Προς το περιεχόμενο

Windows XP Pro OEM SP2 Integrated January 2007 - ETH0

gagarin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αν εσβησες το αρχειο iso πρεπει παλι να το ξανακατεβασεις...

Κ μετα παλι write το iso OXI αποσυμπιεση του iso κ μετα drag n drop....

Εμενα κανονικα ειναι boot cd

Φιλε Luxx εχεις PM....

Δημοσ.

de xriazete na to ksanakatevaseis..... boreis na kaneis iso ta periexomena...

an den to katevases hdh - ΔΗΜΙΟΥΡΓIΑ *.ISO -

- ΔΗΜΙΟΥΡΓIΑ *.ISO -

Αν δεν θέλετε να βάλετε κάτι άλλο μέσα στο cd σας' date=' ο πιο αξιόπιστος τρόπος δημιουργίας του *.iso είναι του msfn.

Κατεβάστε αυτό:

XP Pro Image 49,7 kb

XP Home Image 49,7 kb

Προϋποθέτει φάκελο XPCD στο root του C:\

Αφού αποσυμπιέσετε το αρχείο που κατεβάσατε τρέξτε το ISO Creator for WinXP Pro/Home.cmd

Στο root του C:\ θα δημιουργηθεί σε λίγα λεπτά το *.iso.

(Μπορείτε να αλλάξετε τα ονόματα/paths κάνοντας edit το άνωθεν *.cmd με ένα notepad, αν απαιτείται)

[/quote']

pantws lazare gia mia akoma fora dinoume ta resta mas gia thn party sou.... 2000 posts + 2000 me to lazarosss kai akoma ena search tis prokopis den boreis na kaneis....oute edw mesa oute sto google....

no offence.......

Δημοσ.
όχι δεν έκανα burn το image. αποσυμπίεσα το iso και μετά αντέγραψα τα αρχεία σε ένα cd. στην ουσία το ίδιο πράμα είναι. λοιπόν;;

Να πω ότι εισαι χτεσινός στο forum...

Προπέρσινος είσαι!

Δημοσ.

ρε παλικαρι, μη τολμησεις να το ξανακατεβασεις!!!

αντεγραψε το στο σκληρο απο το σιντι που εγραψες!!!

(που παει το bandwith ρε παιδι μου...)

Δημοσ.
επειδη εχουν κυκλοφορησει καθε ειδους wixnp-sp2 (black-crystal-light...etc)editions προσωπικα θα σε συνιστουσα να "κανεις"την δικια σου εκδοση απο τη στιγμη που σε ολα τα παραπανω επεμβαινουν τριτοι.αν τους εμπιστευσαι :???: δοκιμασε τα ,αλλα εγω θα σε προετρεπα να πας σε αυτη τη σελιδα και να δημιουργησεις κατι δικο σου(με sp2,με τις τελευταιες ενημερωσεις,με οποιο επιπλεον plugin εσυ επιθυμεις).

http://www.ryanvm.net/msfn/

epeidh phga se auto to site na se rwthsw kati!phga ekei pou anaferetai sto site tou me ta diafora arxeia kai katebasa to prwto to update!egw basika den exw original windows opote exw to sp2 to arxiko!borw na to balw auto parolo pou den exw ola ta updates!

Δημοσ.
epeidh phga se auto to site na se rwthsw kati!phga ekei pou anaferetai sto site tou me ta diafora arxeia kai katebasa to prwto to update!egw basika den exw original windows opote exw to sp2 to arxiko!borw na to balw auto parolo pou den exw ola ta updates!

Φιλε μου μπορεις πολυ απλα να κανεις ενα download ολα τα Updates κ να διαλεξεις εσυ τι θες να βαλεις αρκει να μπεις στο

http://www.autopatcher.com/downloads/

να κανεις download μια Full version του AutoPatcher XP κοιτα στον μηνα November 2006 k μετα τα updates December 2006 κ January 2007.

Αφου τα κανεις install Πρωτα το full k μετα τα αλλα δυο τρεχεις το προγραμμα κ επιλεγεις τι θες να κανεις update:-D

Tοσο απλο...

Απλα με την version που λεμε εχεις ΟΟΟΟΛΑ αυτα απο την αρχη:mrgreen: κ μερικα ακομα:twisted: :twisted: :twisted:

Δημοσ.

Gia na min anoigw kainourgio thread tha postarw edw giati anaferthike idi.

Egw vrika to DVD Black edition pou eipwthike kai thelw na rwtisw an kapoios to exei... Diavasa kapou to parakatw k an isxuei tote mallon tha prepei na proseksoume ligo...

Can´t play some games it say that a macro is running so beware, untill i get the solution for this, this copy of Xp is for me a fake or atleast an attempt to control other peoples computer, don´t want a freaking macro running in the background that can do whatever is wants....DO YOU !
Δημοσ.

Φιλε DoSMaN δεν μπορω να ξερω αν ισχυει....

Αλλα μπορω να πω οτι η εν λογω version ειναι κατι το οποιο δεν μιλαμε για μια version των windows αλλα για μια συλλογη windows-programs

Πιστευω οτι καλο ειναι ΟΛΑ μαζι σε ενα DVD αλλα αν δεις δεν ειναι κ ΟΟΟΟΛΑ εγω εχω αλλες επιλογες εσυ αλλες ο καθενας μας αλλες...καλο ειναι μια καλη version των win οπως η Windows XP Pro OEM SP2 Integrated January 2007 - ETH0 με τα προγραμματα που θες κ μετα ενα Image με ghost κ εισαι αρχοντας....:-D

Δημοσ.

Etyxe k eida ena screenshot (grafiko perivalon) apo auto to DVD me ta programata k exw mia erwtisi... mporw na ftiaksw k egw auto? Diladi ena grafiko perivalon pou na dialegw ektos apo ta windows ti allo na egkatastisw...

Ginetai? diladi to grafiko perivalon dimiourgeitai sto bootarisma 'i oxi?

To laptop mou etsi k alliws xreiazetai format opote mallon auto tha dokimasw...

Vrika k to CD me tis enimerwseis..

[rwtaw ola auta giati thelw na "peiraksw" ta gnisia windows pou mou edwsan me to laptop mou (ellinika kai ksena)]

Δημοσ.

Να ρωτησω και εγω κατι, δεν ξερω αν ειναι προφανες η οχι η απαντηση. Το Windows XP Pro OEM SP2 Integrated January 2007 - ETH0 χρειαζεται cd-key για να δουλεψει; Οπως επισης αν η απαντηση ειναι ναι, ποιο απο τα παρακατω χρειαζεται/δουλευει : cd-key για XP Pro SP1, SP2 or simply Win Xp.

• Moderators
Δημοσ.

Προφανως χρειαζεται cd key.Χτες το εκανα εγκατασταση σε ενα pc με original key απο win xp.

Και μια απορια σε οσους εχουν κανει εγκατασταση την συγκεκριμενη εκδοση:

Aφου τελειωσε η εγκατασταση των windows,ετρεξα και τον autopatcher(january 2007)και ειχε ουκ ολιγα updates να μου προσθεσει..Μπηκε κανεις windows update μετα απο εγκατασταση της συγκεκριμενης εκδοσης να μας πει τι updates του εβγαλε πως υπαρχουν?

• Moderators
Δημοσ.

O autopatcher που ετρεξα εγω ομως δεν τα περιεχει αυτα(jan2007)Tα .net ειναι αυτης της βδομαδας?Ειχα την εντυπωση πως ηταν τουλαχιστον ενος μηνα..Οντως αυτα εκανε update μεσα σ ολα(δεν κρατησα και ενα pic γμτ)Μαλλον μου φανηκαν εμενα πολλα.

Thanx για το γρηγορο reply

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...