Προς το περιεχόμενο

wake on lan

madvinegar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους.

Έχω μια ερώτηση. Η μητρική μου δεν υποστηρίζει wake on lan (έψαξα και στο ΒΙΟS αλλά τίποτα..). Υπάρχει κανένα στικάκι ή γενικά κάποια εξωτερική συσκευή η οποία να συνδέεται μέσω USB με τον υπολογιστή και να σου δίνει την δυνατότητα wake on lan?

Ρωτάω γιατί θα με εξυπηρετούσε πολύ στη δουλειά μου να μπορώ να συνδέομαι απο το σπίτι με τον υπολογιστή του γραφειου, χωρίς να χρειάζεται να τον αφηνω ανοιχτό...

Ευχαριστώ προκαταβολικά για την βοήθεια.

Δημοσ.

Μια νές κάρτα δικτύου αλλα πρέπει και η μιτρική σου να έχει το Wol header αλλιώς κάτι με το πληκτρολόγιο η το on modem ring τι μητρική έχεις ?

Δημοσ.

κάτσε 2 λεπτά να ψάξω για το mobo σου να δούμε αν έχει το wol header για αρχή

χμμ μόλις είδα οτι ούτε αυτό που λέω έχει οπότε δέν νομίζω να υπάρχει τρόπος κάνε ένα thread στα δίκτυα και ρώτα για εξοτερικές συσκευές που να υποστηρίζουν wake on lan εκτος αν σε βολεύει πχ να ρυθμίσεις το pc να ανοίγει κάποια συγκεκριμένη ώρα τα οποιο μπορώ να σου πω τον τρόπο να το κανεις

Δημοσ.

Το καλυτερο για εμενα θα ηταν να υπηρχε μια εξωτερικη συσκευη (πχ ενα φλασακι) ωστε να το πλαγκάρω στον Η/Υ και να τον κανω να υποτηριζει το wake on lan. Όταν λες "κανε thread στα δίκτυα" τι εννοείς? Ποιά δίκτυα?

Θενξ

Δημοσ.

υπάρχει τομέας δίκτυα για να ανοίξεις θέμα αν ψάχνεις για συσκευή γιατί εγώ δεν έχω μεγάλη ιδέα με τα δίκτυα και βασικά δεν μπορώ να σκεφτώ και ούτε έχω πετύχει κακια παρόμοια συσκευή με αυτό που ζητάς οποτε ίσος κάποιος να έχει ιδέα

Δημοσ.

file vatos_locos an mporeis anafere me poio tropo mporei na xsekinisei enas upologistis kapoia wra pou theloume....me endiaferei...oso exsaxsa den breika na uparxi kanenas tropos...pws tha to kanw loipon auto??se euxaristw

Δημοσ.

από το βίος του mobo σου αν δεν είναι αρκετά παλιό υποστηρίζει την τεχνολογία αυτήν το "σεταρεις" κάποιο ώρα της ημέρας και κάποια ημερομηνία και τσούν ανοίγει μονο του,

πιο mobo έχεις μήπως σε βοηθήσω παραπάνω

Δημοσ.

se euxaristw katarxas gia tin boitheia - endiaferon..

exw mobo ASRock 939S56-M

den exei parei kamia ritmisi pantos to mati mou apo to bios...

alitheia re file mou...pou tha to xsaxseis esu twra gia to an upostirizei i oxi??

Δημοσ.

θα ψάξω να βρω κανένα review στο google με βάση το βίος του mobo και το manual σου αλλα από αύριο γιατί η ώρα είναι ήδη περασμένη ακη αύριο έχω μάθημα sorry πάντως αύριο θα απαντήσω σίγουρα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...