Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Speedtouch 536v6

flik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ρε παιδιά ένας φίλος μου έxei αυτό το ρουτεράκι απο το πακετάκι της ΟΤΕΝΕΤ, και προσπαθήσαμε εχθές να το συνδέσουμε αλλά τίποτα. Το σπλιτεράκι το βάλαμε υποθέτω σωστά γιατί δουλεύουν τα τηλέφωνα στο σπίτι του, και τα καλώδια είναι το καθένα εκεί που ανήκει. Βάλαμε τις ρυθμίσεις στο easy setup όπως λέει το βιβλιαράκι που είχε μέσα στο κουτί, finish, αλλά βγάζει DSL Conection failed, disconnected by user, και Internet connection failed. Είναι και πολύ διαφορετικό απο το Microcom που έχω εγώ.

Σημ.: Πάντως ρε παιδιά πολύ άτιμα αντικείμενα τα ρουτεράκια, εμένα το Microcom 2636 δεν δούλευε για ένα μήνα απο τότε που πήρα, μου είπαν απο την forthnet να πάρω άλλο, πήρα netgear, και για μετά απο μια βδομάδα που ξαναδοκίμασα το microcom που το είχα στην άκρη, χωρίς να το πειράξω δούλεψε!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το λαμπάκι dsl άναψε, λειτούργησε τελικά η dsl σύνδεση, αλλά η σύνδεση ιντερνετ δεν λειτουργεί. Βασικά επειδή σε ένα χαρτί έλεγε να βάλει έναν προσωρινό κωδικό και όνομα χρήστη, και αφού συνδεθεί να πάει στην σελίδα my.otenet.gr να το ενεργοποιήσει. Τα έβαλε αυτά τα στοιχεία αλλά πάλι έλεγε disconnected by user.

Μπορεί να είναι πρόβλημα γραμμής. Δεν ξέρω. Πάντως σε εμένα δεν ήτανε, γιατί είχανε έρθει απο τον ΟΤΕ σπίτι, βάλανε το δικό τους(Speedtoouch) και δούλεψε άψογα. Μάλιστα μου είχαν πει ότι έχω πάρα πολύ δυνατή γραμμή.

Το συνέδεσε τελικά. Ακούστε χαζομάρα. Στο φύλο με τους προσωρινούς κωδικούς που του δώσανε έλεγε να βάλει για κωδικό ΟΤΕΝΕΤ, έτσι με κεφαλαία γράμματα, ενώ έπρεπε να τα γράψει με μικρά. Τέσπα. όλα καλά τώρα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...