν υπήρχε καθόλου αν θυμάμαι καλά) την χρησιμοποιεί και είναι χωρισμένη σε κομμάτια οι πιο παλιές λιγότερο χρησιμοποιημένες εντολές πάνε πάντα για πέταμα και στην θέση τους γράφονται άλλες από την κυρια μνήμη (ram) του υπολογιστή με λίγα λόγια είναι ένα στάδιο ανάμεσα στον επεξεργαστή και στην μνήμη όσο πιο μεγάλη η λανθάνουσα μνήμη τόσο πιο γρηγορη επεξεργασία εντολών έχουμε οποτε πιο γρήγορο σύστημα αυτά βεβαια δεν είναι από χόμπι αλλα συνοπτικά το μάθημα μιας ολόκληρης μέρας στην σχολη τελικά κάνει και κάτι καλο αυτό το σχολειό
Sebastienomnia Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 nai xaxaxa ontws...ki egw ithela poly na perasw plhroforikh athinas...alla den ta katafera kai perasa oikonomika sto papei
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Moderators Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Eγω παλι εχω 2 χρονια να διαβασω ακομα, για να περσω εκει που θελω, και θα στρωθω με το που θα τελειωσει η adsl... Καμια αλλη ερωτηση ?
Sebastienomnia Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 oxi paidia,me kalypsate apolyta...eyxaristw poly..
Vatos_locos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 παιδιά και όμως είμαι σε TEE στα πευκάκια ηλεκτρονικός συσκευών και υπολογιστικών μονάδων και οπτικοακουστικών συστημάτων καμια επαφή με πληροφορική και όμως έχουμε μάθει προγραμματισμό visual studio και έχουμε και μάθημα τεχνολογία υπολογιστών/δικτύων και έτσι τα έμαθα εδώ πριν κανένα 2μείνω μας κάνανε για τους 386 και MMX επεξεργαστές μιλάμε για χρονια πίσω τώρα οι πολύ παλιοί θα τα έχουν ζήσει κιόλας εγώ τα έχω δει απλά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.