Προς το περιεχόμενο

Windows XP Pro OEM SP2 Integrated January 2007 - ETH0

gagarin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δλδ κανω format, εγκαταστω τα xp pro και μετα εγκαταστω αυτο, το οποιο περιεχει το sp2 και ολα τα updates; Ή εγκαταστω τα xp pro, μετα το sp2 και μετα αυτο;

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Aν βρεις αυτη την εκδοση δεν θελει τιποτα...

Ειναι ολα στο cd κ περναν ολα μονα τους κατα την εγκατασταση....

Αν ειναι να κανεις format καλο ειναι να βαλεις αυτη την εκδοση...

Αν δεν το εχεις αναγκη το format δεν λεει να μπεις στην διαδικασια....δεν θα δεις διαφορα στα windows απλα ειναι μια εκδοση που εχει ολα τα update εως 25/01/07......

Αυτα:-D

Δημοσ.

Το αρχειο το εχω ηδη κατεβασει. Αλλα πως εινσι δυνατον σε 600mbs, να υπαρχουν τα xp pro + sp2 + updates;

Θα το γραψω σε ενα cd και θα το τρεξω κατα την εκινηση του υπολογιστη;

Δημοσ.

Κανω απο το cd boot, αλλα δεν κανει τιποτα και μπαινει κανονικα στα windows. Αλλο τροπο format θελει ή κατι δεν κανω σωστα;

pls help me!!

Δημοσ.
Dld ti allo thes na exei ? Unattended installs? ? ta XP xanoun to bousoula me ta 100ades updates tis MS... enw "dia mageias" ta XP petane me aftes tis ekdoseis pou nai INTEGRATED ...

An thes kai Unattended installs uparxei to antistoixo kalutero....

Windows XP Pro Black Edition DVD 3.84 GB (4,119,495,568 bytes)

Tωρα εσυ γιατι αρπαχτηκες;Ειπα εγω οτι ηθελα να εχουν τιποτε παραπανω;Παντως μου ελυσες την απορια που ειχα για την Black Edition :)
Δημοσ.
Το αρχειο το εχω ηδη κατεβασει. Αλλα πως εινσι δυνατον σε 600mbs, να υπαρχουν τα xp pro + sp2 + updates;

Θα το γραψω σε ενα cd και θα το τρεξω κατα την εκινηση του υπολογιστη;

to pws einai dunaton pou kolaei? gia na to vlepeis shmainei oti ginete...

Κανω απο το cd boot, αλλα δεν κανει τιποτα και μπαινει κανονικα στα windows. Αλλο τροπο format θελει ή κατι δεν κανω σωστα;

pls help me!!

ti ennoeis? sou vgazei na pathseis "any key to continue?" i den bootarei kan apto cd?

Tωρα εσυ γιατι αρπαχτηκες;Ειπα εγω οτι ηθελα να εχουν τιποτε παραπανω;Παντως μου ελυσες την απορια που ειχα για την Black Edition :)

den arpaxtika....ksanadiavase to post sou kai des ti logiki tou...

Δημοσ.

Ναι, δεν μου εβγαζε κανενα μηνθμα για να κανω την εγκατασταση. Οποτε αφου μπηκα στα windows, πηγα στον υπολογιστη μου και πατησα το αρχειο. εμφανιστηκε το παραθυρο για να κανω εγκατασταση και εκανε επανακινηση ο υπολογιστης. Μετα πηγα να κανω delete το δισκο για να εγκαταστησω εκει τα windows, αλλα δε με αφηνε επειδη ελεγε οτι χρησιμοποιειται και ειναι απαραιτητο για την εγκατασταση. Ετσι εκανα εγκατασταση πανω στα windows που ειχα..

Τι πρεπει να κανω τελικα;

Δημοσ.

ρε φιλε θελω να κανω κανονικο format! να σβηστουν ολα. εχω το cd των xp και εχω κανει δεκαδες φορες format. τωρα προσπαθω να κανω με αυτη την εκδοση των windows, αλλα δεν μπορω.

Τι να κανω;

Δημοσ.

ti na sou pw... to cd bootarei kanonika ...ekei pou sou pe na dialekseis skliro ,ekei pou einai ta windows ...svisto olo na ginei unpartitioned kai meta ksana create...ektos k an exeis tpt sto C pou den thes na xaseis...to cd afto den exei kamia apolutws diafora apta alla sto format....i diadikasia einai 100% oloidia... ta updates benoun athoriva ...

Δημοσ.

παραξενο που δεν bootarei απο μονο του. μηπως δεν ειναι ολα τα αρχεια; δες λιγο στην photo αν λειπει κατι.

7frhph7.th.jpg

Δημοσ.

όχι δεν έκανα burn το image. αποσυμπίεσα το iso και μετά αντέγραψα τα αρχεία σε ένα cd. στην ουσία το ίδιο πράμα είναι. λοιπόν;;

Δημοσ.
όχι δεν έκανα burn το image. αποσυμπίεσα το iso και μετά αντέγραψα τα αρχεία σε ένα cd. στην ουσία το ίδιο πράμα είναι. λοιπόν;;

Ένα image εκτός από αρχεία μπορεί να περιέχει και άλλα στοιχεία όπως αν θα είναι boot ή όχι, κλειδώματα κτλ κτλ...

Οπότε κάνε burn το image για να bootaρει κανονικά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...