De@th L0rd Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Τις τελευταίες δύο βδομάδες έχω το εξής πρόβλημα.Μόλις κάνω "κλήση" για να συνδεθώ μου βγάζει το μήνυμα 691 σφάλμα -κοινώς λάθος username/pw- .Αν κάνω επανάληψη κλήσης μου βγάζει τα ίδια 3-4 φορές ακόμα και μετά συνδέται κανονικά.Η σύνδεση είναι 1024 (υποτίθεται max 700 πιάνει) Latency στα games έχω αισχρό.Μontem έχω το sagem "fast" 800 Pstn.Σκάναρα με ενημερωμένο Antivirus και Antispyware μήπως έχω κανα Trojan ή keylogger μήπως κ μου έχουν υποκλέψει το κωδικό αλλά το Pc είναι πεντακάθαρο μιας και δεν μπαίνω σε περίεργες ιστοσελίδες.Αυτό γίνεται τις τελευταίες 2 βδομάδες κ έχω και αποσυνδέσεις.Μένω κοντά στη θεσσαλονίκη(Σίνδο).Τα φώτα σας παρακαλώ. Eυχαριστώ προκαταβολικά
giannakp Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Στην δικιά μου περίπτωση όποτε έπαιρνα τέτοιο σφάλμα ήταν πρόβλημα που οφειλόταν στον παροχέα π.χ. HOL. Μετά από κάποιο χρονικό διάστημα φτιαχνόταν από μόνο του. Επικοινώνησες με τον παροχέα σου; Τι σου είπαν;
asxetoula Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Ο αδερφός μου έχει ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με την Otenet, πολύ συχνές αποσυνδέσεις, συνδέεται μετά την 3η ή 4η αποτυχημένη προσπάθεια και γενικά είναι σπάσιμο νεύρων. Επειδή εκείνος δεν ασχολείται, επικοινώνησα εγώ με την Otenet, τους εξήγησα τι πρόβλημα υπάρχει, μου ζήτησαν κάποιο τηλ. επικοινωνίας για να επικοινωνήσει κάποιος υπεύθυνος για να του δώσω περισσότερες πληροφορίες, πέρασε μια βδομάδα, ο υπεύθυνος δεν πήρε, πήρα ξανά τηλ, ξανά τα ίδια, άλλη μια εβδομάδα, έστειλα e-mail, απαντηση: "Μην ανησυχείτε, το ψάχνουμε". Κι ακόμα ψάχνουν...
De@th L0rd Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Προσπάθησα να τηλεφωνήσω αλλα κλείνουν μισή ώρα αναμονή...
poulinos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 signomi allo to sfalma 681 kai allo to 691 lathos username kai pass.gia to 691 i kati lathos grafeis i kati lathos apo tin pleura tou isp.
S2Katana Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Προσπάθησα να τηλεφωνήσω αλλα κλείνουν μισή ώρα αναμονή... Δοκιμασε τωρα, δεν εχει σχεδον καθολου αναμονη.
De@th L0rd Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 signomi allo to sfalma 681 kai allo to 691 lathos username kai pass.gia to 691 i kati lathos grafeis i kati lathos apo tin pleura tou isp. Tο διόρθωσα
De@th L0rd Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Δοκιμασε τωρα, δεν εχει σχεδον καθολου αναμονη. Πήρα τηλέφωνο πριν από λίγο απάντησε ένας ευγενέστατος και εξυπηρετικός (πρωτότυπο ε? ) και μου είπε να αλλάξω μία το username/pass στο Free της οτενετ, για να δεί αν μπαίνει κατευθείαν και μπήκε.Μετά βάζω τα στοιχεία μου πάλι μπαίνει με την πρώτη πάλι .Κάνω αποσύνδεση επανασύνδεση όλα ρολόι.Με το που κλείνω το τηλέφωνο και ξαναδοκιμάζω άλλη μία πάλι τα ίδια.Πάντως μου είπε το παληκάρι να αλλάξω Drivers μήπως δεν έχει γίνει σωστά το install.Aλλά μόνο Drivers δεν έχει το site δεν μπορώ να βρω καινούριους.:twisted:
S2Katana Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Toυλαχιστον βρηκες μια ωρα που δεν εχει αναμονη!
poulinos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 sto site tis eterias den exei allous?skeftome mipos ginetai kati me ta windows kai sou xalaei to password?sto isp ti prospathies ftanoun otan esi perneis sfalma 691?tous ftanei prospatheia gia lathos username kai pass i den ftanei tipota.otan den mpenei dokimaze me to [email protected] na deis ti ginetai.
De@th L0rd Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Με τον οτενετ μπαίνει κατευθείαν.
De@th L0rd Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 pare routerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Λες να δώ προκοπή ?Αν ειναι να βρώ κάτι αξιόλογο μέχρι 50-70 euro καλά θα είναι.
poulinos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 pantos kalitero apo modem sigoura einai gia polous logous.zyxel 660r .konta sta 70
De@th L0rd Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 πάνω από το τοπικ ήσουν ?Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.Το κακό είναι οτι Multirama -Plaisio δεν έχουν router και δεν θέλω να μπλέξω με e-shop.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.