madvinegar Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Καλημέρα σε όλους. Έχω μια ερώτηση. Η μητρική μου δεν υποστηρίζει wake on lan (έψαξα και στο ΒΙΟS αλλά τίποτα..). Υπάρχει κανένα στικάκι ή γενικά κάποια εξωτερική συσκευή η οποία να συνδέεται μέσω USB με τον υπολογιστή και να σου δίνει την δυνατότητα wake on lan? Ρωτάω γιατί θα με εξυπηρετούσε πολύ στη δουλειά μου να μπορώ να συνδέομαι απο το σπίτι με τον υπολογιστή του γραφειου, χωρίς να χρειάζεται να τον αφηνω ανοιχτό... Ευχαριστώ προκαταβολικά για την βοήθεια.
Vatos_locos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Μια νές κάρτα δικτύου αλλα πρέπει και η μιτρική σου να έχει το Wol header αλλιώς κάτι με το πληκτρολόγιο η το on modem ring τι μητρική έχεις ?
madvinegar Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Καλησπέρα. Ευχαριστώ για την απαντηση. Εχω την MSI 648F. Τι λες? Μπορεί να γίνει κάτι?
Vatos_locos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 κάτσε 2 λεπτά να ψάξω για το mobo σου να δούμε αν έχει το wol header για αρχή χμμ μόλις είδα οτι ούτε αυτό που λέω έχει οπότε δέν νομίζω να υπάρχει τρόπος κάνε ένα thread στα δίκτυα και ρώτα για εξοτερικές συσκευές που να υποστηρίζουν wake on lan εκτος αν σε βολεύει πχ να ρυθμίσεις το pc να ανοίγει κάποια συγκεκριμένη ώρα τα οποιο μπορώ να σου πω τον τρόπο να το κανεις
madvinegar Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Το καλυτερο για εμενα θα ηταν να υπηρχε μια εξωτερικη συσκευη (πχ ενα φλασακι) ωστε να το πλαγκάρω στον Η/Υ και να τον κανω να υποτηριζει το wake on lan. Όταν λες "κανε thread στα δίκτυα" τι εννοείς? Ποιά δίκτυα? Θενξ
Vatos_locos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 υπάρχει τομέας δίκτυα για να ανοίξεις θέμα αν ψάχνεις για συσκευή γιατί εγώ δεν έχω μεγάλη ιδέα με τα δίκτυα και βασικά δεν μπορώ να σκεφτώ και ούτε έχω πετύχει κακια παρόμοια συσκευή με αυτό που ζητάς οποτε ίσος κάποιος να έχει ιδέα
madvinegar Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Οκ Θενξ. Ανοιξα ακριβως το ιδιο θεμα στα δικτυα. Σε ευχαριστω πολύ για την βοήθεια.
HER_ Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 file vatos_locos an mporeis anafere me poio tropo mporei na xsekinisei enas upologistis kapoia wra pou theloume....me endiaferei...oso exsaxsa den breika na uparxi kanenas tropos...pws tha to kanw loipon auto??se euxaristw
Vatos_locos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 από το βίος του mobo σου αν δεν είναι αρκετά παλιό υποστηρίζει την τεχνολογία αυτήν το "σεταρεις" κάποιο ώρα της ημέρας και κάποια ημερομηνία και τσούν ανοίγει μονο του, πιο mobo έχεις μήπως σε βοηθήσω παραπάνω
HER_ Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 se euxaristw katarxas gia tin boitheia - endiaferon.. exw mobo ASRock 939S56-M den exei parei kamia ritmisi pantos to mati mou apo to bios... alitheia re file mou...pou tha to xsaxseis esu twra gia to an upostirizei i oxi??
Vatos_locos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 θα ψάξω να βρω κανένα review στο google με βάση το βίος του mobo και το manual σου αλλα από αύριο γιατί η ώρα είναι ήδη περασμένη ακη αύριο έχω μάθημα sorry πάντως αύριο θα απαντήσω σίγουρα
Vatos_locos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 για πήγαινε απο BIOS Advanced > ACPI Configuration > RTC Alarm Power On Use this item to enable or disable RTC (Real Time Clock) to power on the system.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.