Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα ADSL-in-a-box

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γεια σας

Αντιμετοπιζω και εγω τα ιδια προβληματα...

καθε τοσο μου αμφανιζε το σφαλμα 691 και πηρα τελικα τηλ. και μου ειπε οτι ειπε και στους προλαλησαντες.

τι ακριβως φταιει?

ειναι εξακριβωμενο τελικα πως φταιει το modem?

εαν ειναι ετσι τελικα ποιο μου προτεινετε?(τα χρηματα που διαθετω ειναι 155+).

δεν εχω προβλημα να δωσω και κατι παραπανω...αρκει να δω καποιο πραγματικο

ωφελος.

Δημοσ.

to 691 ine lathos username i password kai mporei na bgei ite ama exeis grapsei lathos ta stoixeia sou i ama gia kapoio logo klisei i sindesi sou kai to username sou thelei kana 2 lepta na kanei expire opote oso pas na mpeis tros porta.me router kamia fora ine diaforetika.pantos genikos oxi mono gia auto to logo pou to theoro to ligotero alla gia apirous logous axizeis na pareis router.tora ego an itan na paro router tha pigena se zyxel kai me 155+ pou briskeis perneis kai wireless kai sou periseuoun kai lefta.

Δημοσ.

quote"logo klisei i sindesi sou kai to username sou thelei kana 2 lepta na kanei expire "/quote

Aυτό ήταν που ήθελα να ακούσω όταν έκανα το topic.Να τονίσω οτι το μόντεμ δεν φταίει για αυτό.Κάτι γίνεται με τις γραμμές του οτέ.Τους πρώτους μήνες δεν συνεβαιναν αυτά.Τώρα κάτι γίνεται.Επιτέλους ας βγάλει αυτός ο ρημαδοπΟΤΕς μία combatiblity list με μοντεμ-ρουτερ να ξέρουμε τι δουλέυει καλύτερα σε κάθε DSLam.Θα είναι καλυτερα για όλους.

/////bumpage !

Δημοσ.

den fteei o ote se auto.poles fores ine o tropos pou klinei i grammi.better buy a router.px kai me ton ote exo dei me sindesi otenet na ginetai auto alla o router exei to kalo oti prospathei monos tou sinexeia ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...