jazzu4ia Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 ...μετά τους ευρηματικούς clerks όπου όλοι θέλαμε να πάρουμε την VHS camerά μας + να φτιάξουμε μια ταινία με τους φίλους μας, + το επίσης εμπνευσμένο κυνήγι της Amy ο εν λόγω σκηνοθέτης δεν έχει να πεί τίποτα... ...οι επόμενες ταινίες του ήταν κλασσικό αμερικανικό σκουπιδαριό... ...παρακαλώ μην αναγάγετε σε θεό + σε σπουδαίο σκηνοθέτη, έναν τύπο που απλά σε μια πολύ μικρή περίοδο της ζωής του, είχε μερικές καλές ιδέες... ...και βέβαια ούτε λόγος για καλλιτεχνική δημιουργία...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 ...μετά τους ευρηματικούς clerks όπου όλοι θέλαμε να πάρουμε την VHS camerά μας + να φτιάξουμε μια ταινία με τους φίλους μας, + το επίσης εμπνευσμένο κυνήγι της Amy ο εν λόγω σκηνοθέτης δεν έχει να πεί τίποτα......οι επόμενες ταινίες του ήταν κλασσικό αμερικανικό σκουπιδαριό... ...παρακαλώ μην αναγάγετε σε θεό + σε σπουδαίο σκηνοθέτη, έναν τύπο που απλά σε μια πολύ μικρή περίοδο της ζωής του, είχε μερικές καλές ιδέες... ...και βέβαια ούτε λόγος για καλλιτεχνική δημιουργία... Έχω την εντύπωση ότι είσαι λίγο αυστηρός: ο Kevin Smith δεν θεωρείται ο μέγας σκηνοθέτης του νέου Αμερικάνικου Κινηματογράφου. Ούτε ισχυρίζεται ότι είναι τέτοιος. Δεν προσπαθεί να κλέψει το στέμμα από τον Cassavetes ή τον Jarmusch (αν και ο Jim κάνει ό,τι μπορεί για να καταστρέψει την μέχρι πριν μερικά χρόνια εξαίρετη δουλειά του). Ενας έξυπνος τύπος είναι που συνδυάζει χιούμορ, αμερικάνικο χιούμορ, ΠΟΛΥ ποπ κουλτούρα, μαζεύει μερικούς κολλητούς του και φτιάχνει ταινίες. Peace.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Εγώ ένα ξέρω: σε ταινία του Kevin Smith δεν έχω βαρεθεί ποτέ. Ούτε φυσικά όταν τον άκουγα να μιλάει ώρες επί ωρών. Σε αμερικανιές βαριέμαι συνέχεια.
jazzu4ia Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 ...έχεις απόλυτο δίκιο φίλε παρεδώσε... ...όταν έρχεται η συζήτηση στον κινηματογράφο + στη μουσική είμαι πολύ αυστηρός διότι είμαι πολύ απαιτητικός... ...άρα προφανώς έχω κόψει προ πολλού το αμερικανικό σινεμά... [...μόνο απο ν.υόρκη + υπό προϋποθέσεις...]
ScarletK Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Έχω πιάσει τα smodcasts εδώ και κάνα δυο εβδομάδες(συστηματικά) και έχω πεθάνει στο γέλιο. Ο Scott Mosier ειδικά είναι μεγάλη μορφή. Αυτή η φωνή που κάνει... Ακούω το #117 τώρα με τον τύπο που είχε δεσμό με τη γιαγιά του, και τον Mosier σε ρόλο superhero .
Moderators Gi0 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Έχω πιάσει τα smodcasts εδώ και κάνα δυο εβδομάδες(συστηματικά) και έχω πεθάνει στο γέλιο. Ο Scott Mosier ειδικά είναι μεγάλη μορφή. Αυτή η φωνή που κάνει... Ακούω το #117 τώρα με τον τύπο που είχε δεσμό με τη γιαγιά του, και τον Mosier σε ρόλο superhero . Mολις τελειωσεις με το smodcast (..και ακουσεις και της Κυριακης),κανε μια περιηγηση και σε ολο το smodcast network,εχει 3-4 podcasts ακομα με τους φιλους του kevin smith.Δεν φτανουν φυσικα το smodcast,αλλα εχουν κ αυτα τις στιγμες τους.
ScarletK Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Νέο tv show στο amc με τον KS, με τίτλο Comic Book Men. Προβάλει κυρίως θέματα που έχουν να κάνουν με το κομιξάδικο του (λειτουργικά, συναναστροφές κτλ). Επίσης έχει κλασσικό Kevin Smith μπλα μπλα, με χαβαλοκουβέντες γύρω από τους υπερήρωες και σκηνές από το μαγαζί που περνάνε διάφοροι περίεργοι και μη, για να πουλήσου/πάρουν μια εκτίμηση για το comic/memorabilia που έχουν. Αυτό το τελευταίο νομίζω είναι και το πιο ενδιαφέρον απ'όλα. Που και που βγάζει λίγο reality, αλλά γενικά βλέπεται πολύ ευχάριστα. Όποιος έχει σπαταλήσει ώρες και ώρες σε smodcast κτλ είναι στάνταρ ότι θα γουστάρει (5 επεισοδιάκια μέχρι τώρα).
Toufas Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Τον ειδα 2 φορες πριν απο κατι βδομαδες btw Τα podcast απο το λονδινο υπαρχουν στο site του.
Moderators Praetorian Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Κάτι ακούγεται για Clerks III Kevin Smith’s Last Film Might Now Be Clerks III
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα