Προς το περιεχόμενο

Περι cpu ο λόγος...

Sebastienomnia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.

Eχετε δίκιο sorry...

Γενικά, για P4 2GHz, με 30idle και 45-50load ειναι καλά. Και 55 να ειναι δεν χαθηκες...

Αμα πλησιασει/περασει τα 60... εκει αρχιζει η ανησυχια, και αμα φτασει 70 (ή 90 ηταν??), σβηνει από μονος του ο επεξεργαστης για να μην καεί!! :)

Δημοσ.

throatling = όταν ο επεξεργαστής ανεβάσει πολύ μεγάλες θερμοκρασίες κλείνει η ρίχνει την συχνότητα του για να μην καταστραφεί

ψήκτρα έχεις σίγουρα το ξέρω εγώ δεν πειράζει :mrgreen:

Δημοσ.

xaxaxaxa katalava...paidia eyxaristw poly..mporei oi erwthseis na sas fanhkan ligo ews poly "anohtes" alla eimai 19 kai twra arxizw na asxoloumai me ayta ta pragmata..opote kapou eprepe na rwthsw ki egw..kai thewrhsa oti to forum tou insomnia einai to katallhlo meros...thanx guys

an exw opoiadhpote alli aporia tha epistrepsw..twra paw na diavasw enan odhgo gia o/c (ennoeitai oti de tha epixeirhsw tpt)

Δημοσ.

έλα ρε και τι ρολο παίζει η ηλικία και εγώ 18 είμαι και από hobby τα έμαθα όλα με τον καιρό θα μάθεις τα πάντα θα το δεις όσο ζεις μαθαίνεις λένε

Δημοσ.

μια χαρά είναι φιλε μου μια χαρά και εμενα ο δικός μου τις ίδιας γενιά είναι ένταξη είμαστε μια 5αετιά πίσω αλλα δεν πειράζει την δουλειά μας να κάνουμε καλά και χεστήκαμε

• Moderators
Δημοσ.

O πρωτος μου ειναι Athlon 64 3500+ (ιδιες επιδοσεις με P4 3,6), και δουλευει στα 2,2GHz (ασχετα που τον εχω 2,67).

Ο δευτερος ειναι ενας ταπεινος Celeron 4ης γενιάς (D), στα 2,8GHz, αλλά δουλευει καθημερινα στα 3,99

Και ο τριτος, στο κατεβαστηρι ειναι ενας PIII 450MHz....

;) Θελετε φτιαξιμο! (κι εγω θελω σιγα σιγα...)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...