guido Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Καλημέρα.'Εστειλα ένα e-mail στις 22 του μήνα και ο παραλήπτης του υποστηρίζει ότι το παρέλαβε μόλις χθες (29).Είναι δυνατόν να υπάρχει τόση μεγάλη καθυστέρηση ή με δουλεύει;
antonl Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Από προσωπική εμπειρία, ο χρόνος παραλαβής στο 95% των περιπτώσεων είναι σχεδόν στιγμιαίος (yahoo, hotmail, gmail, forthnet, σχολή). Μου 'χει τύχει όμως να έρθει mail με καθυστέρηση 5 ημερών (εμπορικό&βιομηχανικό επιμελητήριο).
agisfere Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 και σε μενα συνεβη να εχει καθυστερησει ενα email.Την τελευταια φορα ,μου το εστειλαν στις 23 Ιανουαριου 2007 και ακομη περιμενω να μου ερθει Μηπως ειμαστε τρομοκρατες και δεν το ξερουμε ?
guido Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 αυτή η καθυστέρηση που μπορεί να οφείλεται; αν και οι 7 μέρες μου φαίνονται υπερβολικές και πάλι...
antonl Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Σε κάποιον απ' τους mail servers λογικά...
Adavis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Για πες μας αν θέλεις και την υπηρεσία του αποστολέα και του παραλήπτη; Ποιές εταιρίες είναι; Πάντως τόση καθυστέρηση εγώ δεν είχα ποτέ.
platongr Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Υπάρχει η πιθανότητα, αλλά σπάνια. Οι λόγοι είναι πολλοί. Ο server του αποστολέα δεν μπορεί να κάνει resolve το domain του παραλήπτη. Ο server του αποστολέα για κάποιο λόγο έχει αφήσει το μήνυμα στο queue. Ένας από αυτούς τους λόγους αυτός μπορεί να είναι τεράστιο load O server του παραλήπτη το έχει κρατήσει στο δικό του queue για δικούς του λόγους. O client του παραλήπτη το απέρριψε γιια δικούς του λόγους και ο άνθρωπος το πήρε χαμπάρι μετά και το κατέβασε. Συνήθως οι περισσότεροι servers όταν αντιμετωπίζουν τέτοια προβλήματα κρατάνε το mail 7 μέρες και προσπαθούν ανα 2 ώρες να το στείλουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.